Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα.Blue screen of Death

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μήπως το λειτουργικό που πήγες να του βάλεις είναι Vista?Μπορεί να είναι πρόβλημα hardware ή θέμα συμβατότητας των Vista αν πήγες να τα βάλεις σε τόσο παλιό pc.Αν έχεις βάλει vista πέρνα XP το pc δεν κάνει αν όχι ενημέρωσε πάλι.

To pc είχε τα xp home edition και εγώ έχω βάλει τα xp proffecional edition

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 10 : 04 : 37-----

Εννοείται 32bita

Δημοσ.
Πιο συνήθες hardware πρόβλημα σε BSOD είναι οι μνήμες...

[..] B

hdd S

...με προσωπικά σειρά....προτίμησης :-) [..]

Ο καθένας εκεί που τον πονεί τελικά... :-D

Σύντροφε-Ντεμικέ-αδερφέ-Νίκο, απέκλεισε κάθε παράγοντα software, πριν κάνεις έξοδα για hardware αγορά.

Δημοσ.

Σύντροφε-Ντεμικέ-αδερφέ-Νίκο, απέκλεισε κάθε παράγοντα software, πριν κάνεις έξοδα για hardware αγορά.

Τι εννοείς φίλε μου;Λίγο πιο αναλυτικός μπορείς να γίνεις;

Δημοσ.

Eννοώ πως ψάξε το θέμα με drivers και πιθανή αστοχία λειτουργικού, πριν προβείς σε αγορά μνήμης ή σκληρού.

Επίσης, αν τα software-ικά σου φαίνονται οκ, δοκίμασε (σε περίπτωση που έχεις >1) να αφήσεις μόνο ένα dim ram πάνω, και να παίξεις λίγο με τα slots.

Το ίδιο ισχύει και για τους σκληρούς.

Δεν ξέρω πόσο αξίζει να αγοράσεις οτιδήποτε νέο σε υπολογιστή 6ετίας.

Δημοσ.
Eννοώ πως ψάξε το θέμα με drivers και πιθανή αστοχία λειτουργικού, πριν προβείς σε αγορά μνήμης ή σκληρού.

Επίσης, αν τα software-ικά σου φαίνονται οκ, δοκίμασε (σε περίπτωση που έχεις >1) να αφήσεις μόνο ένα dim ram πάνω, και να παίξεις λίγο με τα slots.

Το ίδιο ισχύει και για τους σκληρούς.

Δεν ξέρω πόσο αξίζει να αγοράσεις οτιδήποτε νέο σε υπολογιστή 6ετίας.

Koiτα αν βάλω με 10-15ευρω μια καινουρια Ram έχει καλώς αλλιώς θα κάνω υπομονή μεχρι την άλλη βδομάδα που έρχεται ο καινούριος.Απλά αααααν γίνεται να τον κάνω να λειτουργεί σωστά έχε καλώς θα είναι κάτι που θα μπορώ να χαρίσω σε κάποιον που δεν έχει καθόλου υπολογιστή λόγω οικονομικών προβλημάτων και θα του φανεί τέλειος.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινσ νσ κάνεις ένα τσεκ μνήμες και σκληρό σου δίσκο. Επίσης δες αν μπορείς να μπεις σε safe mode. Αν μπορείς, είναι πιθανό να φταίει κάτι από του λειτουργικό και όχι από το hardware του υπολογιστή σου. Για καλό και για κακό αν και άσχετο λίγο, δε χάνεις να δοκιμάσεις και ένα reset bios. Προσωπικά όταν έχω pc με πρόβλημα, τα δοκιμάζω όλα και πολλές φορές τελικά το πρόβλημα ήταν για κάτι που το μυαλό σου δεν πήγαινε εκεί...Αν θες να παγώσεις την εικόνα του pc όταν κάνει post, πατάς το πλήκτρο Pause. Σε πολλές περιπτώσεις πιάνει. Προσωπικά πάντως θα κοιτούσα πρώτα τον σκληρό και μετά τις μνήμες :)

Δημοσ.
Αν θες να παγώσεις την εικόνα του pc όταν κάνει post, πατάς το πλήκτρο Pause. Σε πολλές περιπτώσεις πιάνει.

? ...................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...