Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα.Blue screen of Death

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άν το pc σου βγάζει συχνά πυκνά bsod τι μπορεί να φταίει;

Διάφορα. Προς το παρόν σημείωσε και πες μας αυτά που αναφέρει η BSOD για να αποκλείσουμε την περίπτωση να φταίει κάποιος νεοεγκατεστημένος driver κτλ (αν λέει το είδος σφάλματος, κάποιο όνομα αρχείου ίσως).

Δημοσ.

ότι σου είπε ο PCharon ισχύει

μπορείς εδώ να βρείς κάποια άκρη ...

μερικές φορές κάποιος νέος driver θα φταίει

άλλες φορές το hardware συνήθως κάρτα γραφικών

Δημοσ.

...μην προσθέσω ότι BSOD ΔΕΝ βγάνουν οι VGAσες ΚΑΝ...

drivers B

hdd S

OS O

ram D

mobo S

...με προσωπικά σειρά....προτίμησης :-)

*btw, αν ΚΑΙ το λειτουργικό σου είναι η ίδια εγκατάστση εδώ και 6 χρόνια, δώσε μας διεύθυνση και πες τί ώρες γυρνάς μόνος σπίτι το βράδυ ...:lol:

Δημοσ.
Διάφορα. Προς το παρόν σημείωσε και πες μας αυτά που αναφέρει η BSOD για να αποκλείσουμε την περίπτωση να φταίει κάποιος νεοεγκατεστημένος driver κτλ (αν λέει το είδος σφάλματος, κάποιο όνομα αρχείου ίσως).

Που να προλάβω να διαβάσω ρε συ;1 δευτερόλεπτο κρατάει.Ένα άλλο πρόβλημα που γίνεται συχνά είναι οι επανεκκινήσεις και το συχνό crash στον mozilla.Συνδιάζεται με τίποτα αυτό;

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 09 : 14 : 23-----

...μην προσθέσω ότι BSOD ΔΕΝ βγάνουν οι VGAσες ΚΑΝ...

drivers B

hdd S

OS O

ram D

mobo S

...με προσωπικά σειρά....προτίμησης :-)

*btw, αν ΚΑΙ το λειτουργικό σου είναι η ίδια εγκατάστση εδώ και 6 χρόνια, δώσε μας διεύθυνση και πες τί ώρες γυρνάς μόνος σπίτι το βράδυ ...:lol:

Όχι προχθές έκανα format.Και δεν είναι το αρχικό λειτουργικό που είχε στην αρχή.

btw Δεν το κατάλαβα! :-)

Δημοσ.
Που να προλάβω να διαβάσω ρε συ;1 δευτερόλεπτο κρατάει.Ένα άλλο πρόβλημα που γίνεται συχνά είναι οι επανεκκινήσεις και το συχνό crash στον mozilla.Συνδιάζεται με τίποτα αυτό;

my pc/right/props/advanced/startup & recov/ ξε-τσεκ το auto-restart

Πόσο καιρό το έχεις το λειτουργικό;

Τον C: ;

*ΒyTheWay = σε πείραζα...:-)

edit : άμα του έκανες φορμάτ προχτέ, οσμίζομαι δίσκο ή μητρική ή και φυσικά και ίσως ram

Με βοήθεια του path που σου έδωσα μόλις πριν, κάνε αυτό που σου είπε αρχικά ο PCharon

Δημοσ.

Μπορείς όμως να απενεργοποιήσεις το αυτόματο restart και έτσι να διαβάσεις τι γράφει.

Πήγαινε έναρξη--->Πίνακας ελέγχου--->Σύστημα---> Καρτέλα Για προχωρημένους

και πήγαινε στο εκκίνηση και αποκατάσταση και επέλεξε ρυθμίσεις.Κάτω από την αποτυχία συστήματος ξετσέκαρε το κουτάκι αυτόματη επανεκκίνηση.

Έτσι θα μπορέσεις να διαβάσεις άνετα το error και να μας πεις και εμάς να δούμε τι γίνεται για να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως περιμένω το καινούριο μου pc και αυτός ο υπολογιστής προορίζεται...μάλλον για πέταμα.Απλά αν μπορέσω να τον κάνω να λειτουργήσει αξιοπρεπώς ίσως τον δωρίσω και κάπου.Θα δοκιμάσω να αλλάξω τη Ram που δεν θα μου πολυκοστίσει και να ξαναπεράσω τους drivers οι οποίοι είναι από το επίσημο site του κατασκευαστή ΟΛΟΙ για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δημοσ.
Μπορείς όμως να απενεργοποιήσεις το αυτόματο restart και έτσι να διαβάσεις τι γράφει.

Πήγαινε έναρξη--->Πίνακας ελέγχου--->Σύστημα---> Καρτέλα Για προχωρημένους

και πήγαινε στο εκκίνηση και αποκατάσταση και επέλεξε ρυθμίσεις.Κάτω από την αποτυχία συστήματος ξετσέκαρε το κουτάκι αυτόματη επανεκκίνηση.

Έτσι θα μπορέσεις να διαβάσεις άνετα το error και να μας πεις και εμάς να δούμε τι γίνεται για να σε βοηθήσουμε.

Ωραία!Τώρα απλά περιμένω το επόμενο BSOD!Σε κανενα 10λεπτάκι πιστευω...χαχα :-):-)

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 09 : 24 : 11-----

my pc/right/props/advanced/startup & recov/ ξε-τσεκ το auto-restart

Πόσο καιρό το έχεις το λειτουργικό;

Τον C: ;

*ΒyTheWay = σε πείραζα...:-)

edit : άμα του έκανες φορμάτ προχτέ, οσμίζομαι δίσκο ή μητρική ή και φυσικά και ίσως ram

Με βοήθεια του path που σου έδωσα μόλις πριν, κάνε αυτό που σου είπε αρχικά ο PCharon

To λειτουργικό 1 μήνα το πολύ.Τον C όσο και το pc

Δημοσ.
..AYTO το "προχθές" ( = 1 μήνα τώρα) το λέει κι η μάνα μου...:mad:

Όχι ρε συ.Σοβαρά ένα μήνα έχω το λειτουργικό και για την ακρίβεια πριν από 27 ώρες έκανα φορμάτ.Τώρα πείτε μου πώς βάζω εδώ εικόνα να σας βάλω το bsod που μου έβγαλε να το δείτε!

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 09 : 35 : 43-----

To βρήκα και μόνος!Λοιπόν το bsod είναι αυτό:

http://imageshare.web.id/images/swfvcqgetc4xur2srxb.jpg

Δημοσ.

Μήπως το λειτουργικό που πήγες να του βάλεις είναι Vista?Μπορεί να είναι πρόβλημα hardware ή θέμα συμβατότητας των Vista αν πήγες να τα βάλεις σε τόσο παλιό pc.Αν έχεις βάλει vista πέρνα XP το pc δεν κάνει αν όχι ενημέρωσε πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...