Lefteris29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μολις πηρα εναν εξωτερικο wd 640gb. εχω περασει ηδη 100gb αρχεια και μου κολλησε σε ενα αρχειο (παιχνιδι) που ειναι 7 gb. δηλαδη μου λεει οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο για τον προορισμο του συστηματος αρχειων. Πως ειναι δυνατον αυτο ρε παιδια?? Γινεται να κανω κατι?? thanks
silencer51 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ειναι επειδή ο εξωτερικός σκληρός ειναι φορμαρισμένος σε FAT32 το οποίο επιτρέπει αρχεία μέχρι 4GB σε μέγεθος. Κάντον convert σε NTFS (έχουν convert utility τα Windows) και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...
nikos21aek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ειναι επειδή ο εξωτερικός σκληρός ειναι φορμαρισμένος σε FAT32 το οποίο επιτρέπει αρχεία μέχρι 4GB σε μέγεθος. Κάντον convert σε NTFS (έχουν convert utility τα Windows) και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα... έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.Πώς το κάνω αυτό που λες?Πρέπει να σβηστούν όλα στο σκληρό?
jumaru99 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς θα πρέπει να σβηστούν όλα από τον σκληρό σου.Αυτό το κάνεις κάνοντας δεξί κλικ στον δίσκο σου από το "Υπολογιστής μου" και επιλέγοντας "διαμόρφωση"(format).Από το παράθυρο επιλογών του επιλέγεις NTFS αντί για το ήδη υπάρχων Fat. ps. Τσέκαρε το "Γρήγορη διαμόρφωση"!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω γινεται μετατροπη σε ntfs με το magic partition αλλα και με μια απλη εντολη που καπου εχω διαβασει εδω μεσα.
nikos21aek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς θα πρέπει να σβηστούν όλα από τον σκληρό σου.Αυτό το κάνεις κάνοντας δεξί κλικ στον δίσκο σου από το "Υπολογιστής μου" και επιλέγοντας "διαμόρφωση"(format).Από το παράθυρο επιλογών του επιλέγεις NTFS αντί για το ήδη υπάρχων Fat. ps. Τσέκαρε το "Γρήγορη διαμόρφωση"! θα το κάνω όταν βρώ έναν σκληρό να βάλω τα πράγματα προσωρινά.Παντως πολύ χρησιμο που το έμαθα.Πραγματικά μου έσπαγε τα...να κάθομαι να αλλάζω το path στο utorrent για να κατέβουν τα iso παιχνιδια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Νομιζω μετατροπη σε ntfs γινεται με το magic partition αλλα και με μια απλη εντολη που καπου εχω διαβασει εδω μεσα. -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 06 : 30 : 29----- http://support.microsoft.com/kb/307881/el Τρόπος μετατροπής ενός τόμου FAT ή FAT32 σε NTFS Σημείωση Παρότι η πιθανότητα καταστροφής ή απώλειας δεδομένων στη διάρκεια της μετατροπής είναι ελάχιστη, συνιστάμε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του τόμου που θέλετε να μετατρέψετε, πριν να ξεκινήσετε τη μετατροπή. Για να μετατρέψετε έναν υπάρχοντα τόμο FAT ή FAT32 σε NTFS, ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Όλα τα προγράμματα (All Programs), έπειτα στην επιλογή Βοηθήματα (Accessories) και τέλος κάντε κλικ στην επιλογή Γραμμή εντολών (Command Prompt). 2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε το εξής, όπου γράμμα_μονάδας_δίσκου είναι η μονάδα δίσκου που θέλετε να μετατρέψετε: convert γράμμα_μονάδας_δίσκου: /fs:ntfs Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή για να μετατρέψετε τη μονάδα δίσκου E στο σύστημα NTFS: convert e: /fs:ntfs Σημείωση Εάν το λειτουργικό σύστημα βρίσκεται στη μονάδα δίσκου που μετατρέπετε, θα σας ζητηθεί να προγραμματίσετε την εργασία κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, επειδή δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της μετατροπής κατά τη λειτουργία του λειτουργικού συστήματος. Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο κουμπί ΝΑΙ (YES). 3. Όταν εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ετικέτα τόμου της μονάδας δίσκου που μετατρέπετε και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER:
klainmaingr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Κάντε το άφοβα. Έχω κάνει 2 δίσκους έτσι και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Αλλα επειδή ποτε δεν ξέρεις.. κάποια σημαντικά αρχεία δεν είναι κακό να τα έχετε μπακάπ.. Η μετατροπή είναι γρήγορη. Το αντίθετο δεν γίνεται εύκολα και συνήθως χάνεις δεδομένα.
denthnpalevw Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ιδιο προβλημα και εδω που λυθηκε με την εντολη του dos prompt
disqualified Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς θα πρέπει να σβηστούν όλα από τον σκληρό σου.Αυτό το κάνεις κάνοντας δεξί κλικ στον δίσκο σου από το "Υπολογιστής μου" και επιλέγοντας "διαμόρφωση"(format).Από το παράθυρο επιλογών του επιλέγεις NTFS αντί για το ήδη υπάρχων Fat. ps. Τσέκαρε το "Γρήγορη διαμόρφωση"! Αν δεν γνωριζεις κατι καλα, καλο θα ηταν να μην απαντας με τοση σιγουρια και στομφο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.