BritGreek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ενδιαφέρομαι να φύγω από τον ΟΤΕ και να βάλω double play ή triple play. Αυτή τη στιγμή έχω 2Mbit και έπειτα από τηλεφωνική δοκιμή με το Helpdesk της ΟΤΕΝΕΤ (ρωτώντας ποια ταχύτητα μπορώ να πιάσω max αν βάλω την 24αρα του ΟΤΕ), είδαμε ότι κλείδωσα στα 15Mbit (μου ξεκλείδωσαν την 24αρα για να δούμε την ταχύτητα, για λίγα λεπτά). Όσοι μένετε στην Αμφιάλη, παρακαλώ συμβουλέψτε με σχετικά με τον καλύτερο πάροχο γιατί σκοπέυω να κάνω αίτηση την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος που θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ είναι πρώτον το κόστος, και δεύτερον επειδή πλέον ο λογαριασμός της ΟΤΕΝΕΤ για ενσωματώνεται με το λογαριασμό του ΟΤΕ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι το ΦΠΑ στο λογαριασμό θα υπολογίζεται επί του συνολικού ποσού (με τα περίπου +40 ευρώ για 2 μήνες 2Mbit), με αποτέλεσμα να είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με τον ξεχωριστό λογαριασμό που ερχόταν από την ΟΤΕΝΕΤ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ξέρω από φίλους ότι η TELLAS εδώ είναι δράμα, και ο απέναντί μου με ΟΝ κατεβάζει από athens.ntua.gr με 200kb/sec, άρα αποκλείουμε κάποιες.
Alxnks Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και όλες. Ενδιαφέρομαι να φύγω από τον ΟΤΕ και να βάλω double play ή triple play. Αυτή τη στιγμή έχω 2Mbit και έπειτα από τηλεφωνική δοκιμή με το Helpdesk της ΟΤΕΝΕΤ (ρωτώντας ποια ταχύτητα μπορώ να πιάσω max αν βάλω την 24αρα του ΟΤΕ), είδαμε ότι κλείδωσα στα 15Mbit (μου ξεκλείδωσαν την 24αρα για να δούμε την ταχύτητα, για λίγα λεπτά). Όσοι μένετε στην Αμφιάλη, παρακαλώ συμβουλέψτε με σχετικά με τον καλύτερο πάροχο γιατί σκοπέυω να κάνω αίτηση την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος που θέλω να φύγω από τον ΟΤΕ είναι πρώτον το κόστος, και δεύτερον επειδή πλέον ο λογαριασμός της ΟΤΕΝΕΤ για ενσωματώνεται με το λογαριασμό του ΟΤΕ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι το ΦΠΑ στο λογαριασμό θα υπολογίζεται επί του συνολικού ποσού (με τα περίπου +40 ευρώ για 2 μήνες 2Mbit), με αποτέλεσμα να είναι αρκετά υψηλότερο σε σχέση με τον ξεχωριστό λογαριασμό που ερχόταν από την ΟΤΕΝΕΤ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ξέρω από φίλους ότι η TELLAS εδώ είναι δράμα, και ο απέναντί μου με ΟΝ κατεβάζει από athens.ntua.gr με 200kb/sec, άρα αποκλείουμε κάποιες. ξεχνα και τη forthnet με συνοπτικες διαδικασιες (εγω την κρατησα 3 μερες μονο και ηδη στις 19 του μηνα περιμενω να εχει ολοκληρωθει η επιστροφη στον ΟΤΕ). και το ιδιο θα κανουν και κατι συγγενεις (αμφιαλη μενουμε ολοι).
BritGreek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Αν σκεφτείς όμως ότι πληρώνω περίπου 140 ευρώ τηλέφωνο και internet το δίμηνο, είμαι αναγκασμένος να στραφώ σε άλλο πάροχο, πλην του ΟΤΕ. Ο ξαδελφός μου που μένει λίγο πιο κάτω, παιδεύτηκε 1 χρόνο με τη forthnet και τώρα πια κλειδώνει στα 12 και πάει μια χαρά. Στην αρχή δεν χτυπούσε ούτε το τηλέφωνό του. Τώρα δουλεύουν όλα ρολόι. Τι να πω, δεν ξέρω. Καμία άλλη άποψη;
nk_surfer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δύο με forthnet κλειδώνουμε στα 12-13. Η αδελφή μου με Vodafone (δηλαδή HOL) κλειδώνει στα 13-14.
babisgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 είμαι υπερ-ευχαριστημένος απο την vodafone (hol),κλειδωνω στα 13mb και πέζει όντως τόσο rapidshare (1.2mbyte/sec).Ακόμα τα καλήτερα για το help desk τους,μέχρι και στο κινητό με πήραν και με οδηγούσαν κανα μισάωρο για ένα μικροπρόβληματάκι (δικό μου εντέλει).
Alxnks Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 καλα..κι εγω κλειδωνω απο 14 εως 16 με forthnet..τι να λεει; με οτε ειχα connex στα 8 και κλειδωνα 7.5. οι συνεχεις αποσυνδεσεις της forthnet δε μετρανε; εγω μαζι με τις συνεχεις αποσυνδεσεις και το μη internet δεν εχω και δευτερη γραμμη (γιατι εχω παρει και τη δευτερη γραμμη που δινουν). που ειναι η αξιοπιστια τους; στη δευτερη γραμμη εχω συσκευη fax η οποια πρεπει να μπορει να δουλεψει ανα πασα ωρα και στιγμη..οχι οποτε τυχει να ειμαι σπιτι και να δω οτι δε δουλευει η δευτερη γραμμη και να κανω restart στο ρουτερ. κι εγω στον οτε εδινα και θα ξαναδινω παγιο isdn, παγιο multi isdn, connex..που με ανεβαζουν αρκετα πανω απο τα 50 ευρω το μηνα που ζηταει η forthnet..με τη διαφορα ομως οτι τοτε η δευτερη γραμμη μου ηταν παντα εκει...οτι αποσυνδεσεις δεν ηξερα ουσιαστικα τι θα πει και πολλα ακομα.
BritGreek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μην το λες. Δεν είναι πάντα έτσι. Κι εγώ εμπιστεύομαι τη Forthnet γιατί ήμουν πελάτης τους για χρόνια. Εδώ και 15 μέρες όμως, φίλος που μεταφέρθηκε στη forthnet, ενώ έλαβε το sms ότι είναι πλεον πελάτης τους, έχει μόνο τηλέφωνο για εξερχόμενες, όχι Internet, στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση του λένε ότι η γραμμη του είναι βραχυκυκλωμένη, και εξοπλισμό δεν του στέλνουν επειδή λέει υπάρχει έλλειψη. Και εννοείται ότι μέχρι να του στείλουν τον εξοπλισμό, δεν τους στέλνουν τους κωδικούς, λέγοντας κάτι για 'τιμολόγηση' κλπ. Μάλιστα του λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα έχουν router και ότι απλά πρέπει να περιμένει, μετρώντας ήδη περίπου 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο και χωρίς internet. Το τμήμα πωλήσεων έφτασε να του πει ότι δεν είναι πελάτης τους, κι ότι είναι ακόμα πελάτης του προηγούμενου πάροχου! Ου μπλέξεις είναι παιδιά. Εγώ μάλλον Vivodi ή HOL θα βάλω τελικά, γιατί δεν έχω ακούσει να έχει κανείς πρόβλημα με αυτές τις εταιρίες στην περιοχή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.