Προς το περιεχόμενο

προβλημα στην συνδεση laptop με tv με HDMI συνδεση.

kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα μου εχει να κανει με την συνδεση του λαπτοπ με την tv με HDMI συνδεση.εχω συνδεσει και τα δυο με το καλωδιο και στην τv μου λεει οτι δν εχει σημα.εχω μια LG τηλεοραση και ενα toshiba Qosmio υπολογιστη.το παραξενο ειναι οτι στην τηλεοραση οταν πατησεισ το input απο το τηλειχειριστιριο για να σου δειξει τισ διαφορες θυρες του υπολογιστη που ειναι συνδεμενα διαφορα (κεραια,εισοδος HDMI, και διαφορα αλλα) φαινεται οτι εχει αναγνωρισει την ενωση του καλωδιου.αρα το καλωδιο δεν εχει προβλημα λογικα...κατι ακομη ειναι οτι στισ ρυθμισεις στην καρτα γραφικων δεν εμφανιζετε η 2η οθονη ουτε οταν πατησω fn + F5 .πωσ μπορω να λυσω το προβλημα μου ...ευχαριστω...

Δημοσ.
λοιπον το προβλημα μου εχει να κανει με την συνδεση του λαπτοπ με την tv με HDMI συνδεση.εχω συνδεσει και τα δυο με το καλωδιο και στην τv μου λεει οτι δν εχει σημα.εχω μια LG τηλεοραση και ενα toshiba Qosmio υπολογιστη.το παραξενο ειναι οτι στην τηλεοραση οταν πατησεισ το input απο το τηλειχειριστιριο για να σου δειξει τισ διαφορες θυρες του υπολογιστη που ειναι συνδεμενα διαφορα (κεραια,εισοδος HDMI, και διαφορα αλλα) φαινεται οτι εχει αναγνωρισει την ενωση του καλωδιου.αρα το καλωδιο δεν εχει προβλημα λογικα...κατι ακομη ειναι οτι στισ ρυθμισεις στην καρτα γραφικων δεν εμφανιζετε η 2η οθονη ουτε οταν πατησω fn + F5 .πωσ μπορω να λυσω το προβλημα μου ...ευχαριστω...

Δοκίμασε με συνδεμένο το καλώδιο να κάνεις επανεκκίνηση!

Δημοσ.

Συνδεσε με το ιδιο καλωδιο hdmi καποια αλλη συσκευη που πιθανον να εχεις η οποια να εχει την εν λογω θυρα. Μπορεις να δοκιμασεις και με καποιο αλλο καλωδιο hmdi ωστε να δεις αν οντως φταει αυτο που εχεις. Επισης εαν η τηλεοραση εχει και δευτερη θυρα hdmi δοκιμασε και σε αυτη. Στον φορητο υπολογιστη που εχω οταν κανω συνδεση μεσω του καλωδιου hdmi στην τηλεοραση δεν χρειαζεται καμια ρυθμιση ( αλλαζει αυτοματα η αναλυση σε 1920χ1080 ).

Δημοσ.

τελικα το προβλημα λυθηκε με απλο τροπο ...συνδεσα το λαπτοπ με την τηλεοραση με HDMI καλωδιο οταν η τηλεοραση ηταν κλειστη και οταν την ανοιξα ηταν ολα μια χαρα...παντωσ ευχαριστω για τισ απαντησεισ σασ

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 04 : 59 : 11-----

εχω ομως αλλο ενα προβληματακι...ο ηχος δεν ακουγετε απο τα ηχεια τησ τηλεορασης αλλα μονο απο τα ηχεια του υπλογιστη...το παραξενο ειναι οτι οταν παιζω παιχνιδια ακουγετε ο ηχοσ απο την τηλεοραση οταν ομως βλεπω ταινια οχι...τι επιπλεον ρυθμισεις χρειαζονται????ξερει καποιος

????ευχαριστω

Δημοσ.

Θα πας στον πίνακα ελέγχου στους ηχους και θα ορισεις προεπιλεγμενη συσκευή ήχου Συσκευή Ψηφιακής Εξόδου (HDMI) (κάπως έτσι θα στο έχει λογικά)...όταν δεν το έχεις συνδεμένο στην tv θα πρέπει να ορίζεις ξανα τα ηχεία φυσικά..

Δημοσ.

το ειχα κανει αυτο κ επαιζε ο ηχοσ απο τν τηλεοραση μονο οταν επαιζα παιχνιδια...οταν εβαλα να δω ταινια ή να ακουσω μουσικη επαιζε μονο απο τα ηχεια του υπολογιστη...ξερει καποιοσ τι παιζει???

Δημοσ.
Θα πας στον πίνακα ελέγχου στους ηχους και θα ορισεις προεπιλεγμενη συσκευή ήχου Συσκευή Ψηφιακής Εξόδου (HDMI) (κάπως έτσι θα στο έχει λογικά)...όταν δεν το έχεις συνδεμένο στην tv θα πρέπει να ορίζεις ξανα τα ηχεία φυσικά..

αυτό ακριβώς! σήμερα δοκίμασα πρώτη φορά σύνδεση laptop με tv μέσω hdmi και μου πήρε λίγη ώρα να βγάλω άκρη με τον ήχο..

εγώ όμως αντιμετώπισα τα εξής:

α) η εικόνα στην τηλεόραση δεν ήταν στο σωστό μέγεθος, και έτσι δεν έβλεπα αρκετά στοιχεία του desktop..

β) στο menu της τηλεόρασης (samsung) που έχει επιλογή για pc ήταν απενεργοποιημένη η δυνατότητα επιλογής του υπομενού..σαν να μην αναγνώριζε ότι ήταν συνδεδεμένο με pc? δεν ξέρω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...