spid_x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχω το Battlefield 2 και θέλω να βρω περισσοτερους servers για να παιζω Online. Δεν μπορω να συνδεθω με IP σε κανενα server γιατι μου βγαζει error και λεει να κανω ρυθμισεις στο Network. Ποιοι ειναι καλοι servers? Απο μονο του μου βγαζει μερικους servers στους οποιους παιζω μια χαρα. Ωστοσο και εκει δεν μου βγαζει το "βαθμό" που εχω κανονικα στο παιχνιδι μεχρι τωρα. Με ξεκιναει απο την αρχη απλο στρατιωτη και ανεβαινει μεσα σε μια πιστα πολυ γρηγορα. Γενικα οποιος ξερει ας με διαφωτισει τι πρεπει να κανω για να συνεχισω να παιζω με το account μου. Μεχρι τωρα επαιζα σε net cafe μονο, οπου κι απο εκει δεν συνδεοταν σε ip. HELP!
stonecityboys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχω το Battlefield 2 και θέλω να βρω περισσοτερους servers για να παιζω Online.Δεν μπορω να συνδεθω με IP σε κανενα server γιατι μου βγαζει error και λεει να κανω ρυθμισεις στο Network. Ποιοι ειναι καλοι servers? Απο μονο του μου βγαζει μερικους servers στους οποιους παιζω μια χαρα. Ωστοσο και εκει δεν μου βγαζει το "βαθμό" που εχω κανονικα στο παιχνιδι μεχρι τωρα. Με ξεκιναει απο την αρχη απλο στρατιωτη και ανεβαινει μεσα σε μια πιστα πολυ γρηγορα. Γενικα οποιος ξερει ας με διαφωτισει τι πρεπει να κανω για να συνεχισω να παιζω με το account μου. Μεχρι τωρα επαιζα σε net cafe μονο, οπου κι απο εκει δεν συνδεοταν σε ip. HELP! Καταρχην υποθετω οτι εχεις το παιχνιδι αυθεντικο.Σωστα? Παμε παρακατω.Δεν χρειαζονται καποιες ιδιαιτερες ρυθμισεις στο network απο την στιγμη που το βλεπει αυτοματα ,αφου λες οτι εστω και σε μερικους παιζεις κανονικα. Οσο αφορα τους βαθμους σε ορισμενους servers υπαρχει η περιπτωση να μην εμφανιζονται οι βαθμοι εαν δεν παιξεις τουλαχιστον 2 πιστες.Μετα σου εμφανιζονται κανονικα.Ειναι η διαδικασια (και παλι τονιζω οτι ειναι μερικοι servers) μεχρι να σε αναγνωρισει ο server. Για καλο και για κακο κανε ενα update sto punkbuster. Εαν θελεις ελα να παιξεις στο gmf-clan.gr server μας εστω και για δοκιμη. IP 193.93.47.185:16569 Παντως γενικα πρεπει να προσεχεις το που παιζεις, να βλεπεις εαν γινεται κατι το περιεργο (να παιρνεις βαθμους πολυ γρηγορα,να μην κουραζεσαι οταν τρεχεις κτλ) διοτι παντα βλεπει η ΕΑ !!!!! Περιμενω νεα σου.
spid_x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνιδι ειναι αυθεντικο γιατι το εχω νοικιασμενο. Η αληθεια ειναι οτι μου ετυχε πιστα στην οποια επαιρνα βαθμο πολυ γρηγορα και δεν κουραζοσουν οταν ετρεχες! Ειναι απο αυτες που μου εβγαλε μονο του. Τι σημαινει αυτο και γιατι αναφερεις την ΕΑ? ΑΠο κει και περα μου φαινεται παραξενο γιατι σε οσα νετ καφε το εχω παιξει αναγνωριζαν οι πιστες κατ ευθειαν το βαθμο μου μοις εμπαινα. Ενω εδω δεν τον αναγνωριζει καμια αν και καποιες αναγνωριζουν τα ξεκλειδωμενα οπλα. ΕΙναι θεμα πιστας? -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 01 : 24 : 50----- Δ0κιμασα και την ip που μου εδωσες και παλι δεν γινεται κατι . μου βγαζιει το ιδιο μηνυμα You failed to connect. Please check yout network connection(s) and try again. Το θεμα ειναι οτι αυτο μου το εβγαζε παντα και στα νετ καφε. Οποτε μαλλον κανω κατι λαθος......... Παω Multiplayer Και κατω απο το παραθυρο με τους server που μου βγαζει μον του παταω Ip connection γραφω στο IP to193.93..... και στο port το 16567.. Τι να συμβαινει και δεν μπορω να μπω..,,?:mad:
stonecityboys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνιδι ειναι αυθεντικο γιατι το εχω νοικιασμενο.Η αληθεια ειναι οτι μου ετυχε πιστα στην οποια επαιρνα βαθμο πολυ γρηγορα και δεν κουραζοσουν οταν ετρεχες! Ειναι απο αυτες που μου εβγαλε μονο του. Τι σημαινει αυτο και γιατι αναφερεις την ΕΑ? ΑΠο κει και περα μου φαινεται παραξενο γιατι σε οσα νετ καφε το εχω παιξει αναγνωριζαν οι πιστες κατ ευθειαν το βαθμο μου μοις εμπαινα. Ενω εδω δεν τον αναγνωριζει καμια αν και καποιες αναγνωριζουν τα ξεκλειδωμενα οπλα. ΕΙναι θεμα πιστας? Καταρχην εαν το εχεις νοικιασμενο οπως λες , και εχει τους κωδικους μεσα, δεν θα εισαι ο μονος που εχει περασει την συγκεκριμενη κοπια για να παιξει στο ιντερνετ.Αρα με ενα Key θα υπαρχουν χ παικτες. Η EA το εχει σκεφτει αυτο αλλα επειδη οι servers δουλευουν με το punkbuster στο οποιο θα πρεπει να εχεις κανει registration και αναγνωριζει το κλειδι του cd, ισως καποια στιγμη να αρχιζει να σε πεταει εξω η να μην σε αφηνει να παιξεις για τον απλο λογο οτι εαν καποιος απο αυτους που εχουν νοικιασει το παιχνιδι εχει κρατησει το cd key και το εχει περασει σε μια σπασμενη εκδοση , τοτε αυτοματα η εκδοση αυτη - η σπασμενη- θα την "βλεπει" σαν κανονικη και την δικη σου θα την βλεπει σαν Hack. Τα προβληματα συνηθως θα υπαρχουν οταν και αμα εισαστε και οι 2 μεσα ταυτοχρονα. Σε αυτη την περιπτωση θα πεταει εσενα εξω. Οσον αφορα την ΕΑ, εχει την δυνατοτητα να μπαινει φαντασου καποιος υπαλληλος τους (και εχουν πολλους και πληρωνονται γιαυτο) σε οποιον server θελει και παιζοντας να βλεπει ποιος κλεβει (aimbot) , να τραβαει screenshot και να κανει ban ακομα και διαγραφη των στατιστικων του αλλα ακομα και του λογαργιασμου του εαν γινεται συνεχεια. Απο την αλλη παρακολουθει ομως και τους εκαστοτε server απο την στιγμη που ειναι επισημοι (official Rank Servers) εαν τυρωνται οι κανονισμου απο τους διαχειρηστες του server.Σε αυτη την περιπτωση τραβαει screeshots και μπορει ακομα και να κλεισει τον server.Σε αυτη την περιπτωση εσυ θα εισαι τυχερος.Υπαρχει ομως και η αλλη φαση που ΟΣΟΙ ειναι μεσα εκεινη την στιγμη να φανε ενα ωραιοτατο BAN αλλα και Account BAN απο την ΕΑ με το σκεπτικο οτι το ηξερες οτι ειναι ειναι Hacked ο server παιζοντας εκει αρα ηθελες να κλεψεις βαθμους και ποντους αρα αντε γεια!!!!.... Ελπιζω να βοηθησα. Για οτι αλλο θελεις και μπορω να βοηθησω πες μου. Εχεις μηπως κανενα Firewall ανοικτο?
spid_x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πρεπει να εχω κανει καποιο registration στο punkbaster ειπες? Δεν εχω κανει κατι. Στην εγκατασταση εβαλα μονο το παιχνιδι. Μου ζητησε σε καποια φαση να βαλω καποιο spybot ή κατι τετοιο , αλλα πατησα later. Λες να φταιει αυτο? ΤΙ πρεπει να κανω? Τωρα οσον αφορα το cd , δεν νομιζω να εχει βγει κανενα προβλημα με το cd key εαν το εχει καποιος αλλος. Νοικιασα το παιχνιδι για να δω αν παιζουν ολα καλα, ωστε μετα να το αγορασω και να παιζω με το δικο μου. Ωστοσο εχει βγει αυτο το προβλημα με τους Server και την IP.
stonecityboys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πρεπει να εχω κανει καποιο registration στο punkbaster ειπες? Δεν εχω κανει κατι.Στην εγκατασταση εβαλα μονο το παιχνιδι. Μου ζητησε σε καποια φαση να βαλω καποιο spybot ή κατι τετοιο , αλλα πατησα later. Λες να φταιει αυτο? ΤΙ πρεπει να κανω? Τωρα οσον αφορα το cd , δεν νομιζω να εχει βγει κανενα προβλημα με το cd key εαν το εχει καποιος αλλος. Νοικιασα το παιχνιδι για να δω αν παιζουν ολα καλα, ωστε μετα να το αγορασω και να παιζω με το δικο μου. Ωστοσο εχει βγει αυτο το προβλημα με τους Server και την IP. Μα για να παιξεις σε Official servers πρεπει να εχεις ενεργοποιμηνο το punkbuster.Αυτο που σου εβγαλε ειναι το gamespy punkbuster το οποιο πρεπει να κανεις εγκατασταση και να κανεις registration. Μετα μεσα στο παιχνιδι θα πρεπει να επιλεξεις δεξια κατω στην μπαρα του παιχνιδιου- να εχεις ενεργοποιημενο το punkbuster http://images.clanbase.com/docs/guids/bf2pbguid2.JPG. Για κανε αυτο και βλεπουμε.
spid_x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον εβαλα το gamespy arcade. Στην αρχη μου εβγαλε κατι σαν ιο οταν πατησα για register Και κατι με πληρωμη . Τελικα βρηκα το free και το εγκατεστησα. Μπαινω στο προγραμμα κανονικα και μου βγαζει καποιους ελληνικους server. Παταω join και απλα με βαζει στο παιχνιδι. ΜΕχρι εκει. ΑΠο κει και περα.. μου βγαζει τους παλιους σερβερ που μου εβγαζε στους οποιους με ip μπορω να μπω. Αλλα μονο σε αυτους. Τωρα εβγαλε και καποιους αλλους οι οποιοι οι περισσοτεροι ηταν κοκκινισμενοι εκτος απο μερικους στους οποιους μπροουσα να μπω. Σκεφτηκα μηπως φταιει η εκδοση που εχω. Patch κτλπ γιατι κατω εχω τσεκαρισμενο το same version ?? Επισης για να παιξω πρεπει να εχω ανοιχτο το παραθυρο gamespy? οσες φορες το ειχα παιξει σε καφε δεν ειχε τιποτα νοιχτο. -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 01 : 30 : 29----- Γενικα δεν εχω καταλαβει και πολλα πραγματα για το punkbuster και τι παιζει με αυτο. Ουτε πως δουλευει. Game spy arcade και punkbuster ειναι το ιδιο? tι ταλαπαιωρια ειναι αυτη για να παιξεις ενα παιχνιδι online. αρχιζω και ξενερωνω
stonecityboys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον εβαλα το gamespy arcade. Στην αρχη μου εβγαλε κατι σαν ιο οταν πατησα για register Και κατι με πληρωμη . Τελικα βρηκα το free και το εγκατεστησα. Μπαινω στο προγραμμα κανονικα και μου βγαζει καποιους ελληνικους server. Παταω join και απλα με βαζει στο παιχνιδι. ΜΕχρι εκει. ΑΠο κει και περα.. μου βγαζει τους παλιους σερβερ που μου εβγαζε στους οποιους με ip μπορω να μπω. Αλλα μονο σε αυτους.Τωρα εβγαλε και καποιους αλλους οι οποιοι οι περισσοτεροι ηταν κοκκινισμενοι εκτος απο μερικους στους οποιους μπροουσα να μπω. Σκεφτηκα μηπως φταιει η εκδοση που εχω. Patch κτλπ γιατι κατω εχω τσεκαρισμενο το same version ?? Επισης για να παιξω πρεπει να εχω ανοιχτο το παραθυρο gamespy? οσες φορες το ειχα παιξει σε καφε δεν ειχε τιποτα νοιχτο. -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 01 : 30 : 29----- Γενικα δεν εχω καταλαβει και πολλα πραγματα για το punkbuster και τι παιζει με αυτο. Ουτε πως δουλευει. Game spy arcade και punkbuster ειναι το ιδιο? tι ταλαπαιωρια ειναι αυτη για να παιξεις ενα παιχνιδι online. αρχιζω και ξενερωνω Οχι φιλε, μην ξενερωνεις.Δεν υπαρχει λογος. Λοιπων,το Punkbuster ειναι ενα προγραμμα για την αποφυγη των cheaters. "What is Punkbuster? PunkBuster is a program to prevent cheating in online games published by Even Balance, Inc. It is used in almost every multiplayer game produced nowadays. These games include the Battlefield series and call of duty 1 and 2. Punkbuster regulary whilst playing online games scans the gamers pc to check the validility of game files. Modified files will lead to the gamer being kicked off the game or if proven to be a hacker then completely banned from the game and unable to play on many servers and added to the master ban list. The master ban list can be seen here: http://www.pbbans.com/mbi.php Punkbuster is vital for a gamer to get on a decent server and help accomplish a better gaming experience. Punkbuster can be unreliable and thus needs to be updated regularly. Why and how should i update it? Punkbuster is normally updated whilst playing a game and it updates itself in the background. Sometimes and quite regularly for some Punkbuster will not update itself. For a gamer this can cause great fustration because without it being updated can lead to numerous problems occuring. These include random disconnections, lag spikes or continuous lag and being kicked by punkbuster. If this happens to you then it will be a good idea to manually update it. This is a simple and painless operation. 1) Go here: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php and download the pbsetup.exe for either windows, linux or mac. 2)Then simply follow the pictures further down or follow my written instructions. 3)Double click the pbsetup.exe 4)Accept the End user agreement 5)Click add game and select the game installed (you may need to find the game path if its not installed in the default directory.) Then click ok. 6) Then click check for updates and let it update if necessary." Το Gamespy ειναι για να παιζεις τα παιχνιδια online.Στην εγκατασταση δεν χρειαζεται να βαλεις αυτο με την πληρωμη ουτε να κατεβασεις τιποτα αλλο.Απλα διαλεγεις την εκδοση την free και τιποτα αλλο. Οσο για τους server ,πρεπει να διαλεξεις ποια φιλτρα θα ειναι ενεργοποιημενα (αριστερα κατω στην αρχικη εικονα του παιχνιδιου μετα απο το login) δηλ εαν θελεις να σου εμφανιζει τους server πχ με την ιδια εκδοση με εσενα, με οχηματα και αλλα πολλα. Εαν σου βγαζει με κοκκινο οπως λες παει να πει οτι οι συγκεκριμενοι server εχουν Η πιστες που δεν εχεις περασει εσυ στο δικο σου Η δεν εχει εσυ την ιδια εκδοση παιχνιδιου με αυτη των server. Πρεπει καταρχην να εχεις το 1.41 Patch (κατεβασε το απο εδω Οχι δεν χρειαζεται να εχεις ανοικτο το Gamespy για να παιξεις online. Καθε αρχη και δυσκολη αλλα μετα θα κολησεις. Περιμενω νεα σου.
spid_x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τελικα εφταιγε η εκδοση. ΕΒαλα το Patch και ολα μια χαρα. Ουτε το gamespy χρειαζεται ουτε τιποτα! Επιλεγμενο μονο το punkbaster! Μπηκα στο server που μου εδωσες κανονικα. Εκει παιζεις εσυ? Παιζει κανενας αλλος καλος? Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και για τη βοηθεια σου! Μπορει να συναντηθουμε σε καποια μαχη! :-D:-D
stonecityboys Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τελικα εφταιγε η εκδοση. ΕΒαλα το Patch και ολα μια χαρα. Ουτε το gamespy χρειαζεται ουτε τιποτα! Επιλεγμενο μονο το punkbaster!Μπηκα στο server που μου εδωσες κανονικα. Εκει παιζεις εσυ? Παιζει κανενας αλλος καλος? Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου και για τη βοηθεια σου! Μπορει να συναντηθουμε σε καποια μαχη! :-D:-D ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!:lol::lol::lol: Σε αυτον τον server οπως και στο σιτε http://www.gmf-clan.gr ειμαι HeadAdmin. Την ιστοσελιδα την εφτιαξα/Modαρισα εγω.Τα banner και τα λογοτυπα τα εφτιαξα εγω επεισης. Tο username μου ειναι =GMF= Hellas_gv13 .Οτι θελεις να μου πεις.Εαν θελεις γραψου και στο site για ποιο αμεση επικοινωνια. Περιμενω να σε δω μεσα και να τα πουμε. Χρυσοβαλαντης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.