Mika Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 To site που προτεινε το παλικαρι το τσεκαρατε? εχει πολυ γελιο
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ...Πάμε Βαγγέλη... Ναι ρε παιδια!!! Δεν χανω επισοδιο του Χαρδαβελα γιατι καθε φορα εκφραζει τισ δικεσ του βλακιες στην TV και μηλανε ασκοπα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Το βλεπω μονο για κανενα βιντεακι που θα διξει και καμια πιγη η μαρτιρια... Ακριβος, σασ εχς εσας για να μου αποδηξεται την αληθια!!! Αρα εσεις, που ισωσ να το πσαξατε παλιοτερα (αν) τοτε εσεισ θα μου πειτε την αληθια!!!! UFOs!!! (jk) Καλο δεν θα ηταν να αφηνατε αφτη την πατατα με το UFO πανω και να μιλησουμε για UFO χορισ πατατες και θριλερ, "alien", και κηνιματογραφικες τενιες δρασης? Αστε λιπον αφτη την διασιμη πατατα και τον Χαρδαβελα και μπητε στο θεμα!!!! Ξερατε οτι ο σκινοθετης του E.T. ηταν ενασ απο τους 6 που ειδαν το βιντεο που τραβηκτικε και θεοριθηκε αλιθινο?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Φισικα δεν κικλοφορισε γιατι καθε φορα εκφραζει τισ δικεσ του βλακιες ...τώρα δεν κατάλαβα...περήφανος νιώθεις, ή... μηλανε (ρήμα που έχει να κάνει με το γνωστό-γνωστότατο γαμώ την Εύα μου-φρούτο; ) ασκοπα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. μεταξύ μας τώρα, και σκοπό να είχανε, άμα το κάνανε παρτούζα...(...) Το βλεπω μονο για κανενα βιντεακι που θα διξει Μαντόννα και Βανδή ; και καμια πιγη η μαρτιρια αυτή είναι μια πηγή, αυτή μία Πηγή , κι αυτή ακόμη μία (η τελευταία συγκεκριμένα είναι η πιο ωραία απ' όλες), κι αυτά είναι μαρτύρια. Τέτοια βλέπεις ; Ακριβος, σασ εχς εσας τί ακριβώς μας έχεις ; Σόι ; Χεσμένους ;για να μου αποδηξεται την αληθια!!! ...ααα! Ε λοιπόν, ή που θα την πηδήξουμε, ή που θα την αποδείξουμε απόψε την αλήθεια. Στο χέρι της είναι άλλωστε ; ! πσαξατε ...u got my eternal respect. Nobody touches him. He's mine. χορισ πατατες και θριλερ, "alien", και κηνιματογραφικες τενιες δρασης? απορία : τα θρίλερ, ΔΕΝ εμπίμπτουν στην κατηγορία "κινηματογραφικές ταινίες" ;! Αστε λιπον αφτη την διασιμη πατατα και τον Χαρδαβελα και μπητε στο θεμα!!!!...ώωπα!...υπερθεματίζει. Μην αναθεματίσουμε όμως... Ξερατε οτι ο σκινοθετης του E.T. ηταν ενασ απο τους 6 που ειδαν το βιντεο που τραβηκτικε και θεοριθηκε αλιθινο?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Φισικα δεν κικλοφορισε ...Φισικά... Αντίθετα, αν πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν εξωγήινοι, και τάβλι να παίξω με έναν εξωγήινο θα ορκίζομαι ότι πρόκειται περί φάρσας. ..επιτέλους, ένας νορμάλ ανάμεσά μας, αυτά είναι λόγια! o Παπαρδελας ειναι εξωγηινος το ιδιο και η Πετραλια καλα το τελευταιο δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις αποδείξεις αυτό ρε παιδί μου το ερώτημα μου το είχε θέση η φυσικός που είχα στο λύκειο και το θυμάμαι ακόμα. δυστυχώς. δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή. μπορεί και να μην είμαστε αλλα μέχρι αποδείξεως του αντιθετου είμαστε μονοι. Far , στο μάθημα της κλειστοφοβίας, περνούσες κάθε τρίμηνο με άριστα ; Ένα, δύο, τρία. ...πρέπει να κοψοχολιάστηκε πολύς κόσμος μετά το "έεεεεεεεενααα" you got a point there ..Τι ένα ...ΤΡΙΑ έχει. Lucifer, για πες του ότι έχεις τρία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 για απέδειξε το Ένα, δύο, τρία. touche...
pappous_soulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ένα, δύο, τρία. τέσσερα Case closed.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 πλέον δεν είναι απόδειξη αλλά αξίωμα
FarCry Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Far , στο μάθημα της κλειστοφοβίας, περνούσες κάθε τρίμηνο με άριστα ; nope. απλά συμμερίζομαι την άποψη των δικηγόρων
MindFreak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παιδια!!! Το σαιτ που σας εδωσα, κατω-κατω εχει λιγες αναγεννισιακες φοτος! Για δεστε τες... Ισως ο "ζογραφος" να ειδε κατι και να νομισε οτι ηταν ο Θεος? Για δεστε το λιγο καλητερα... Τοτε δεν ειχαν ανακαλιψει ουτε καν οτι η γη ηταν στρογκιλη!!! -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 10 : 13 : 34----- To site που προτεινε το παλικαρι το τσεκαρατε?εχει πολυ γελιο Δεν πιστεβω οτι ειναι σωστο αφτο που εκανεσ στο σαιτ, δηλαδι να σπαμμαρεις "gmouahahahahahahaha... den tha xanapostarw malakies sto insomnia" η κατι τετιο. Αφτη σου την κηνιση την βλεπω ηλιθια και ασκοπη, ενω μπορουσεσ να μην ασχολιθεις καθολου με το θεμα που ποσταρα και να αγνωισεισ τισ αποπσεις μου...
xristakits Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παιδια!!! Το σαιτ που σας εδωσα, κατω-κατω εχει λιγες αναγεννισιακες φοτος! Για δεστε τες... Ισως ο "ζογραφος" να ειδε κατι και να νομισε οτι ηταν ο Θεος? Για δεστε το λιγο καλητερα... Τοτε δεν ειχαν ανακαλιψει ουτε καν οτι η γη ηταν στρογκιλη!!! -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 10 : 13 : 34----- Δεν πιστεβω οτι ειναι σωστο αφτο που εκανεσ στο σαιτ, δηλαδι να σπαμμαρεις "gmouahahahahahahaha... den tha xanapostarw malakies sto insomnia" η κατι τετιο. Αφτη σου την κηνιση την βλεπω ηλιθια και ασκοπη, ενω μπορουσεσ να μην ασχολιθεις καθολου με το θεμα που ποσταρα και να αγνωισεισ τισ αποπσεις μου... νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ξαναρχισεις το δημοτικο και να μην ξαναποσταρεις μεχρι να τελειωσεις την πεμπτη δημοτικου
thanocaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ..επιτέλους, ένας νορμάλ ανάμεσά μας, αυτά είναι λόγια! Ελπίζω να μην το γράφεις είρωνικά. Αν και θα προτιμούσα να έχεις quotάρει κάποια από τις δυο πρώτες παραγράφους...
Mika Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παιδια!!! Το σαιτ που σας εδωσα, κατω-κατω εχει λιγες αναγεννισιακες φοτος! Για δεστε τες... Ισως ο "ζογραφος" να ειδε κατι και να νομισε οτι ηταν ο Θεος? Για δεστε το λιγο καλητερα... Τοτε δεν ειχαν ανακαλιψει ουτε καν οτι η γη ηταν στρογκιλη!!! -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 10 : 13 : 34----- Δεν πιστεβω οτι ειναι σωστο αφτο που εκανεσ στο σαιτ, δηλαδι να σπαμμαρεις "gmouahahahahahahaha... den tha xanapostarw malakies sto insomnia" η κατι τετιο. Αφτη σου την κηνιση την βλεπω ηλιθια και ασκοπη, ενω μπορουσεσ να μην ασχολιθεις καθολου με το θεμα που ποσταρα και να αγνωισεισ τισ αποπσεις μου... Δε χρειαζεται να τα λεμε απο δω θα σου απαντησω στο πμ που μου εστειλες
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ..επιτέλους, ένας νορμάλ ανάμεσά μας, αυτά είναι λόγια! Θες δηλαδή να πεις ότι οι νορμάλ ...ζουν ανάμεσά μας;
pj20 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 μια μερα καθως εβαζα νερο στα ζωντανα ειδα το λαστιχο ποτισματος να βγαινει απο τη μια τρυπα του συρματοπλεγματος κ να μπαινει στην αλλη χωρις να το πιραξω. μονο του! δν εχω πει τπτ σε κανενα (εκτος απο το αλλο φορουμ που βρισκομουν κ μου γελοιοποιησαν το θεμα, ασχετο) μεχρι τωρα. τελικα υπαρχουν εξωγηινοι, δν εξηγειται αλλιως...
million_voices Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 ρε pj απο χθες πυροβολεις με χαρδαβελικα ποστ
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 μια μερα καθως εβαζα νερο στα ζωντανα ειδα το λαστιχο ποτισματος να βγαινει απο τη μια τρυπα του συρματοπλεγματος κ να μπαινει στην αλλη χωρις να το πιραξω. μονο του! δν εχω πει τπτ σε κανενα (εκτος απο το αλλο φορουμ που βρισκομουν κ μου γελοιοποιησαν το θεμα, ασχετο) μεχρι τωρα. τελικα υπαρχουν εξωγηινοι, δν εξηγειται αλλιως... Το ότι πέρασε απο την μία άκρη στη άλλη (λέεεμε τώρα), πως συνδέεται με την ύπαρξη εξωγήινων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.