pappous_soulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 περα απο την πλακα δεν ειναι λιγο εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας στο συμπαν ???? Άλλο το είμαστε μόνοι στο σύμπαν,και άλλο το βλέπουμε τους "άλλους" εδώ.
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 εμπρος καλο μου ζωακι εξηγησε στους απιστους ..κάπως ΑΛΛΙΩΣ δεν πήγαινε αυτή η ατάκα ; ! LOOOOOOL. Παιδια γτ δεν περνουμε λιγο πιο σοβαρα το θεμα!!!!!!! (...και τί να πούμε ρε συ μάιντ φρηκ ; Εσύ δεν το ξεκίνησες το θέμα ; Δεν σε βλέπω όμως να ανπτύσσεις τους προβληματισμούς σου...)
MindFreak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε παιδια!!! Δεν χανω επισοδιο του Χαρδαβελα γιατι καθε φορα εκφραζει τισ δικεσ του βλακιες στην TV και μηλανε ασκοπα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Το βλεπω μονο για κανενα βιντεακι που θα διξει και καμια πιγη η μαρτιρια... (...και τί να πούμε ρε συ μάιντ φρηκ ; Εσύ δεν το ξεκίνησες το θέμα ; Δεν σε βλέπω όμως να ανπτύσσεις τους προβληματισμούς σου...) Ακριβος, σασ εχς εσας για να μου αποδηξεται την αληθια!!! Αρα εσεις, που ισωσ να το πσαξατε παλιοτερα (αν) τοτε εσεισ θα μου πειτε την αληθια!!!! UFOs!!! (jk) -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 13 : 53----- Καλο δεν θα ηταν να αφηνατε αφτη την πατατα με το UFO πανω και να μιλησουμε για UFO χορισ πατατες και θριλερ, "alien", και κηνιματογραφικες τενιες δρασης? Αστε λιπον αφτη την διασιμη πατατα και τον Χαρδαβελα και μπητε στο θεμα!!!! -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 17 : 05----- Ξερατε οτι ο σκινοθετης του E.T. ηταν ενασ απο τους 6 που ειδαν το βιντεο που τραβηκτικε και θεοριθηκε αλιθινο?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Φισικα δεν κικλοφορισε
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε παιδια!!! Δεν χανω επισοδιο του Χαρδαβελα γιατι καθε φορα εκφραζει τισ δικεσ του βλακιες στην TV και μηλανε ασκοπα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Το βλεπω μονο για κανενα βιντεακι που θα διξει και καμια πιγη η μαρτιρια... Ακριβος, σασ εχς εσας για να μου αποδηξεται την αληθια!!! Αρα εσεις, που ισωσ να το πσαξατε παλιοτερα (αν) τοτε εσεισ θα μου πειτε την αληθια!!!! UFOs!!! (jk) -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 13 : 53----- Καλο δεν θα ηταν να αφηνατε αφτη την πατατα με το UFO πανω και να μιλησουμε για UFO χορισ πατατες και θριλερ, "alien", και κηνιματογραφικες τενιες δρασης? Αστε λιπον αφτη την διασιμη πατατα και τον Χαρδαβελα και μπητε στο θεμα!!!! -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 17 : 05----- Ξερατε οτι ο σκινοθετης του E.T. ηταν ενασ απο τους 6 που ειδαν το βιντεο που τραβηκτικε και θεοριθηκε αλιθινο?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Φισικα δεν κικλοφορισε Αν τους στείλεις αυτό το μήνυμα θα σε καταλάβουν; Εμείς πάντως όχι.
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 @MindFreak: Αν ξέραμε την αλήθεια δε θα είχε νόημα η ύπαρξη αυτού του topic :>
thanocaster Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μια φοβερή απόδειξη για το ότι ακόμα κι αν υπάρχουν εξωγήινες μορφές ζωής είναι πολύ απίθανο να μας επισκεφθούν εντοπίζεται στο -εκπληκτικό- βιβλίο του John Allen Paulos, Αριθμοφοβία. Εκεί λαμβάνοντας υπ' όψιν τον αριθμό των άστρων που μπορούν να συντηρήσουν έστω κι έναν πλανήτη που να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενίσει ζωή, αλλά και το χρονικό εύρος του πλανήτη να συμπέφτει με το χρονικό εύρος της ζωής της ανθρωπότητας, καταλήγει ότι στο γαλαξία μας το πολύ να υπάρχουν 10 χιλιάδες πλανήτες ικανοί να φιλοξενίσουν ζωντανούς οργανισμούς, με μέση απόσταση ο ένας από τον άλλον μεγαλύτερη των 2 χιλιάδων ετών φωτός. Επίσης, οι ενδεχόμενοι εξωγήινοι, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να έχουν τελείως διαφορετική υπόσταση από τους ανθρώπους (πχ να έχουν αέρια μορφή, καθαρά ενεργειακή μορφή, να συγκαταλέγονται μόνο στο φυτικό βασίλειο, ή ακόμα και να είναι μια γλίτσα πάνω σε βραχώδεις πλανήτες. Όλα αυτά μαζί κάνουν εξαιρετικά απίθανη την περίπτωση επίσκεψής τους μέσα σε έναν ιπτάμενο δίσκο με φωτάκια (προφανώς φλας, φως για όπισθεν, προβολάκια ομίχλης και λεντάκια για τους κάγκουρες κλπ), και όπλα με κόκκινες και μπλε ακτίνες λέιζερ. Άλλο ένα "θέμα" που προκύπτει με αυτούς που ισχυρίζονται ότι έχουν δει ΑΤΙΑ, έχει να κάνει με την ροπή που έχουν στο να εξηγούν ένα άγνωστο ερέθισμα βάσει λογικής γενικότερα. Δηλαδή, αν εγώ πιστεύω από πριν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και θα μας επισκεφθούν κάποια στιγμή, πολύ εύκολα 3 φωτάκια που μου φαίνονται ότι κινούνται περίεργα στον ουρανό, θα τα ερμηνεύσω ως τουρίστες από άλλο πλανήτη που ήρθαν να φωτογραφίσουν τον Παρθενώνα. Αντίθετα, αν πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν εξωγήινοι, και τάβλι να παίξω με έναν εξωγήινο θα ορκίζομαι ότι πρόκειται περί φάρσας.
million_voices Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 o Παπαρδελας ειναι εξωγηινος το ιδιο και η Πετραλια καλα το τελευταιο δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το καταλαβεις
KWSN_Men Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Άλλο ένα "θέμα" που προκύπτει με αυτούς που ισχυρίζονται ότι έχουν δει ΑΤΙΑ, έχει να κάνει με την ροπή που έχουν στο να εξηγούν ένα άγνωστο ερέθισμα βάσει λογικής γενικότερα. Δηλαδή, αν εγώ πιστεύω από πριν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και θα μας επισκεφθούν κάποια στιγμή, πολύ εύκολα 3 φωτάκια που μου φαίνονται ότι κινούνται περίεργα στον ουρανό, θα τα ερμηνεύσω ως τουρίστες από άλλο πλανήτη που ήρθαν να φωτογραφίσουν τον Παρθενώνα. Αντίθετα, αν πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν εξωγήινοι, και τάβλι να παίξω με έναν εξωγήινο θα ορκίζομαι ότι πρόκειται περί φάρσας. Και τόσα anal probing στις νοικοκυρές στην Αμερική πώς τα δικαιολογείς; Ε;
teo64x Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 και τάβλι να παίξω με έναν εξωγήινο θα ορκίζομαι ότι πρόκειται περί φάρσας. Πιστεύεις στο τάβλι;
thanocaster Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και τόσα anal probing στις νοικοκυρές στην Αμερική πώς τα δικαιολογείς; Ε; Απλά τρέχω γρήγορα. Τόσο γρήγορα που στις φωτογραφίες φαίνομαι σαν ιπτάμενος δίσκος . Πιστεύεις στο τάβλι; Μόνο στο πλακωτό (βλ. προηγούμενη πρόταση.)
BLISS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Καλο δεν θα ηταν να αφηνατε αφτη την πατατα με το UFO πανω και να μιλησουμε για UFO χορισ πατατες... Αστε λιπον αφτη την διασιμη πατατα και τον Χαρδαβελα και μπητε στο θεμα!!!! Αν δεν εχεις συνειδητοποιησει οτι το θεμα με τα UFO εχει αμεση σχεση με την πατατα, τοτε λυπαμαι, αλλα εγω μιλαω με στοιχεια! Το θεμα ειναι παρα πολυ σοβαρο, και του αποδιδω την πρεπουσα σοβαροτητα. Πατατα UFO με το semi-cloacked alien στο κοκπιτ, βερσιον 2:
FarCry Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 περα απο την πλακα δεν ειναι λιγο εγωιστικο να πιστευουμε οτι ειμαστε μονοι μας στο συμπαν ???? αυτό ρε παιδί μου το ερώτημα μου το είχε θέση η φυσικός που είχα στο λύκειο και το θυμάμαι ακόμα. δυστυχώς. δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή. μπορεί και να μην είμαστε αλλα μέχρι αποδείξεως του αντιθετου είμαστε μονοι. Ναι OK μόνοι μας δεν είμαστε για απέδειξε το
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 [...]για απέδειξε το Δεν υπάρχουν αποδείξεις για όλες τις θεωρίες. Πολλές στηρίζονται σε πιθανότητες και σε λογικούς συνειρμούς. edit: ΟΚ αναθεωρώ εν μέρει
PCharon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδια γτ δεν περνουμε λιγο πιο σοβαρα το θεμα!!!!!!! Για να το πάρουμε σοβαρά θα πρέπει να έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε για αυτό. Εκτός λοιπόν από τις γελοίες δήθεν "φωτογραφίες" και "βίντεο", όπου αν δεν μπορείς να αντιληφθείς το "φτιαχτό" μάλλον δεν έχεις δει ποτέ σου ταινία επιστημονικής φαντασίας έστω κι εποχής '70, έχεις κάτι σοβαρό να μας πεις για να το σχολιάσουμε επίσης σοβαρά? Υ.Γ. Η φράση "δεν είμαστε μόνοι" ισχύει-δεν ισχύει δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα κι αποτελεί απλά ένα μαθηματικό συμπέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.