Προς το περιεχόμενο

Τριχοπτωση και καποια λυση

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ έχω τριχόπτωση και χρησιμοποιώ 2 λοσιόν και 1 σαμπουάν καθημερινά...

Αυτό που έχω καταφέρει μπορώ να πω είναι απλά να την σταματήσω από το να μεγαλώσει η τριχόπτωση...

Τα χρησιμοποιώ κοντά 6 μήνες.

Σίγουρα οι καλύτερη λύση είναι κάποια μεταφύτευση αλλιώς πάρτα με την ψιλή ή ξύρισε τα...

Αυτό θα κάνω εγώ τουλάχιστον εάν δω ότι δεν πάει άλλο...

Άσε που είναι 50 ευρώ κάθε δίμηνο οι λοσιόν και το σαμπουάν!

Μην σκας για τρίχες...

Δημοσ.
Παιδια τι λυσεις υπαρχουν???

ΥΓ: Δεν μπορω να σταματησω το ζελε....

...λοιπόν...

...Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς λύσεις, αλλά...

1)Μήνυση στους εν ζωή αρσενικούς προγόνους σου.

2)

3)+4) = ...

ναι, ξέρω, "..μα είναι λύση αυτό τώρα ; !" θα μου πεις. Δες το θετικά πλευρά όμως. Οι φαλακροί έχουν άλλη γοητεία. Παράδειγμα . Άλλο παράδειγμα.

..Και μην ξεχνάς, ότι πάντα υπάρχουν χερότερα :

χειρότερο

χειρότερο

χειρότερο

(τέλος πάντων, κόψε το ζελέ, δε λέω ότι τα ρίχνει, αλλά καλό δε νομίζω να κάνει κι ολας, δες ένα γιατρό, ένα διατροφολόγο, και πάνε και σε μια "κλινική μαλλιών" να δεις τί έχουν να πουν και 'κει, αλλά πάνω απ' όλα μη τα βάφεις μαύρα. Με τρίχες θ' ασχολιέσαι ; )

Ό,τι ειπώθηκε, καζούρα και συμβουλές, ειπώθηκε πάντως εκ του ασφαλούς

biggrin.gif

Δημοσ.

Το σκευασμα λοσιον Regain, δεν θα το αναφερει κανεις?

Με κυριο συστατικο τη μινοξιδιλη, οντως, στις περισσοτερες περιπτωσεις, σταματα την τριχοπτωση. Οσα μαλλια εχεις, τα κρατας.

Αν σταματησεις να βαζεις regain, σου πεφτουν παλι.

Απλα πρεπει να βαζεις εφορου ζωης.

Δημοσ.

οσο μπορειτε να τα καθυστερειτε....μπας κ βγει κατι καλο στο μελλον ειτε σε φαρμακο ειτε σε μεταμοσχευση.

πανω κατω ιδια ειναι η συνταγη αν υπαρχει ανδρογενης αλωπεκια.

αρχικα σας δινουν βιταμινες κ regain.

μετα βαζετε αμπουλες πρωτα τις φτηνες 40ε vichy dercos κ μετα τις ακριβες 100+crescina....

κ τελος τα χαπια proscar(15e) h propescia(50e)...τα διναν για προστατη αλλα τωρα κ για τριχοπτωση .βγαλαν κ το 2ο που στην ουσια ειναι το 1ο, απλα εχει λιγοτερα Mg .

ολα αυτα μεχρι να φτασετε σε σημειο που να τα βαρεθειτε κ να κανετε μεταμοσχευση.εκει το θεμα ειναι να πετυχει...

αν σκεφτειτε οτι το μηνα θελετε με τα παραπανω εξοδα κανα 100ε το μηνα...ερχονται τα ιδια λεφτα με τις μεταμοσχευσεις.Αλλα οπως ειναι να σου πετυχει καλη..

Δημοσ.

Δεν αναφερθηκε και κατι φυσηκο. Λογω σπουδων ειχα αρκετο αγχος και παρατηρησα καποια μικρη αραιωση. Πηρα το σαμπουαν ΑΜΑΛΘΕΙΑ κοστιζει 10 ευρω. Τα αγρια κρεμυδια ειναι φαρμακο που χρησιμοποιειται απο παλια για τα μαλια. Ειχα πολυ καλα αποτελεσματα σταματησε στο ιδιο σημειο για περιπου 1 χρονο, μεχρι τωρα δηλαδη. Γενικα οι ψυχολογικοι λογοι παιζουν ιδιαιτερο ρολο στο ζητημα.

Δημοσ.

Oπως επισης οτι μπαινουμε σιγα σιγα στο χειμωνα,οπου η τριχες των μαλλιων που πεφτουν αυξανονται.

Επισης,οταν για τον ιδιο λογο ειχα παει σε δερματολογο πριν 2 χρονια μου ειχε πει πως απαξ και εχω παρει το γονιδιο απο πατερα/παππου/θειο κλπ, δεν μπορω να το αλλαξω.

Χαρακτηριστικα μου ειπε "και το κεφαλι σου σε ζελε να βουτηξεις,αν ΔΕΝ εχεις παρει το γονιδιο,δεν θα εχεις προβλημα".

Τελικα μαλλον εφταιγε το αγχος,αφου δοξα τω θεω,εχω πολλα μαλλια ακομα και δεν φαινεται να πηρα καποιο γονιδιο :)

Δημοσ.

Μη λουζεστε με σαμπουαν απο τα σουπερ μαρκετ

Πηγαιντε σε ενα δερματολογο να σας πει τι να παρετε

Εμενα πριν χρονια αρχισαν να πεφτουν πολλες τριχες και ο δερματολογος μου εδωσε το σαμπουαν Daohair-s και το Regain

To Regain το χρησιμοποιησα κανα χρονο και το σαμπουαν μεχρι σημερα και δεν πεφτει τριχα πια

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα ας ρωτησω εδω..

Θελω προταση για σαμπουαν οχι απο αυτα του σωρου για προληψη κατα της τριχοπτωσεις μια και ετσι οπως φερομαστε στα μαλια χρειαζονται μια τονωση

Εχω χρησιμοποιησει κατα το παρελθον ενα της kerastase (για αδυνατη τριχα) και προσφατα ενα της natural tech

http://1.bp.blogspot.com/_GlQaJjCs7Aw/STckV9ucEZI/AAAAAAAAJvo/L3erFAqqhDs/s400/kerastase.jpg

http://www.thebeautyclub.com.au/Photos/88204.jpg

Eβαλλα και λινκς για περισσοτερα infos λοιπον να αγορασω καποιο εκ των δυο ή υπαρχουν και καλυτερες λυσεις?

Υ.Γ Δεν εχω προβλημα τριχοπτωσης απο οσο γνωριζω αλλα η προληψη ειναι σημαντικη.

Δημοσ.

Yπαρχουν πολλες λυσεις για να σταματησεις την τριχοπτωση κ μερικες για να ξαναβγαλεις (αν ειναι ακομα ενεργοι οι θυλακες) μαλλια με μερικα κοστοι μερικες φορες :lol: οπως γυναικομαστια ,no κουκου κ.τ.λ. .

Πανω πανω απο ολλα υπομονη χρειαζεται κ ψυχολογια . Μπειτε στο http://www.hairlossgr.com τα παιδια εκει ειναι σαν εμας απλα το ψαχνουν κ το αναλυουν το θεμα .

Δημοσ.
Πάρε μια σακούλα γέμισε την με θαλασσινό νερό και βάλε το κεφάλι σου μέσα σε μια βδομάδα θα έχεις μαλλιά. Δες τις πέτρες στην θάλασσα όσες τις βρέχει η θάλασσα έχουν μαλούπα

Ελεος, θα σκασω απ` τα γελια...:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...