Προς το περιεχόμενο

Τριχοπτωση και καποια λυση

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγαινε σε δερματολογο, παρε ειδικα σαμπουαν και μπορει να καθυστερησεις το ανοποφευκτο... Δυστυχως (μακρυα απο μας) οι αντρικες τριχες φερονται ρατσιστικα στο κεφαλι αλλά δεν εχουν πρόβλημα με το υπολοιπο σωμα :P

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι και κληρονομικο το ζητημα :P

Π.χ. εμενα παππους/μπαμπας δεν εχουν τριχα (οπως και αδερφια τους κτλ κτλ, αγορια παντα ε?), περα απο το 'τριχοστέφανο γυρω γυρω στο κεφαλι' :P

Προς το παρον εμεις η 'τριτη καραφλογενιά στο σόι' ειμαστε ολοι οκ :P

Τωρα τι θα γινει οταν θα ειμαι 25 δε ξερω, παντως ενα σου λεω:

Αν εχεις λιπαρη επιδερμιδα, παρε καποιο σαμπουαν απο φαρμακειο (καταλληλο για συχνη χρηση -για λιπαρα μαλλια-), και... ΣΥΧΝΟ ΛΟΥΣΙΜΟ.

Εγω π.χ. κανω καθε μερα, και ειμαι μια χαρα, παρα το.. βεβαρημενο κληρονομικο ιστορικο.

Αν π.χ. δε λουστω για μια ή 2 μερες, στο επομενο λουσιμο φευγουν οι διπλασιες τριχες.

Οχι οτι ειναι ανησυχητικο, γιατι αντικαθιστανται, απλα αν γινεται συνεχεια... εεε σε βαθος χρονου δε θα εχεις και πολυ μαλλι :P

Δημοσ.

padelis αν το εχεις παρατηρησει τωρα το φαινομενο να ξερεις οτι το φθινοπωρο πετουν τα μαλλια περισσοτερο απτο κανονικο.

Δημοσ.

Mην ασχολεισαι καθολου...απλα βαζε στην ακρη κανα ψιλο καθε μηνα να κανεις μια μεταφυτευση στο μελλον και καθαρισες.

Παντως αυτο με το φθινοπωρο ισχυει οπως επισης λενε και αν ειχες περασει περιοδο μεγαλου στρες.

Δημοσ.

Στρές, κακή διατροφή, έλειψη σιδήρου και προπαντώς κληρονομικότητα οι αιτίες. Επειδή είμαι στο χώρο των κομμωτηρίων θα σου πρότεινα ένα σαμπούαν για τριχόπτωση της loreal με αμπούλες της (τις aminexil). Φαρμακεία κλπ είναι απλά βλακείες. Έκαστος στο είδος του... Σάν εταιρεία δέν την πάω καθόλου αλλα παραδέχομαι οτι σε αυτά είναι άπιαστη.

Δημοσ.

Πάρε μια σακούλα γέμισε την με θαλασσινό νερό και βάλε το κεφάλι σου μέσα σε μια βδομάδα θα έχεις μαλλιά. Δες τις πέτρες στην θάλασσα όσες τις βρέχει η θάλασσα έχουν μαλούπα

Δημοσ.
Πάρε μια σακούλα γέμισε την με θαλασσινό νερό και βάλε το κεφάλι σου μέσα σε μια βδομάδα θα έχεις μαλλιά. Δες τις πέτρες στην θάλασσα όσες τις βρέχει η θάλασσα έχουν μαλούπα

Αλήτη...Παίζεις με τον πόνο του...

Δημοσ.

χαχα τα νεφρά μου κουφάλα...!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...