Προς το περιεχόμενο

Αντίλαλος σε κάρτα ήχου

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάτι ψιλοπαμπάλαια ηχεία. Άλλαξα πρόσφατα τον πύργο του υπολογιστή κι ο ήχος είναι απαίσιος... Σαν να ακούγεται αντίλαλος!!! Τι να κάνω;

Δημοσ.

Τι ηχεία? Από τα κλασικά μικρά για pc?

Τι κάρτα ήχου είχες στο προηγούμενο (ξεχωριστή ή onboard) και τι κάρτα έχεις στο νέο pc?

Δημοσ.

δες στις ιδιότητες του ήχου σου και δες αν είναι ενεργοποιημένο το equalizer ή αν είναι ενεργοποιημένη κάποια επιλογή που λέγεται toggle voice.

Δημοσ.

@tmjuju

Εμ, ναι κάτι παλιά ηχεία έχω. Κάτι μικρά κλασσικά. Είχα μια Soundblaster και τώρα έχω RealTek High Definition Audio αν κατάλαβα από τη διαχείρηση συσκευών...

@varemarius

Θα το κοιτάξω.

Ευχαριστώ παίδες...

-----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 11 : 40 : 03-----

Που θα βρω αυτές τις επιλογές; Στον πίνακα ελέγχου στο "Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής" εννοείς; Μπορείς να μου πεις τα equalizer κλπ στα ελληνικά;

Δημοσ.

Μάλλον RealTek είναι η κάρτα. Βασικά στους "ελεγκτές ήχου" από τη διαχείριση συσκευών δεν το βλέπουμε αυτό; Δεν ξέρω αν είναι onboard αλλά μάλλον όχι...

Δημοσ.
Μάλλον RealTek είναι η κάρτα. Βασικά στους "ελεγκτές ήχου" από τη διαχείριση συσκευών δεν το βλέπουμε αυτό; Δεν ξέρω αν είναι onboard αλλά μάλλον όχι...

οταν δεν ξερεις αν ειναι η καρτα ηχου σου onboard ή οχι τοτε να σαι σιγουρος οτι ειναι Onboard...ασε που οσες Onboard εχει κρατησει η μνημη μου ειναι realtek, μαλλον καποια ρυθμιση ή effect εχει ενεργοποιηθει και εχεις αυτο το προβλημα χωρις να αποκλειεται και δυσλειτουργια ηχειων ή καρτας

Δημοσ.

Λογικά εφ'όσον έχεις realtek σε κάθε εκκίνηση του pc σου στις διεργασίες δίπλα στο ρολόϊ θα ξεκινάει και το sound effect.

Κάνε δεξί κλίκ διαχείρηση ήχου δες αν ο ισοσταθμιστής είναι ενεργοποιημένος .Αν είναι απενεργοποίησέ τον.

Στην πρώτη καρτέλα [Εφέ ήχου] το ακύρωση φωνής να είναι απενεργοποιημένο. απο κάτω που λέει κλειδί να είναι +0 αν δεν είναι κάνε επαναφορά .

δοκίμασε αυτά και μας λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...