bachtis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έχω κάτι ψιλοπαμπάλαια ηχεία. Άλλαξα πρόσφατα τον πύργο του υπολογιστή κι ο ήχος είναι απαίσιος... Σαν να ακούγεται αντίλαλος!!! Τι να κάνω;
tmjuju Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τι ηχεία? Από τα κλασικά μικρά για pc? Τι κάρτα ήχου είχες στο προηγούμενο (ξεχωριστή ή onboard) και τι κάρτα έχεις στο νέο pc?
varemarious Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δες στις ιδιότητες του ήχου σου και δες αν είναι ενεργοποιημένο το equalizer ή αν είναι ενεργοποιημένη κάποια επιλογή που λέγεται toggle voice.
bachtis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 @tmjuju Εμ, ναι κάτι παλιά ηχεία έχω. Κάτι μικρά κλασσικά. Είχα μια Soundblaster και τώρα έχω RealTek High Definition Audio αν κατάλαβα από τη διαχείρηση συσκευών... @varemarius Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ παίδες... -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 11 : 40 : 03----- Που θα βρω αυτές τις επιλογές; Στον πίνακα ελέγχου στο "Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής" εννοείς; Μπορείς να μου πεις τα equalizer κλπ στα ελληνικά;
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 έχεις κάρτα ήχου (αν ναι ποιά?) έιναι onboard η κάρτα ήχου ?
bachtis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον RealTek είναι η κάρτα. Βασικά στους "ελεγκτές ήχου" από τη διαχείριση συσκευών δεν το βλέπουμε αυτό; Δεν ξέρω αν είναι onboard αλλά μάλλον όχι...
disqualified Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον RealTek είναι η κάρτα. Βασικά στους "ελεγκτές ήχου" από τη διαχείριση συσκευών δεν το βλέπουμε αυτό; Δεν ξέρω αν είναι onboard αλλά μάλλον όχι... οταν δεν ξερεις αν ειναι η καρτα ηχου σου onboard ή οχι τοτε να σαι σιγουρος οτι ειναι Onboard...ασε που οσες Onboard εχει κρατησει η μνημη μου ειναι realtek, μαλλον καποια ρυθμιση ή effect εχει ενεργοποιηθει και εχεις αυτο το προβλημα χωρις να αποκλειεται και δυσλειτουργια ηχειων ή καρτας
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Λογικά εφ'όσον έχεις realtek σε κάθε εκκίνηση του pc σου στις διεργασίες δίπλα στο ρολόϊ θα ξεκινάει και το sound effect. Κάνε δεξί κλίκ διαχείρηση ήχου δες αν ο ισοσταθμιστής είναι ενεργοποιημένος .Αν είναι απενεργοποίησέ τον. Στην πρώτη καρτέλα [Εφέ ήχου] το ακύρωση φωνής να είναι απενεργοποιημένο. απο κάτω που λέει κλειδί να είναι +0 αν δεν είναι κάνε επαναφορά . δοκίμασε αυτά και μας λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.