Προς το περιεχόμενο

Δωστε μου τις προτασεις σας παρακαλω.

xaritos10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν το βιάζεται ας πάρει καμια eizo οθόνη για αρχή και ας κρατήσει τα υπόλοιπα για i7 :D

Κάνε λίγο υπομονή θα πω και εγώ.

eizo οθόνη έδωσα και εγώ...γιαυτό βγήκε 1750...

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 15 : 07-----

και την άλλη βδομάδα θα κλαίει τα λεφτά του επειδή βγήκαν οι Core i7...
γιατί να κλαίει τα λεφτά του.Ρε παιδιά με το που πρωτοκυκλοφορεί κάτι ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ!!!1.Γιατι είναι overpriced και 2.Γιατί δεν είναι δοκιμασμένο από τα πρώτα θύματα που θα πάνε και θα τα σκάσουν!Ξέρεις πόσα πράγματα τα περίμενε ο κόσμος με μεγάλη ανυπομονυσία και στο τέλος βγήκε μάπα το καρπούζι και δεν τσούλισε στην αγορα?
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι αλλά γιατί να μη κάνει υπομονή κανα 3μηνο από να τα σκάσει τώρα, ειδικά που οι τιμές ειναι λίγο γεια σου.

Και σε κανα 3μηνο που θα χουν βγεί σκέψου οτι θα πέσουν πολύ οι τιμές των επεξεργαστών και γενικά του hardware.

Δημοσ.
Ναι αλλά γιατί να μη κάνει υπομονή κανα 3μηνο από να τα σκάσει τώρα, ειδικά που οι τιμές ειναι λίγο γεια σου.

Και σε κανα 3μηνο που θα χουν βγεί σκέψου οτι θα πέσουν πολύ οι τιμές των επεξεργαστών και γενικά του hardware.

e ok πάσο...και σε κανενα 3μηνο θα έχουν βγεί οι καινούριοι και θα μπει στο τριπακι να πάρει καινουριο και τηα περιμενει ενα 3 μηνο ακομη να πέσουν και σε αυτους οι τιμες γιατι μόλις κυκλοφορησαν και είναι ψηλα..κ.ο.κ..δεν βγάζεις άκρι έτσι!συνήθως όταν είσαι ζεστος να τον αγοράσεις τον αγοράζεις.τωρα αν μπορεί να περιμένει καλως

Δημοσ.

Ρε συ δεν είναι το ίδιο. Δε λέμε περίμενε να γίνει καλοκαίρι που πέφτουν οι τιμές γενικά γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος όπως πχ χριστούγενα κλπ :D.

Γιατί αν προσέξεις ενόψη εορτών όλοι ανεβάζουν τιμές.

Θα βγεί καινούργια πλατφόρμα. Ασε να δούμε τι θα παίξει κ 1 μήνα να κυκλοφορίσει θα υπάρχουν reviews κλπ κ overlock tests.

Γιατί να δώσει τώρα 1500 ευρώ για μια πλατφόρμα που θα "πεθάνει" σε 2 μήνες;

Εσυ θα αγόραζες αμάξι 28 Νοεμβρίου 2008 ή 1η Ιανουαρίου 2009;

Δημοσ.
Ρε συ δεν είναι το ίδιο. Δε λέμε περίμενε να γίνει καλοκαίρι που πέφτουν οι τιμές γενικά γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος όπως πχ χριστούγενα κλπ :D.

Γιατί αν προσέξεις ενόψη εορτών όλοι ανεβάζουν τιμές.

Θα βγεί καινούργια πλατφόρμα. Ασε να δούμε τι θα παίξει κ 1 μήνα να κυκλοφορίσει θα υπάρχουν reviews κλπ κ overlock tests.

Γιατί να δώσει τώρα 1500 ευρώ για μια πλατφόρμα που θα "πεθάνει" σε 2 μήνες;

Εσυ θα αγόραζες αμάξι 28 Νοεμβρίου 2008 ή 1η Ιανουαρίου 2009;

Τι θα πεθάνει ρε φίλε;Χαλάρωσε.Με το που βγούν θα πετάξουν όλοι τα pc τους?H τα παιχνίδια θα βγαίνουν μόνο για αυτους τους ελάχιστους που θα αγοράσουν τη νέα πλατφόρμα?Για μεταχειρισμένο μιλάς?Αν ναι εκεί όντως μπορεί και να γλιτώσεις και 2000 αμα περιμένεις ενα μήνα.Αλλα το να περιμένεις 3 μήνες με το σκεπτικό να γλιτώσεις 100 ευρώ και ΑΝ..δεν είναι και λάθος αλλα δεν το βρίσκω και τόσο αναγκαίο.

Δημοσ.

το να πεθάνει το έβαλα σε εισαγωγικά για τυχόν παρεξηγήσεις. Αλλά τελικά δε το γλύτωσα.

Δεν είναι 100 ευρώ το θέμα. Αλλά εφόσον θα διαθέσει ένα καλό ποσό για υπολογιστή γιατί να μην περιμένει να πάρει μια καινούργια πλατφόρμα πο θα του κρατήσει ίσως και 1 χρόνο παραπάνω για υπομονή 2 - 3 μήνες.

Στις 17 κυκλοφορούν οι επεξεργαστές βέβαια τιμές άστα να πάνε φαρμακείο.

Να δούμε έμπρακτα τι παίζει και να κάνουν άλλοι τα πειραματόζωα.

Και εφόσον θα βγούν οι καινούργιοι επεξεργαστές δε νομίζω να πέσουν οι τιμές μόνο 100 ευρώ σε κανα 2μηνο. Θα αρχίσουν να αποσύροντε κάποια μοντέλα.

Εσύ όταν ήταν να βγούν οι 2core πήγες και πήρες P4? Δε νομίζω. Εγώ πάντως δε θα το έκανα. Πάντως αν βιάζεται τόσο εγώ θα του προτίνω ευχαρίστως ένα σύστημα να κάνει άνετα τη δουλειά του. Στην τελική την άποψη μου λέω δεν την επιβάλω σε κανένα.

Και γιατί αρπάζεσαι με την άποψη του άλλου δε καταλαβαίνω.

Δημοσ.

OXI NA MHN ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ NEHALEM.

Aυτή την στιγμή πληρώνει αέρα για αδοκίμαστη τεχνολογία. Μέχρι τα χριστούγεννα ΔΕΝ θα έχουν πέσει οι τιμές στους nehalem, ποτέ δεν έγινε αυτό εξάλλου. Το tech lag επιβάλλει να φύγουν τα αποθέματα πρώτα πριν πέσουν οι τιμές στα νέα προϊόντα. Οπότε δώρον άδωρο.

Να πάρει ένα καλό και φθηνό setup τώρα, για να κάνει την δουλειά του. Σε ένα χρόνο, αλλάζει αν θέλει σε nehalem, τώρα ας δώσει βάση ο φίλος σε οθόνη και κάρτα γραφικών.

Να περίπου τι θα έκανα εγώ, αν ήμουν στην θέση του φίλου xaritos10 και αγόραζα pc τώρα...

CoolerMaster Centuriom RC-590-KKN1-GP Black

CoolerMaster M620 Real Power Modular

Intel Core 2 Duo 8400 (s775, 3.00 GHz, Cache 6MB, Box)

DFI LP DK P45-T2RS (s775, DDR2, P45)

Adata Ram 4GB DDR2 Kit 800+

Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5)

Western Digital 640GB HDD

Samsung SH-S223F/BEBE

5x Nexus Real Silent Fan(intake, exhaust back, exhaust top(B), CPU, side panel intake(B)

+

LG W2452V-PF TFT Monitor 24''

Και του χρόνου, είτε θα πούλαγα τo παλιό cpu-mobo-ram combo για να πάω σε nehalem, είτε θα το κράταγα και με φθηνά περιφερειακά θα έστηνα ένα htpc. Με αυτό τον τρόπο, του χρόνου θα είχα ξοδέψει τα ίδια λεφτά, θα είχα nehalem, και θα είχα 2 pc...heart.png

• Moderators
Δημοσ.

Ξεχασες τον Ε8400 tray απο το copy paste :P

Προφανως στο αλλο τοπικ ταιριαζει γαντι η συνθεση σου, εδω ομως που η διαθεσιμοτητα €πουλακίων ειναι πολυ μεγαλυτερη, δε στηριζω την αποψη σου καθολου.

Δημοσ.

Παρντόν, fixed...heart.png

Ίσως επειδή αυτό θέλω να πάρω στο αδέρφι (έχει γενέθλια τρομάρα του), να το βλέπω συνέχεια μπροστά μου...πάντως πιστεύω και πάλι πως είναι σωστότερη επιλογή, δεν θα πέταγα τόσα λεφτά για nehalem τώρα...XD

Δημοσ.
το να πεθάνει το έβαλα σε εισαγωγικά για τυχόν παρεξηγήσεις. Αλλά τελικά δε το γλύτωσα.

Δεν είναι 100 ευρώ το θέμα. Αλλά εφόσον θα διαθέσει ένα καλό ποσό για υπολογιστή γιατί να μην περιμένει να πάρει μια καινούργια πλατφόρμα πο θα του κρατήσει ίσως και 1 χρόνο παραπάνω για υπομονή 2 - 3 μήνες.

Στις 17 κυκλοφορούν οι επεξεργαστές βέβαια τιμές άστα να πάνε φαρμακείο.

Να δούμε έμπρακτα τι παίζει και να κάνουν άλλοι τα πειραματόζωα.

Και εφόσον θα βγούν οι καινούργιοι επεξεργαστές δε νομίζω να πέσουν οι τιμές μόνο 100 ευρώ σε κανα 2μηνο. Θα αρχίσουν να αποσύροντε κάποια μοντέλα.

Εσύ όταν ήταν να βγούν οι 2core πήγες και πήρες P4? Δε νομίζω. Εγώ πάντως δε θα το έκανα. Πάντως αν βιάζεται τόσο εγώ θα του προτίνω ευχαρίστως ένα σύστημα να κάνει άνετα τη δουλειά του. Στην τελική την άποψη μου λέω δεν την επιβάλω σε κανένα.

Και γιατί αρπάζεσαι με την άποψη του άλλου δε καταλαβαίνω.

Mάλλον κάτι έχει ο τρόπος μου.Δεν αρπάζομαι με τίποτα.Απλά πιστεύw ότι τώρα είναι η εποχή που από core2duo υπερευρέως σε pc σιγά σιγά περνάει o quad και ακόμα είναι η αρχή.Η νέα πλατφόρμα και να βγεί θα κάνει τουλάχιστον 2 χρόνια να μπει για τα καλά στα pc.Kai όταν έγινε η μετάβαση απο pentium4 στους core2duo υπάρχαν και ένας δύο quad..αλλά τώρα,μετά απο 2 χρόνια αρχίζει ο κόσμος να τους βάζει στο pc του.

Δημοσ.

Link.png Site: DFI LP DK P45-T2RS Plus (s775, DDR2)

Link.png Site: Intel Core 2 Quad Q9550 (s775, 2.83 GHz, Cache 12MB, Tray)

Link.png Site: Thermalright True Black 120 Cpu Cooler

Link.png Site: Noctua Fan 120mm NF-P12

Link.png Site: Corsair RAM DDR2 4GB KIT 6400C4DHX

Link.png Site: Sapphire 4870 SVGA (PCI-Εxpress, 1GB, DDR5)

Link.png Site: Lian Li PC-P80 Armorsuit

Link.png Site: Samsung SH-S223F/BEBE Black DVDRW +/- (Dual Layer ReWriter, Sata 22X) Bulk

Link.png Site: CoolerMaster M620 Real Power Modular

Link.png Site: Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS)

Link.png Site: Eizo TFT 24" S2431W Black

2104 ευρώ.

Αν θέλει λίγο φθηνότερα τότε να πάει για άλλο μόνιτορ η μπορεί να πάει και απο saturn να ψάξει για καμια ευκαιρία σε eizo όχι Tn Panel.

4core all the way για video editing & photoshop. Και μελλοντικό καλύτερο support απο εφαρμογές.

Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς για ποιοτικά πράγματα.

Μπορεί και σε 10 μέρες να τα πάρει κ πιο φτηνά βέβαια γιατί plaisio & e-shop την έχουν δει χρηματιστήριο

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος, ομως οι XM2 ραμ αντιβαινουν στο ολο 'ποιοτικο' του ποστ ποστ σου, καθως προκειται για τις απολυτως φθηνες μνημες της Corsair.

• Super Moderators
Δημοσ.
γιατί να κλαίει τα λεφτά του.Ρε παιδιά με το που πρωτοκυκλοφορεί κάτι ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ!!!1.Γιατι είναι overpriced και 2.Γιατί δεν είναι δοκιμασμένο από τα πρώτα θύματα που θα πάνε και θα τα σκάσουν!Ξέρεις πόσα πράγματα τα περίμενε ο κόσμος με μεγάλη ανυπομονυσία και στο τέλος βγήκε μάπα το καρπούζι και δεν τσούλισε στην αγορα?

το overpriced το δέχομαι...

αλλά το ότι δεν είναι "δοκιμασμένο" και ότι υπάρχει περίπτωση να βγει "μάπα" ασφαλώς και όχι...

βγήκαν τόσα reviews, έχουν τους επεξεργαστές κάμποσα άτομα στο εξωτερικό εδώ και καιρό για "beta testing" με αποτέλεσμα να ξέρουμε τι παίζει...

ναι δεν λέω ότι είναι τέλειοι αλλά θεωρώ κρίμα να έχουν βγει αυτοί να ξέρουμε ότι είναι καλύτεροι από τους παλιούς "normal" (non extreme) cpus και να επιλέγουμε τους παλιούς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...