Προς το περιεχόμενο

Το καινούργιο ΧΒοχ 360 τσιπάρεται?

Tribal11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι.. μιας και ο vortex συνηθίζει να λέει του κεφαλιού του και ο c4eva λέει οτι νά'ναι και δεν έχει σώσει τον κώλο μας δεκάδες φορές..

Τι να πείς..

Δημοσ.
ρε παιδια ας πει καποιος ενα μαγαζι ή καποιον τελοςπαντων που κανει την διαδικασια εναντι καποιοας αμοιβης να τελειωνουμε.

ολοι λενε ετσι γινεται αλλιως γινεται κι ενας δεν βγηκε να πει φερτο μου να σου το κανω ή πηγαινετο εκει (εστω και σε pm).

στο Αιγαλεω στην Ιερα Οδο διπλα στην Θηβων, διπλα στην σταση μετρο ειναι σ ενα στενο ενα μαγαζι που τσιπαρει ολες τις κονσολες (εκτος ps3). πηγα προχτες κ ρωτησα κ μου ειπαν οτι για το lite on θελουν 100ευρω. αν ενδιαφερεσαι στειλε μου pm να σου πω ακριβως διευθυνση κ τα σχετικα. επιδης εχει αντιγραμενα games για xbox360 με 10ευρω/game

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 06 : 19 : 45-----

καλισπερα..

προχτες μολις ελαβα το χβοχ 360 μου μετα απο φταξιμο με τιν εγγθηση απο τιν microsoft!

μου εβγαζε 3 κοκκινα λαμπακια!

μου αλλαξαν μητρικη μου αλλαξαν και το drive και μου εβαλαν το philips liteon το οποιο πριν απο τον αβγουστο δεν μπορουσαν να παρουν το κλιδι απο το drive.

εψαξα και βρηκα οτι μπορεισ να το φτιαξεις εαν παρεισ το dvdkey απο drive και βαλεισ ενα αλλα π.χ. το samsung!

βρικα ενα μαγαζι στιν αθηνα που το κανει με 80€ παρε μα το καινουριο drive!

αλλα βρηκα και ενα kit που το φτιαχνεις μονος σου λεγετε connectivity kit 3 και το εχει βγακει η ομαδα Xecuter Team!

αυτην τιν στιγμη προσπαθω να το βρω σε ελληνικο μαγαζι και δεν το βρισκω προς το παρον αλλα σε ξενα τα εχω βρει αλλα πιστευω οτι θα το φερουν γιατι ετσι και αλλιως βγηκε αυτον τον μηνα!:-D

σχετικα με το connectivity kit 3 της Xecuter Team οποιος θελει μπορει να το προμηθευτει απο εδω: http://www.ebw.gr/Store/Default.aspx?tabid=144&CatID=214&productid=3183&language=en-US

Δημοσ.

Α,ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!Οσο κι αν μην μας αρεσει δεν φλασαρονται! απλα τα αλλαζουνε με αλλα που φλασαρονται! βεβαια πριν γινει η αλλαγη, πρεπει να εξαχθει ενας κωδικος απο lite on και να δωθει επειτα στο νεο drive ετσι ωστε να "φαινεται" σαν το lite on.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...