Προς το περιεχόμενο

Το καινούργιο ΧΒοχ 360 τσιπάρεται?

Tribal11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες αγόρασα το 360 με τον HDD 60Gb (όχι το elite ή το arcade) με την προοπτικη οτι τσιπαρεται αλλα ρωτησα σε μαγαζι με κοπιες κτλ και μου ειπε οι καινουργιες κονσολες του δεν τσιπαρονται!!! :cry:

Ετσι ειναι τα πραγματα ή μου λένε μπαρούφες;;; :mad:

Και αν το τσιπαρω ξεχναω το Xbox Live;;; :fear:

Για δώστε μου τα φώτα σας ρε παιδιά!!! :-)

Δημοσ.

αυτο που μπορει να γινει ειναι να αλλαχθει το drive με παλαιοτερο που φλασαρεται αλλα για να στο κανουν αυτο ζητανε απο 100-150Ε

Δημοσ.

Μπορείς να βρείς και με 40 ευρώ,αρκεί να έχεις δικό σου Drive που να φλασάρεται,και η όλη διαδικασία θα σου πάει το πολύ ένα 65άρι μαζί με το Drive.

Δημοσ.

καλισπερα..

προχτες μολις ελαβα το χβοχ 360 μου μετα απο φταξιμο με τιν εγγθηση απο τιν microsoft!

μου εβγαζε 3 κοκκινα λαμπακια!

μου αλλαξαν μητρικη μου αλλαξαν και το drive και μου εβαλαν το philips liteon το οποιο πριν απο τον αβγουστο δεν μπορουσαν να παρουν το κλιδι απο το drive.

εψαξα και βρηκα οτι μπορεισ να το φτιαξεις εαν παρεισ το dvdkey απο drive και βαλεισ ενα αλλα π.χ. το samsung!

βρικα ενα μαγαζι στιν αθηνα που το κανει με 80€ παρε μα το καινουριο drive!

αλλα βρηκα και ενα kit που το φτιαχνεις μονος σου λεγετε connectivity kit 3 και το εχει βγακει η ομαδα Xecuter Team!

αυτην τιν στιγμη προσπαθω να το βρω σε ελληνικο μαγαζι και δεν το βρισκω προς το παρον αλλα σε ξενα τα εχω βρει αλλα πιστευω οτι θα το φερουν γιατι ετσι και αλλιως βγηκε αυτον τον μηνα!:-D

Δημοσ.

arbaden η πιο φτηνή λύση ειναι το RS232 TTL Convertor Cable Kit

http://cgi.ebay.co.uk/RS232-TTL-Convertor-Cable-Kit-MAX3232-for-AVR-PIC-GPS_W0QQitemZ110303508662QQcmdZViewItem?hash=item110303508662&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Αλλη επιλογή ειναι το 360Xtractor. http://www.maximusgames.net/360xtractor.php

Εχε υποψιν σου οτι και με τα δυο εχει διαδικασία και θες και κολλητήρι.

Δημοσ.

ρε παιδια ας πει καποιος ενα μαγαζι ή καποιον τελοςπαντων που κανει την διαδικασια εναντι καποιοας αμοιβης να τελειωνουμε.

ολοι λενε ετσι γινεται αλλιως γινεται κι ενας δεν βγηκε να πει φερτο μου να σου το κανω ή πηγαινετο εκει (εστω και σε pm).

Δημοσ.

υπαρχουν ατομα και εδω μεσα που ασχολουνται και πιανουν τα χερια τους και στο κανουν στο μισο της τιμης απο οτι ζητανε στα καταστηματα.

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 03 : 16 : 07-----

Μπορείς να βρείς και με 40 ευρώ,αρκεί να έχεις δικό σου Drive που να φλασάρεται,και η όλη διαδικασία θα σου πάει το πολύ ένα 65άρι μαζί με το Drive.

ρε bouga θα ξεκινησει καμια φορα το Lost? ολο βολτες στο 360-gr εισαι

Δημοσ.

παιδιά κάντε υπομονή καμιά 10αριά μέρες (ελπίζω) να βγει το iXtreme 1.5 όσοι θέλετε να αντικαταστήσετε LiteOn.

Δημοσ.

μπα δεν λένε να εχει αλλάξει κατι. Απλά περιμένουν να βγει και το καινουργιο dash για σιγουρια.

Δημοσ.

badbaddog, δεν έχω μαντικές ικανότητες .. απλά μεταφέρω αυτά που έχει ήδη πει ο c4eva (αυτός που γράφει το iXtreme).

Δημοσ.
badbaddog, δεν έχω μαντικές ικανότητες .. απλά μεταφέρω αυτά που έχει ήδη πει ο c4eva (αυτός που γράφει το iXtreme).

...Δεν ειχα διαθεση να σου την πω...

Αλλα ρε συ ακομα και οι "συνεντευξεις" των producers καμια φορα ειναι fake.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...