psaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα Ξεκίνησα να κάνω Format σε ένα PC και προσπαθώ όλη μέρα χωρίς αποτέλεσμα Τα μόνο που έκανα ήταν να αφαιρέσω ένα δίσκο sata που είχα μέσα Το λειτουργικό ήταν πριν στον δίσκο που έμεινε μέσα Έχω κάνει όλα τα χρειαζούμενα έκανα φορματ στον δίσκο ξεκίνησε την εγκατάσταση και όταν τελείωσε πάγωσε ο υπολογιστής ,αυτό έγινε Χ3 φορές Ξανά από την αρχή μερικές φορές ξεκινά άλλες όχι και τώρα Έκανα reset to bios αλλά και πάλη τίποτα έχω μείνει στο να φορτώνει οδηγούς και να μένει στο setup is starting windows (XP) καμιά ιδέα ,λέτε να την αχεί παίξει το cd αλλά και πάλη έχω δοκιμάσει με δυο και τίποτα ευχαριστώ
mavlamemos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 βασικα παιζει να τα εχει παιξει και το dvdrom σου.παιζει...φανταζομαι εχεις ρυθμισει το driver ως πρωτη συσκευη μεσα απο το bios.
psaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά με τα πολλά πέρασα το λειτουργικό με άλλο CD αλλά ενώ φαινόταν ότι όλα πήγαν καλά δεν άνοιξε ,σαν να μην διαβάζει τον δίσκο Μέσα στο ΒΙΟΣ βλέπω τα παρακάτω είναι σωστά έτσι Standard CMOS Features IDE Channel 0 Master τον HD IDE Channel 1 Master DVD-ROM IDE Channel 1 Slave DVD-RW
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 SATA controller driver θες (σε δισκέτα), αν μιλάμε για XP, κι αν ο δίσκος είναι SATA
psaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 SATA controller driver θες (σε δισκέτα), αν μιλάμε για XP, κι αν ο δίσκος είναι SATA Για XP μιλάμε αλλά δεν κατάλαβα τι μου λες η καλύτερα δεν ξέρω πως θα το κάνω αυτό Αν βάλω το CD της μητρικής δεν θα το πάρει από εκεί Σε παρακαλώ πες μου εάν ξέρεις τι πρέπει να κάνω Ο δίσκο δεν είναι SATA αφαίρεσα πριν το φορματ ένα SATA2 που όμως δεν είχε εκεί το λειτουργικό -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 10 : 23 : 35----- Μήπως επειδή έβγαλα τον SATA πρέπει να κάνω καμιά αλλαγή στα jumpers του σκληρού που άφησα ? Στην τελευταία προσπάθεια με μπλε οθόνη και το μήνυμα Setup could not detective the type of one or more mass storage devices
washcloud Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ...λάθος δικό μου η αναφορά σε SATA controller drivers - είδα βιαστικά στο πρώτο ποστ που έλεγες για "SATA" (γενικώς βιάστηκα - αν ήταν αυτό το θέμα δεν θα τον έβλεπε καν ΕΞ' ΑΡΧΗΣ) Aν...είσαι σίγουρος ότι ΕΙΝΑΙ ΑΤΑ κι ΟΧΙ SATA ο δίσκος (...), τότε πολύ φοβάμαι ότι τέλεψε. Κατέβασε το διαγνωστικό πρόγραμμα που παρέχει η εταιρία του στο site της, φτάξε μία δισκέτα, ξεκίνα το πσί από floppy, τρέξε το διαγνωστικό, και πες τί σου είπε *όχι, δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους ο SATA και ο ΑΤΑ δίσκος - εξ' ου και καμμία σχέση ΟΥΤΕ τα jumpers...
psaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ Δεν τα κατάφερα και είναι στον τεχνικό Θα το πάρω την παρασκευή
psaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Χτες είχα τηλέφωνο από τον τεχνικό ότι τα έχει παίξει η μια μνήμη και ότι αυτή έκανε το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.