petsoukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Παίδες έχει ασχοληθεί κανείς με OC με το MSI K9N2 DIAMOND MoBo? Ρωτάω γιατί σκοπεύω να το τσιμπήσω και να κουμπώσω έναν Phenom X4 9950 πάνω του. Και από ότι έχω ακούσει και διαβάσει σηκώνει άνετα 3Ghz+ OC... αν έχει κάποιος περισσότερα στοιχεία για αυτό το θέμα (προσωπική εμπειρία) ας κάνει ένα post. Plz..... Αυτό που σκέφτομαι να στήσω είναι ένα PC για το σπίτι, στο οποίο κάνω 3D Animation(3D Studio Max), 2D Motion Graphics (After Effects), Image Edit(Photoshop τι άλλο, Video Edit(Premiere) Gaming, Surfing, Web Development...(όχι τπτ Hardcore...) (είμαι multi-talented ) Σκέφτομαι για τα παρακάτω... Mobo: MSI K9N2 DIAMOND MoBo CPU: Phenom X4 9950 Ram: οτινάνε 4GB Ram 1066 (ten sixtysix ) EDIT: -> 4x Kingston HYPERX ή 2x CRUCIAL BALLISTIX (4x1GB δλδ) VGA: δεν με πολυ νιάζει θα κρατήσω την υπάρχουσα 7800GT 256MB Ram.. HDD: θα κρατήσω τους 2 250άριδες WD... θελω να τους κάνω RAID 0 αλλά ο ένας είναι WD25 00KS-00MJB0 και ο άλλος WD25 00AAKS-00VSA... θα έχει κανα προβλημα;;; HDD2: EDIT: ------- PSU: EDIT -> ENERMAX EMD525AWT MODU82+ 525W... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Σάκης
coreygaylas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 θα βγει γυρω στα 700 ευρω, τη στιγμη που με 900 φτιαχνεις ολοκληρο Nehalem συστημα (i7-920) νεας γενιας... παταει κατω στις επιδοσεις ακομα και τον QX9770 (1100 ευρω μονο ο cpu :pp) περιμενε 6 ακομη μερες και παρε ενα παρομοιο pc οταν βγουν τα parts προς πωληση ξεχωριστα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912170 μη δωσεις τοσα λεφτα και μεινεις στη προηγουμενη γενια (phenom)
petsoukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 θα βγει γυρω στα 700 ευρω, τη στιγμη που με 900 φτιαχνεις ολοκληρο Nehalem συστημα (i7-920) νεας γενιας... παταει κατω στις επιδοσεις ακομα και τον QX9770 (1100 ευρω μονο ο cpu :pp) περιμενε 6 ακομη μερες και παρε ενα παρομοιο pc οταν βγουν τα parts προς πωληση ξεχωριστα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912170 μη δωσεις τοσα λεφτα και μεινεις στη προηγουμενη γενια (phenom) 458 Ευρώ θα μου βγει.. δεν πληρώνω ΦΠΑ. Ευχαριστώ που απάντησες. Έχεις δίκαιο ότι είναι λίγο πίσω η τεχνολογία που θα πάρω... αλλά δεν θέλω να κάνω Hardcore πράγματα στο PC μου στο σπίτι... τα κάνω στην δουλειά μου και με χειρότερο μηχάνημα απο αυτό που έχω σπίτι... Τα hardcore μηχανήματα είναι για αυτούς που θέλουν αυτό το extra FPS στα Games και στο DVD Ripping... Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ σε αυτό το thread είναι οι δυνατότητα OC της CPU με αυτό το Motherbord και παράλληλα είναι και "το νέο PC που σκέφτομαι να πάρω, πώς σας φαίνεται" thread Για τις μνήμες τι γνώμη έχεις;;;
skyhawk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εχω το ιδιο mobo με phenom9550. Απλα παρε black edition cpu και ολα θα ειναι easy. Τον εχω παει στα 2.6 με λιγο vcore παραπανω χωρις προβλημα κι ας μην ειναι BE. Μπορει να μην ειναι DFI αλλα για phenom μια χαρα παιζει.
coreygaylas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 0οο0ο0ο00ο μια χαρα θα σου βγει απο o/c amd δεν χαμπαριαζω 1, αλλα υποθετω πως θα ειναι ΟΚ...με black edition οσο για τις ram οι HyperX καλες ειναι :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.