sundance Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εχω το vx revolution και δυστυχως οταν αναβαθμισα το setpoint απο 4.0 σε 4.60 μου βγαζει το παρακατω μενου... οπως βλεπετε λειπουν οι ρυθμισεις για το ποντικι και τα πληκτρα του...? τι φταιει?καμια λυση?
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Στο δεύτερο tab δεν υπάρχουν τίποτα επιλογές για ανίχνευση συσκευών;
kastel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όχι δεν είναι αυτό που λέει ο antonl. Κανονικά θα έπρεπε δίπλα από την καρτέλα "Εργαλεία" να υπήρχε και μία καρτέλα που θα λεγόταν "Ποντίκι" και θα είχε όλες τις ρυθμίσεις του ποντικιού. Κι εγώ την ίδια έκδοση έχω. Δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και να το εγκαταστήσεις εκ νέου, μήπως κάτι δεν πήγε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.