eseteimar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 παιδιά έχω ψάξει παντού να βρω drivers για το TW236R4-A0 της baudtec και δεν μπόρεσα γνωρίζει κανίς που μπορώ να τούς βρω δεν υπάρχουν πουθενά
yiankap Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Καταρχάς μήπως εννοείς TW263R4-A0?? Aν είναι αυτό, από ότι έχω διαβάσει είναι κομματάκι δύσκολο ζήτημα οι drivers. Ωστόσο από τη στιγμή που είναι και router, τι χρειάζεσαι τους drivers? Σύνδεσε το στο Εthernet ή στο ασύρματο και τελείωσε η ιστορία. Γιατί να μπλέκεις με USB??
eseteimar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ξέρεις τι γίνετε είναι του ΟΤΕ conn-x το πήρα από τον αδερφό μου γιατί αλαξε εταιρία στο επιτραπέζιο PC έχω Internet αλά στο laptop δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα
yiankap Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ξέρεις τι γίνετε είναι του ΟΤΕ conn-x το πήρα από τον αδερφό μου γιατί αλαξε εταιρία στο επιτραπέζιο PC έχω Internet αλά στο laptop δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα Δεν χρειάζεται drivers για αυτό!!! Δοκίμασε να συνδεθείς από τον σταθερό μέσω του Web interface του router (δώσε π.χ 192.168.1.1 στον Explorer ή στο Μοzilla καθώς και τα απαραίτητα username και password κατά πάσα πιθανότητα είναι admin και 1234 αντίστοιχα-ίσως που έχει το baudtec να μπορεί να βοηθήσει ) εκεί τσέκαρε μήπως είναι απενεργοποιημένο ή δεν είναι ρυθμισμένο το ασύρματο και για αυτό δεν μπορείς να συνδεθείς.
eseteimar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 βάζο αυτούς τούς κωδικούς και δεν μπορεί μπει όταν είχα μπει προσπάθησα να βάλω διαφορετικούς κωδικούς και δεν μπορεί μπει με το admin και 1234 δοκίμασα τούς αλους κωδικούς και πάλι τίποτα αποκλείεται να μπέρδεψα τούς κωδικούς γιατί χρησιμοποιώ καπιους στάνταρ λες να έκανα πατάτα
yiankap Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 βάζο αυτούς τούς κωδικούς και δεν μπορεί μπει όταν είχα μπει προσπάθησα να βάλω διαφορετικούς κωδικούς και δεν μπορεί μπει με το admin και 1234 δοκίμασα τούς αλους κωδικούς και πάλι τίποτα αποκλείεται να μπέρδεψα τούς κωδικούς γιατί χρησιμοποιώ καπιους στάνταρ λες να έκανα πατάτα Μιλάμε πάντα για τους κωδικούς για να μπεις στο μενού του ρούτερ από τον σταθερό υπολογιστή που τον έχεις συνδεδεμένο με καλώδιο στο ρούτερ και όχι τους κωδικούς για να μπεις στο ασύρματο δίκτυο από τον φορητό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Έλεγξε ότι δίνεις τους σωστούς κωδικούς στο σωστό πράγμα. Πρόσεχε μην δίνεις τους κωδικούς του ασύρματου δικτύου στο μενού του ρούτερ και αντίστροφα. Eπειδή χτυπιόμουνα μία μέρα με υποτίθεται στάνταρ κωδικό και την έχω πάθει, στο τέλος ανακάλυψα ότι στο setup τους είχα δώσει σε ελληνικά και εγώ χτυπιόμουνα με αγγλικούς χαρακτήρες! Τσέκαρε κεφαλαία μικρά κλπ. Αν αυτό δεν πιάσει τότε δεν ξέρω πως μπορείς να κάνεις reset και να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις το ρούτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.