therock Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Το αλλο το θεμα ειναι ασχετο με αυτο, εκει ρωταω για τριπλο crossfire διπλπυρηνων καρτων. Εδω περα ομως απαντανε οσοι γνωριζουνε και για τις συγκεκριμενες καρτες (quadro), και θα ηθελα μια απλη αποψη για το αν κατορθωνουν 3 τετοιες καρτες εμποριου (Gtx285) να φτασουν την συγκεκριμενη σε σχεδιαστικες εφαρμογες. Αλλωστε σχεδον ιδια βγαινει η τιμη, αν παρω την quadro fx 5800 μεταχειρισμενη απο ιντερνετ, αρα βγαινει μια η αλλη. Απλως αναρωτιεμαι, αν θα με εγκλοβισει η εν λογω καρτα επειδη λογικα δεν θα τρεχει τα παιχνιδια το ιδιο καλα, και οπως ειπε και το φιλαρακι ποιο πανω, δυσκολα αναλαμβανεις δουλειες τετοια που να καταποιανεται η καρτα απο τους υπολογισμους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 άποψη μου πάντως είναι ότι σκοπεύεις να δώσεις πολλά λεφτά για κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι πραγματικά...
therock Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Η αληθεια ειναι πως προκειται να μεταπηδησω απο προχειρα υπολογιστικα συστηματα σε ακρως τεχνολογικα, χωρις να μεταβω στα ενδιαμεσα σταδια και ετσι χανω αισθηση του τι ειναι αρκετο και τι αρμοζει. Αλλα αυτο που ξεω ειναι πως σε αυτα που δουλευω τωρα, μπορει να εισαγω εναν χαρτη ας πουμε για ψηφιοποιηση, με resolution 11.000x7000 στα 300dpi και για ενα απλο zoom να θελει εικοσι δευτερολεπτα. Σκεψου να εισαγεις πολους τετοιους χαρτες και να θες να ζοομαρεις μανιωδως. Ενα παραδειγμα φερνω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το θέμα είναι να έχεις ανάλογο κέρδος στις επιδόσεις με αυτά που πληρώνεις, αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά...
therock Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Κοιτα αν το αξιζει δεν εχω προβλημα. Τι δωσω 400 τι 1400 δεν με πειραζει απο την στιγμη που ειναι για σοβαρο σκοπο. Απλως θελω να γνωριζω τεκμηριωμενα, πως αυτο που θα παρω θα αντεξει στο χρονο και θα ανταποκρινεται. Ας πουμε αν παρω την quadro και τις ριξω 200-300 χαρτες tif 10 mpixels και με αφηνει να δουλευω χωρις να μασαει μια, δεν θα κλαψω ουτε δεκαρα. Αυτο που θα με πειραξει, ειναι να δωσω λεφτα και να μην ανταποκρινεται αυτο που αγοραζω. Το θεμα ειναι πως δυστυχως δεν εχουν πολλα ατομα εμπειρια με τετοιες καρτες λογω του οτι απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο και δεν ειναι εμπορικες. Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν βρισκοταν καποιος και μπορουσε να κανει μια συγκριση σε πραγματικες συνθηκες μεταξυ quadro και geforce. Ετσι για να ξερουμε και τι ψαρια ποιανουμε.
nickarmy Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το χαρτζιλικη μου δεν καλυπτει τετοια αγορά (και μου αρεσει να φτιαγνω 3g βίλες ) αχχχ πάντως και αυτη που εχω παιζει πολύ καλά τα καινουργια παιχνιδια (μην μας φάει και η απλιστια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα