Προς το περιεχόμενο

firmware για D-LINK G624T

giorgosbax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά που θα βρώ καποιό καινούριο firmware για το router αυτό?

Τώρα έχει Firmware Version : V3.10B01T02.EU-A.20070924

Κάνει συχνές επανεκκινίσεις μόνο του...

Δημοσ.

δυστυχως εχεις το τελευταιο και πρεπει να βρεις αλλη λυση για να το κανεις πιο σταθερο.

Η γραμμη σου ειναι καλη?

Δημοσ.

δεν υπαρχει πιο νεο.α.βαλε φιλτρα παντου και στον συναγερμο.υπαρχει ενα θεμα sticky για σωστη εγκατασταση.μετα δες πως παει το margin σου.αν βλεπεις να παιζει up down τοτε να σου ριξει ταχυτητα ο provider ωστε να αυξηθει το margin και να ειναι πιο σταθερη η γραμμη η οπως το λενε αλλαγη προφιλ.αλλιως βρες κανα speedtouch που ειναι το πιο σταθερο

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Αντιμετώπιζω το εξής πρόβλημα...

Είπα να αναβαθμίσω το firmware με το τελευταιο update απο το ftp της D-Link(V3.00B01T01.WI-C.20080410) αλλά πλεον δεν ανάβει το κουμπάκι wlan...

Τι προτείνετε τελικά να κάνω ???

Να δοκιμάσω να περάσω μήπως το αμέσως προηγούμενο update απο αυτό που έβαλα μπας και στρώσει ??? (V3.10B01T02.EU-A.20070924)

Δημοσ.

Το έκανα reset στα Default & ξανα-αναψε το Wlan.

Το θέμα είναι άλλο τώρα..Προσπαθώ να μπω στο menu του Router

με admin-admin UserName-Pasw & δεν τα δέχεται !!!

Τι μπορει να φταίει ??

Δημοσ.

Τελικά απενεργοποιησα το Router για κανα λεπτό και μετά μπήκε κανονικά στο menu..

Εκανα όλες τις ρυθμίσεις απο την αρχή αλλά ενω ανάβει σταθερά το Wlan δεν μπορώ να συνδεθώ με τον Η/Υ μου..

Δημοσ.

Τα ξαναπέρασα απο την αρχη σύμφωνα με τις οδηγίες του Provider (Tellas)

Ενω δειχνει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ Η/Υ-Router δεν πραγματοποιητε η σύνδεση...(Τα led στο Router ανάβουν σταθερά εκτός απο το Status που αναβοσβήνει)

Δημοσ.

εβαλες μεσα τα στοιχεια σου ?ειναι σιγουρα σωστα?παρε την τελλας λογικα θα μποουν να σου πουν αν βλεπουν προσπαθεια να φτανει.τα ledakia σωστα ειναι.το status αναβοσβηνει σωστα απλα αυτο το μοντελο δνε εχει λαμπακι για internet οπως το 2640b οποτε μεσα απο το μενου βλεπεις αν εχει παρει ip.λογικα κατι λαθος με τα στοιχεια αφου εμπενες πριν.να χαλασε τωρα κατι δυσκολο η να κολλησε καμιακαρτα στο dslam.

Δημοσ.

Τα στοιχεία σωστά είναι...Εκανα διάφορες "αλχημείες" που βρήκα απο το διαδίκτυο αλλά τζίφος...Θα δοκιμάσω να το συνδέσω μέσω ethernet στον Η/Υ μου για να δω τι παίζει...

Δημοσ.

ιτε usb ειτε ethernet δεν αλλαζει κατι στο θεμα να παρει ip.δοκιμασε με αλλο ρουτερ αν εχεις.επισης το σεταρες με pppoe/llc?

Δημοσ.

Δυστυχώς άλλο ρουτεράκι δεν έχω...

Την ρύθμιση που μου αναφέρεις την έχω κάνει ήδη..

Φοβάμαι μήπως το συγκεκριμένο firmware έχει επηρεάσει την ασύρματη λειτουργία του Router γι'αυτο & αναφέρω ότι θα δοκιμάσω να το συνδέσω μέσω ethernet.

Δημοσ.
Δυστυχώς άλλο ρουτεράκι δεν έχω...

Την ρύθμιση που μου αναφέρεις την έχω κάνει ήδη..

Φοβάμαι μήπως το συγκεκριμένο firmware έχει επηρεάσει την ασύρματη λειτουργία του Router γι'αυτο & αναφέρω ότι θα δοκιμάσω να το συνδέσω μέσω ethernet.

αφου δεν παιρνει καν ip οπως λες τοτε δεν εχει νοημα να το βαλεις με καλωδιο.αν επερνε ip και δεν ανοιγε σελιδς με wireless θα ελεγα οκ .αν εχει παρει ip θα φαινεται στο status.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...