Προς το περιεχόμενο

Καρτέλ στα online καταστήματα υπολογιστών - Αντιδράστε τώρα!

SMIRNOFF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι φίλε μου δεν παρεξηγήθηκε τίποτα κατάλαβα ότι ήταν για το eshop.gr κι όχι για μένα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω το πλήρωσα το κινητό και το πρόβλημά του ήταν ότι δεν δέχεται τις κάρτες sim της cosmote ενώ της vodafone τις δέχεται τους έστειλα mail και δεν απαντάνε και θα πάρω σε λίγο τηλέφωνο να δω τη θα μου πούνε.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Και φταιει το e-shop επειδη το κινητο που πηρες δε παιρνει καρτες συμβατες με Cosmote? Δηλαδη ολα τα κινητα ειναι υποχρεωμενα να ειναι tri-quad band?

Δημοσ.
Διαφωνώ εντελώς.Η ανταγωνιστικότερη τιμή μπορεί να είναι πολύ υψηλή επειδή ποτέ οι καταναλωτές δεν κινούνται σαν νοήμων σύνολο αλλά είναι σαν τα πρόβατα που τους εκμεταλεύονται.[/size]

το ίδιο λέμε:

αυτό που μπορεί ο καθένας να κάνει είναι να διαλέγει την ανταγωνιστική και ταυτόχρονα καλή τιμή σε αυτό που έχει ανάγκη

προσπάθησε να αναλύσεις λίγο καλύτερα τι σημαίνει αυτό που προτείνεις και θα καταλήξεις εάν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα ή όχι, εγώ πιστεύω πως δεν το φέρνει

η αντίδραση για την αντίδραση δεν έχει νόημα, νόημα έχει όταν υπάρχει κατανόηση του προβλήματος και η αντίδραση φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα

αν είναι τυφλή πιστεύω έχει χειρότερα αποτελέσματα

Δημοσ.

τι αποχη και πρασινα αλογα ρε...και 100 ατομα να κανετε αποχη και τι εγινε???Τα μαγαζια αυτα εχουν τζιρο μπουζουκτσιδικου...και 1000αδες πελατες...χεστηκαν για την αποχη σας!

• Moderators
Δημοσ.
τι αποχη και πρασινα αλογα ρε...και 100 ατομα να κανετε αποχη και τι εγινε???Τα μαγαζια αυτα εχουν τζιρο μπουζουκτσιδικου...και 1000αδες πελατες...χεστηκαν για την αποχη σας!

Ειδες, katerina τι σου λεγα? Ξαναδες το:

Απλα να ξερεις οτι οργανωση εδω στο ελλαντα (οργανωμενο μποϊκοταζ), ΔΕ θα γινει ποτε.

Δε το χουμε, πως το λενε? :P

Ειναι θεμα νοοτροπιας ;)

Δημοσ.

Όταν λέω οργανωμένα, δεν εννοώ να πω με τους φίλους μου να μην ψωνίζουμε από κει. Εννοώ οργανωμένα. Να γίνει γνωστό σε κόσμο με διάφορους τρόπους ώστε το X κατάστημα να χει ένα σημαντικό ποσοστό σε μείωση πωλήσεων.

• Moderators
Δημοσ.
ΛΑΘΟΣ!Είναι θέμα παιδείας

Συμφωνω, απο κει προερχεται η αναλοιωτη αυτη νοοτροπια.

Αλλα αυτο αλλαζει κατι? Μπαααα....

Δημοσ.
Συμφωνω, απο κει προερχεται η αναλοιωτη αυτη νοοτροπια.

Αλλα αυτο αλλαζει κατι? Μπαααα....

Σαφώς και όχι.Η μόνη λύση θα ήταν να εξαφανιστεί ώς δια μαγείας το μεγαλύτερο μέρος της ηλικιακής ομάδας 40-60, που έχει μεγαλώσει με την νοοτροπία "Πω-πω πέρασα χούντα,είμαι καταπιεσμένος,ζήτω η δημοκρατικά,γουστάρω να κάνω οτι να-ναι" και να ρίξουμε και ένα σεμινάριο στους 35<,έτσι για να εμπεδώσουν οτι ο μπαμπάς και η μαμά τους δέν ήταν και οι καλύτεροι διδάσκαλοι.

Δημοσ.

Στην Γαλλια παντως υπαρχει ΠΑΙΔΕΙΑ και κατι τετοια δεν περνανε. Ζουμε σε μια τριτοκοσμικη χωρα και αυτο δεν ειναι τυχαιο. Οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι αμορφωτοι και χωρις παιδεια. Δεν ξερουν να υπερασπιζονται τα συμφεροντα της χωρας τους(και συνεπως τα δικα τους). Ειμαστε ο λαος του ψευτοτραμπουκισμου,της βιασυνης,της τεμπελιας,της ημιμαθειας και της βλακειας

Δημοσ.
Και φταιει το e-shop επειδη το κινητο που πηρες δε παιρνει καρτες συμβατες με Cosmote? Δηλαδη ολα τα κινητα ειναι υποχρεωμενα να ειναι tri-quad band?

φυσικά και φταίει το eshop το κινητό μια χαρά δουλεύει με κάρτα cosmote το έχουν πολλοί γνωστοί μου.Και πήγα στο eshop της περιοχής μου και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το κινητό και συγκεκριμένα η μπάντα 1800 αν και δεν πιστεύω ότι κάθε κινητό υποστηρίζει όποια κάρτα θέλει αλλά όλες

Δημοσ.
Στην Γαλλια παντως υπαρχει ΠΑΙΔΕΙΑ και κατι τετοια δεν περνανε. Ζουμε σε μια τριτοκοσμικη χωρα και αυτο δεν ειναι τυχαιο. Οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι αμορφωτοι και χωρις παιδεια. Δεν ξερουν να υπερασπιζονται τα συμφεροντα της χωρας τους(και συνεπως τα δικα τους). Ειμαστε ο λαος του ψευτοτραμπουκισμου,της βιασυνης,της τεμπελιας,της ημιμαθειας και της βλακειας

Σχετικά με τους Έλληνες, να συμπληρώσω πως (εκτός των γνήσιων Αθηναίων) μυρίζουν κιόλας.

Δημοσ.

Σορρυ άλλα είσαι φάουλ!Αμόρφωτοι δέν είμαστε σε καμία περίπτωση,αφού αν κοιτάξεις μέχρι και οι πιτσαδόροι έχουν πτυχίο πάνω σε έναν τομέα.

Απολίτιστοι αν έλεγες θα συμφωνούσα.Τα γράμματα σε τελευταία ανάλυση δέν έχουν να κάνουν με το ποιόν του κάθε ανθρώπου και αυτό μπορώ να το πώ απο προσωπικές εμπειρίες με γιατρούς,δικηγόρους,καθηγητές...άτομα που κάποτε τα κοίταγες με δέος,πιο πολύ λόγο ιδιότητας (και αμορφωσιάς απο πλευράς σου) παρά οτιδήποτε άλλο.

Απο εκεί και πέρα δέν έχουμε δικιά μας ταυτότητα ή κουλτούρα.Μια καρικατούρα είναι ο Ελληνας,ένα συνονθύλευμα απο ξενόφερτα στοιχεία και Ελληνικά ήθη και έθιμα,που και αυτά δέν είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε πιστά και ένα όνομα (Έλληνας) που μόνο ιστορία έχει πίσω του και τίποτα παραπάνω.

//offtopic: mode off

Δημοσ.
Σορρυ άλλα είσαι φάουλ!Αμόρφωτοι δέν είμαστε σε καμία περίπτωση,αφού αν κοιτάξεις μέχρι και οι πιτσαδόροι έχουν πτυχίο πάνω σε έναν τομέα.

Απολίτιστοι αν έλεγες θα συμφωνούσα.Τα γράμματα σε τελευταία ανάλυση δέν έχουν να κάνουν με το ποιόν του κάθε ανθρώπου και αυτό μπορώ να το πώ απο προσωπικές εμπειρίες με γιατρούς,δικηγόρους,καθηγητές...άτομα που κάποτε τα κοίταγες με δέος,πιο πολύ λόγο ιδιότητας (και αμορφωσιάς απο πλευράς σου) παρά οτιδήποτε άλλο.

Απο εκεί και πέρα δέν έχουμε δικιά μας ταυτότητα ή κουλτούρα.Μια καρικατούρα είναι ο Ελληνας,ένα συνονθύλευμα απο ξενόφερτα στοιχεία και Ελληνικά ήθη και έθιμα,που και αυτά δέν είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε πιστά και ένα όνομα (Έλληνας) που μόνο ιστορία έχει πίσω του και τίποτα παραπάνω.

//offtopic: mode off

Εχω μια διαφορετικη αποψη για την μορφωση. Δεν θεωρω καποιον μορφωμενο επειδη ειναι γιατρος. Εκανα λαθος και το δεχομαι,γιατι δεν εγινα κατανοητος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...