Pantelis51 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μα ακόμα κι αν άλλαξε ο προμηθευτής τις τιμές υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο στοκ που τουλάχιστον αυτό θα πρέπει να είναι με τη παλιά τιμή. Αυτό που κάνει e-shop και πλαίσιο μη πω τι είδους ανταγωνισμός είναι... Το να έχεις 0.30 - 2 ευρώ οικονομικότερα ένα part με αφήνει παγερά αδιάφορο. Θεωρώ καλές προσφορές αυτές που κάνει το You που κάθε ημέρα δίνει κάποιες "τρελές" προσφορές σε διάφορα προιόντα.
vagpap Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Sorry κιόλας, αλλά με τη λογική του να βλέπουμε που είναι καταχωρημένο ένα domain αυτομάτως κάνει τον host ιδιοκτήτη, το plaisio.gr ανήκει στην OTENet και το skroutz στη Forthnet? Ο Twisted_Wicked έδωσε μια λύση. Ψάξιμο γενικότερα στο μεγαλύτερο μαγαζί που ονομάζεται internet ώστε να βρεθεί η πιο συμφέρουσα σε μας, τους τελικούς καταναλωτές, λύση, είτε αυτή είναι από Ελλάδα, είτε από Αγγλία, είτε από Αμερική ;-)
SMIRNOFF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 http://www.skroutz.gr --- τόσο απλά το κατάστημα που θα βάλει 0,05 cent πιο κάτω την τιμή θα πλασσαριστεί στο skroutz σε προηγούμενη θέση, κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό? όταν το δει αυτό το αντίστοιχο τμήμα στο αντίπαλο κατάστημα, τι λέτε να κάνει, μέσα στην ίδια μέρα και μία και δύο φορές θα αλλάξει την τιμή, ελπίζω να μην έχω quotes πάλι με διαφωνίες γιατί το γνωρίζω πολύ αυτό το πράγμα ότι γίνεται για το skroutz εγώ φίλε θα διαφωνίσω μαζί.. για τον απλούστατο λόγο ότι το skroutz έκανε 2+ μέρες να ενημερωθεί για τις νέες αυξήσεις που γίναν ταυτόχρονα σε eshop και πλαίσιο..
yassan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Σε περίπτωση που δεν το δατε click. δυστυχώς όμως εδώ είναι Ελλαδιστάν , δλδ. βρήκανε και κάνουνε...
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ...Επειδή φάνηκε ότι το είδος της βλακείας που λέγαμε, είναι συν τοις άλλοις αυτό του "ξερού κεφαλιού", δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβεις αυτά που έπρεπε, και φυσικά θα τη συνέχιζες : 2 ατομα ειστε που εχετε διαφορετικη αποψη. Οι υπολοιποι κραζουμε τα καταστηματα και τις ''υπογειες'' συμφωνιες τους. Στα μέχρι τούδε ποστ, δεν υπάρχουν μόνο "2 άτομα διαφορετικής άποψης από τους υπόλοιπους". Κανένας από όσους "διαφοροποιήθηκαν" από το ΒΛΑΚΩΔΕΣ "-πάμε για υπογραφές!" "-και που θα τις υποβάλλουμε ;" "-..εεε...στο ΙΝΚΑ (νομίζω)....κι αν δεν φτάσει αυτό, εμείς θα ρίχνουμε πέτρες μέχρι αυτοί να ρίξουν τις τιμές!" δεν είπε α)ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν άτυπες συμφωνίες οι εταιρίες. β)καλά κάνουν αν τις κάνουν. Ο υποφαινόμενος είπε : α)με υπογραφές και στο ΙΝΚΑ και ΜΟΝΟ, ΔΕΝ αρκεί. Εκτός αν αυτό που σε νοιάζει είναι να ξεχαρμανιάσεις. Κι αν δεν σου φτάσει, να ξεχαρμανιάσεις ΚΑΙ με πέτρες (η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ σου βλακεία, που σε καθιστά επικίνδυνο, ΟΧΙ για το αν φτάσεις να πετάξεις πέτρες, αλλά για τον ΒΛΑΚΩΔΗ τρόπο που σκέφτεσαι) (βέβαια η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να μην πετάξεις ούτε ένα πετραδάκι μακρύτερα από το πληκτρολόγιο, για να δανειστώ την χαριτωμενιά σου, και οι κινήσεις ΕΣΤΩ για υπογραφές να μην πάνε παρακάτω αλλά να μείνουν ως αναφορές σ' ένα thread, πράγμα που καταντά πιο εκνευριστική την "επαναστατικότητά" σου). Απλούστερα, ΕΧΕΙΣ τον κώλο να κινηθείς εναντίον τους με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ; Καν' το. Απ' τη στιγμή όμως που ΔΕΝ ξέρεις τί (σου) γίνεται, μη μας (τα) ζαλίζεις. β)όσο με πειράζει ο ωχαδερφισμός, άλλο τόσο με πειράζει η ΒΛΑΚΕΙΑ που επισημαίνεται στο 1ου spoiler του πρώτου μου ποστ. Κι αυτή έγγειται στο ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις (μη στο αναλύσω, γιατί ούτε άλλους που στο ανέφεραν τους κατάλαβες, ούτε εμένα που έχεις πρόβλημα με τη σύνταξή μου θα καταλάβεις) είναι να αγοράζεις απ' άλλους = ουσιαστικό μέτρο πίεσης. Εκτός κι αν όπως είπα νομίζεις πως μαζεύοντας τους gamers στο Σύνταγμα θα γίνει κάτι. Δεν ξέρω πλέον αν έχει νόημα μετά τα προηγούμενα κάτι ακόμα, αλλά πάει στο διάολο : Ημουν σε διλλημα για αγορα εξωτερικου ή εσωτερικου και με αυτα που εγραψες(κακο συντακτικο που ελεγα) δεν με βοηθησες καθολου. Τι σχεση ομως εχουν τα pm μας με το δημοσιο φορουμ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ (ας το παραβλέψω το περί συντακτικού....και σαν τί να σου πω άλλωστε...) ..δεν σε βοήθησα κυρίως γιατί η κουβέντα εκείνο το "δύσκολο" που ξαναείπα, για 'μενα, βράδυ, έμεινε μισή. Τι σκατά ήθελα και το ανέφερα ; Και τί το ανακινώ και τώρα, τη στιγμή που "δεν έχουν σχέση τα pm μας με το φόρουμ" ;. Την απάντηση στην έδωσα ήδη, με το που τα ανέφερα. Και το σχολιάζω πάλι τώρα επειδή το ρωτάς. Κι αν ΟΝΤΩΣ σ' ενδιαφέρει να καταλάβεις τη σχέση, ξαναδιάβασε το σημείο που κάνω την αναφορά. Να σε βγάλω όμως από μία απορία : δεν μνημόνευσα τα pm για ΑΛΛΟ λόγο από αυτόν που ανέφερα στο εν λόγω ποστ. ...κι αυτό ΕΙΔΙΚΑ μπρρρρρ τωρα φοβηθηκα.... Ρε αντε ξυστα τα μπουτια σου που θα μας απειλησεις και απο το πληκτρολογιο. Περαστικα και να σκεπαζεσαι το βραδυ να το παρέβλεπα τελείως, μιας και αυτό που σου κόβει είναι το ότι σε "απειλώ" πληκτρολογιακώς, μαζί και τις σχετικές άλλες αηδίες. Αλλά μιας και μαζί μ' αυτό Το ιδιο ειναι τα greeklish και τα κεφαλαια με το να μην βαζεις τονους? Δυσκολευεσαι εστω και λιγο να διαβασεις αυτα που γραφω? Αν το παμε ετσι και εσυ δεν μπορεις να συνταξεις σωστα μια προταση και δυσκολευομαι να σε καταλαβω.... συνεχίζουν να διανθίζουν την "ποιότητα" της ΒΛΑΚΕΙΑΣ που έλεγα, τα κάνω quote για να πω αυτά :Δεν είναι θέμα αν είναι "το ίδιο" ή όχι. Τα greeklish δεν είναι ότι απαγορεύονται από όπου απαγορεύονται, επειδή ΔΕΝ καταννοούνται. Λες για μια 10ετία να ΜΗΝ συννενοούταν ο κόσμος του εδώ φόρουμ για παράδειγμα ; Μια χαρά καταννοούνται τα greeklish, μια χαρά και τα caps. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ ενός φόρουμ, καλή ώρα, απαγορεύονται. Η ανορθογραφία όχι. Κι ούτε η έλλειψη τόνων. Δεν παύουν όμως να ΕΝΟΧΛΟΥΝ κάποιους. Κι άλλοι γράφουν χωρίς τόνους, όμως το θέμα είναι ότι πάει στο διάλο, σημασία θα δώσω στους ΤΟΝΟΥΣ, όταν ο άλλος ΚΑΙ εντός κανονισμών βρίσκεται, και ΔΕΝ σπέρνει βλακεία ;;; Για ρώτα πχ τον GeorgeMan, που έκανε κι αυτός αναφορά στους τόνους που δεν βάζει, αν εγώ του έχω πει ποτέ τίποτα - ή και κανένας άλλος. Γιατί ; Διότι αυτά που έχει να πει δεν βρίθουν βλακείας. Όταν όμως έρχεσαι εσύ, α) αμολάς μια παπαριά β) γίνεσαι προκλητικός με το να βγάζεις ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ για τον άλλον και πετάς και σπόντες γ)συνεχίζεις επιλεκτικά να καταλαβαίνεις ό,τι ΝΟΜΙΖΕΙΣ για αυτά που λέγονται , ε τότε έρχονται ΚΑΙ οι "τόνοι" στην επιφάνεια. ΤΩΡΑ τουλάχιστον καταλαβαίνεις που κολλάει η αναφορά στους τόνους, και ποιά είναι η αξία της, όταν κάποιος τους χρησιμοποιεί ή όχι, σε σχέση με την ουσία ενός thread ; ; ; To ότι θα ασχοληθείς ν' απαντήσεις το ξέρω, και μία δε δίνω. Πιο πολύ με νοιάζει -ακόμα- που δεν μπόρεσα να πω ένα- δύο πράγματα περί δίσκων που ήθελα να πω στα pm. Πιο ουσιαστικό ήταν από το να ασχολιέμαι με το ξερό κεφάλι που είπα πριν. Αλλά μια και θα ασχοληθείς, κάτσε επίσης και δες την ουσία αυτών που είπα και που δεν πρωτοτύπησα, γιατί τα είπαν κι άλλοι. Για να κάνεις κάτι ουσιαστικότερο με το thread και την κατάσταση που ευαγγελίζεσαι, από το να μου δείξεις ότι έχεις βαριά πληκτρολογιακά αρχίδια και με γράφεις κι εκεί άμα λάχει επειδή δε μασάς. Αλλιώς όπως σου είπα, τράβα καλύτερα στο Μπλα-Μπλα , και κάνε εκεί θέμα χαβαλέ για μια, δυο βδομάδες, όπου θα συζητάς πώς θα ρίξετε την κυβέρνηση του e-shop και του Πλαισίου πηγαίνοντας υπογραφές στο ΙΝΚΑ. Οι υπόλοιποι μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την κουβέντα, δε νομίζω ότι πρέπει να σας απασχολούν αυτά. Το λέω γιατί κάποιος είπε προτύτερα "θα έρθουμε στα χέρια έτσι όπως πάει και θα κλειδωθεί" . Ποιά χέρια. Στα πληκτρολόγια το πολύ. Και δεν ποστάρω αυτά που ποστάρω για να τρολλάρω το θέμα, κι ούτε εννοείται για να κλειδωθεί. Κι αν υπάρχει πρόβλημα, καλύτερα να την τρων οι poster, παρά τα threads. Οπότε συνεχίστε ακάθεκτοι. Ο antonl έδωσε ένα link πχ. Aς γίνει κανένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ σχόλιο πάνω σε αυτό. Κι όχι ξύλα -"πέτρες".
varemarious Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μας πιάνουν το κ.....ο αυτό το ξέρουμε καιρό τώρα .. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην αγοράζουμε και όχι να μαλώνουμε μεταξύ μας. και στο κάτω κάτω αν γουστάρουμε να παίξουμε κάποιο παιχνίδι ας πάρουμε τα φιλαράκια μας και ας πάμε σε internet cafe να κάνουμε και χαβαλέ. Τι να κάνουν τα netcafe να κλείσουν .
nikoss1234 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εσεις τωρα το πειρατε χαμπαρι? πρωτα απο ολα το eshop δεν ειναι της quest αλλα ειναι ενας απο τους προμηθευτες του οπως και η oktabit και η westnet(και καποια ειδη τα κανει απευθειας εισαγωγη).To καρτελ το εχουν δημιουργησει αυτες οι εταιριες.Αν μπορει καποιος να δει τους καταλογους χονδρικης αυτων των προμηθευτων θα δει οτι πεζουν στο cent.To ιδιο κανουν και πλαισιο eshop εχουν ολοκληρα τμηματα που κανουν αυτοι την δουλεια και ατελειωτους υπαλληλους που μερα νυχτα ενημερωνουν τιμες.Τωρα οι αυξησεις των τελευταιων ημερων ειναι αποτελεσμα των αυξησεων στις τιμες των προμηθευτων προς τις τιμες των μαγαζιων και κατ επεκταση σε αυτα που αγοραζουμε.Για αυτη την κατασταση φταιμε και εμεις που το μονο κρητηριο αγορας μας ειναι αν το βρουμε ενα και δυο ευρω φθηνοτερα σε ενα μαγαζι .Αυτα και κλεινοντας το θεμα ειναι μεγαλο και σοβαρο και ναι υπαρχει καρτελ εδω και πολυ καιρο ακομα και στις κατασκευαστριες εταιριες
SAMMIE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σωστοοοοος......... Συμφωνω απολυτα μαζι σου nikos1234. Δεν πρεπει να τα χωνουμε στα μαγαζακια ή τα eshops για τις τιμες τους. Αλλωστε οι προμηθευτες ειναι αυτοι που υπαγορευουν τις προτεινομενες λιανικες και με βαση αυτες τις τιμες ο καθε λιανεμπορος και κατ'επεκταση τα e-shop τιμολογουνται και παιρνουν εκπτωσεις της ταξης του 6%-10%....Δηλαδη δουλευουν για ψιχουλα Στην ουσια αυτο ειναι το καθαρο κερδος και πανω στο οποιο εμπορος εχει και κρατηση της ταξης του 40% απο την εφορια !!!! Ομως σε καποια αλλα ειδη οπως πχ τα Innovator pc ,Turbo-x, Multirama Pc,Vero κτλ κτλ....εκει οντως υπαρχει σχετικη εκμεταλευση , γιατι αυτα φτιαχνονται απο την μοναδα παραγωγης της καθε εταιριας εδω στην Ελλαδα ,συνεπως το κοστος ειναι παρα μα παρα πολυ χαμηλο , οταν φερνεις τα μνημακια, τις μητρικες και τα οποια μερη που συνθετουν το pc σε συκευασια Bulk απο Κινα ή Ταιβαν
antonl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 [...] Δεν πρεπει να τα χωνουμε στα μαγαζακια ή τα eshops για τις τιμες τους. Γιατί; Επειδή είμαστε ανώτερα άτομα; Εγώ παράπονα απ τις τιμές του κυρ-Μήτσου έχω, σ εκείνον θα τα πω. Αν φταίει ο προμηθευτής του, ας τα βρει εκείνος μαζί του. Αλλωστε οι προμηθευτες ειναι αυτοι που υπαγορευουν τις προτεινομενες λιανικες [...] Αυτό μου θυμίζει τα μπουκαλάκια με νερό/coca cola και την αναγραφόμενη "προτεινόμενη τιμή" που δεν ξέρω αν πλήρωσα ποτέ.
SAMMIE Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Γιατί; Επειδή είμαστε ανώτερα άτομα; Εγώ παράπονα απ τις τιμές του κυρ-Μήτσου έχω, σ εκείνον θα τα πω. Αν φταίει ο προμηθευτής του, ας τα βρει εκείνος μαζί του. Αυτό μου θυμίζει τα μπουκαλάκια με νερό/coca cola και την αναγραφόμενη "προτεινόμενη τιμή" που δεν ξέρω αν πλήρωσα ποτέ. 1.Ο κυρ Μητσος ομως ειναι δεσμιος αυτων των μεγαλων. Αλλωστε να πουλησει θελει και να βαλει και 5-6% κερδος στην τσεπη (και πολυ λιγο λεω , τουλαχιστον 10% επρεπε να ειναι) Αν ηταν να μη το βγαζει κι αυτο θα εκανε φιλανθρωπια !!! 2.Σωστος ο χαρακτηρισμος σου. Ετσι ειναι , μονο που δεν αναγραφονται οι τιμες στα προιοντα , γιατι σου λεει οτι η αγορα ειναι ελευθερη και καθενας τη διαμορφωνει οπως θελει την τιμη. Τωρα αν το Multirama , το Πλαισιο, το Saturn και το καθε τετοιο μαγαζι βγαζει κατα καιρους σκοτωμενες τιμες σε καποια ειδη , ειναι γιατι σου ριχνει το τυρακι ..........τη φακα ομως θα τη δεις ?
Sotosgl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Για αυτη την κατασταση φταιμε και εμεις που το μονο κρητηριο αγορας μας ειναι αν το βρουμε ενα και δυο ευρω φθηνοτερα σε ενα μαγαζι Το Ηξερα!Τωρα το Eshop και το Πλαισιο πετανε υπαλληλους τους εδω μεσα για να μας παραπληροφορησουν!nikoss1234 και εσυ που εχεις δει τα τιμολογια τους?Μηπως εισαι ενας απο αυτους τους υπαλληλους που δουλευουν νυχτα μερα για να ενημερωνουν τις τιμες? Και τωρα η ανοητη ερωτηση μου! Θα σου πω κατι που ισως δεν σε εχει απασχολησει στην ζωη σου. Σε μια συνθεση υπολογιστη που θελεις τουλαχιστον 14 κομματια περιπου χοντρικα μιλαω και με 4 GB μνημη ακομα και τα 2€ στο κομματι ειναι θεμα. Θα μου πεις για 28€ κανεις ετσι? Ε ΝΑΙ λοιπον θα κανω ετσι και ακομα χειροτερα! Γιατι εκτος οτι για πολλους ειναι ο μισθος μια ημερας,αυτα τα 28€ θα βγουν εις βαρος του συστηματος που αγοραζεις(δλδ θα μπορουσες να παρεις ενα καλυτερο Part) Δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας ειναι θεμα αξιοπρεπειας. Οταν βλεπω οτι πχ το Eshop που παλιοτερα ηταν οτι καλυτερο υπηρχε και ειχα αγορασει για φιλους μου πανω απο 10 PC κανει τετοιες γυφτιες και δεν σεβεται το πελατολογιο του γιατι να το υποστηριζω? Γιατι εχει ωραιο Site?Γιατι το να εχω την Αποδειξη του σπιτι μου και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι επειδη δεν φοβαμαι τις online αγορες ειναι κλασεις ανωτερο απο το να πω το πηρα απο το Μιτσαρας Shop?Γιατι εχει του αμετρητους εργαζομενους που δουλευουν μερα νυχτσ?'Η να υποστηριξω το Πλαισιο που εκει και αν γινεται χαμος απο εργαζομενους. Δεν θα κατσω να του λυπηθω κιολας... Υ.Γ. Οι αναφορες σε εσενα ειναι για να δραματοποιησουμε λιγο το θεμα και να μπουν ολοι στο κλιμα(Αν και ενα μοναδικο Post και αμεσως δεν φταινε οι εταιριες Strangeeeee) Υ.Γ.2 Oι αναφορες για τους αθιγγανους ειναι τελειως συμπτωματικες και οχι ρατσιστηκες -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 01 : 16 : 25----- Αλλωστε οι προμηθευτες ειναι αυτοι που υπαγορευουν τις προτεινομενες λιανικες και με βαση αυτες τις τιμες ο καθε λιανεμπορος και κατ'επεκταση τα e-shop τιμολογουνται και παιρνουν εκπτωσεις της ταξης του 6%-10%....Δηλαδη δουλευουν για ψιχουλα ΨΙΧΟΥΛΑ? ΟΧΙ ψυχικο κανουν για την ψυχη της μανουλας τους και πρεπει ολοι να ευχαριστησουμε μεσα απο τα βαθη της καρδιας μας τις αλυσιδες και να ανοιξουμε εναν λογαριασμο για να περασουν και αυτοι τις γιορτες! Θα τρελλαθω με αυτα που ακουω!!! Σωστα αυτα που λες Sammie αλλα δεν ανεφερες τι εκπτωσεις εχουν απο τον καταλογο οι μεγαλες αλυσιδες με τις τεραστιες παραγγελειες και μην μου πεις οτι ιδια τιμη θα παρει ο Μητσαρας και η ιδια το Eshop ή οτι θα εχουν και την ιδια πιστωση! Το Eshop θα πιεσει τον προμηθευτη και αν βλεπει οτι οι τιμες δεν τον ικανοποιουν υπαρχουν και στο εξωτερικο πορτοκαλιες! Σταματηστε να βλεπετε το Eshop σαν ενα απο τα Points που πας και λες τους καημενους ουτε λεφτα για ενα καταστημα της προκοπης δεν εχουν ειναι Franchise Shops με κοινη τιμολογιακη πολιτικη.Οτι λενε τα κεντρικα! Απο την αλλη ο Μητσαρας που μπορει και να μην βγαζει κερδος σε καποια κομματια και τα εχει καθαρα για κραχτες εχει να τα βαλει με ολους Νοικια,εφοριες,Εταιριες που ερχονται να εισπραξουν και τιμες καταλογου σαφως ανεβασμενες απο τον αντιστοιχο μιας μεγαλης εταιριας... Δεν θα λυπηθουμε καμοια Εταιριαρα!
SMIRNOFF Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Το Ηξερα!Τωρα το Eshop και το Πλαισιο πετανε υπαλληλους τους εδω μεσα για να μας παραπληροφορησουν!nikoss1234 και εσυ που εχεις δει τα τιμολογια τους?Μηπως εισαι ενας απο αυτους τους υπαλληλους που δουλευουν νυχτα μερα για να ενημερωνουν τις τιμες? ήταν και το πρώτο post του nikoss1234 στο insomnia... σύμπτωση; μπορεί..
Sotosgl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 SMIRNOFF και εγω ειμαι μελος απο τον Μαρτιο του 2004 και εχω μονο 23 posts δεν εχει να λεει κατι... Ποσταρα μονο οταν δεν με καλυπτε κατι εδω μεσα. Αλλα ποτε δεν πηρα θεση σε κατι που δεν με αφορουσε... Και ειδικα ποτε δεν ποσταρα σε κατι που δεν ημουν 10000% σιγουρος. Τωρα αν ξερει κατι παραπανω ο nikoss1234 με χαρα να τον ακουσουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.