simplemind79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 σωστός ο innerwisp το θέμα είναι να έχουμε το χρόνο και τη διάθεση όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι να κοιτάμε το συμφέρον μας και όχι ποιος έχει τι και για πιο λόγο!!κακά τα ψέματα μικρές οι διαφορές πλέον σε πολλά καταστήματα!αν το ψάξει όμως κανέις μπορεί να έχει κέρδος και μεγαλύτερο από 100 ευρώ!
SMIRNOFF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν ειπα οτι τωρα δε συνεργαζεται με εισαγωγεις, οπως η Quest, αλλα οτι αποκλειεται να ειναι ΤΗΣ Quest. απλά τα πράγματα.. κάνε ένα whois στο domain eshop.gr και δες σε ποια εταιρία ανήκει...
PCharon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 απλά τα πράγματα.. κάνε ένα whois στο domain eshop.gr και δες σε ποια εταιρία ανήκει... Έλιωσα συμφορουμίτη, να 'σαι καλά! :lol: (εύγε για το ερευνητικό πνεύμα )
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έλεος.'Εχω παραγγείλει το pc και από την ημέρα που το παρείγγειλα έχουν αλλάξει 2 φορές την τιμή στην μητρική.Τη μια απο 116 την πήγαν 115,95 μέσα σε ένα βράδυ ΚΑΙ πλαιίσιο και e-shop.Eμένα αυτή η μείωση 5cent και από τους δύο ταυτόχρονα κάτι μου βρόμισε...Και σήμερα από 115,95 στα 139!!!Έλεος 23 ευρώ πάνω είναι τεράστεια διαφορά.Σκέφτομαι να ακυρώσω το pc. -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 06 : 46 : 36----- Σε λίγο θα βάλουν και δείκτες σαν το χρηματιστήριο.Οι άλλαγές οι καθημερινές 5 και 10 λεπτά γιατί γίνονται???
Sotosgl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 απλά τα πράγματα.. κάνε ένα whois στο domain eshop.gr και δες σε ποια εταιρία ανήκει... Οχι αρνουμαι να το πιστεψω ειναι σαμποταζ! Το Eshop ειναι δημιουργια 3 φτωχων πλην ομως τιμιων φοιτητων που καταφεραν σε 5 χρονια να καταφερουν οτι δεν εχει καταφερει καμοια εταιρια στην Ελλάδα απο αρχες Ιντερνετ...να ξεπερασει τον φοβο και τον τρομο του μεσου καταναλωτη για τις Online Αγορες. Ευχαριστω SMIRNOFF που με δικαιωνεις +1 Τελικα ισως να εχουν βαση αυτα που λεω και δεν ειμαι αλλος ενας πουλομουρης που λεει οτι του κατεβει Οσο για μερικα posts ακομα επειδη δεν εχω ορεξη να τρελαθω στα Quotes εχω απαντησει πληρως και για το You και για αλλα ερωτηματα απλα re-check τα posts μου
k_w_t Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα... Ολες αυτες οι αλλαγες οφειλονται στην ανοδο του δολαριου ρε παιδια.. Πριν 1 μηνα 1€=1,45$ τωρα ειναι 1€=1,25$ και ολες οι εταιριες κανουν τις συναλλαγες τους με τους προμηθευτες με δολαρια.
vagchrist Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έλεος.'Εχω παραγγείλει το pc και από την ημέρα που το παρείγγειλα έχουν αλλάξει 2 φορές την τιμή στην μητρική.Τη μια απο 116 την πήγαν 115,95 μέσα σε ένα βράδυ ΚΑΙ πλαιίσιο και e-shop.Eμένα αυτή η μείωση 5cent και από τους δύο ταυτόχρονα κάτι μου βρόμισε...Και σήμερα από 115,95 στα 139!!!Έλεος 23 ευρώ πάνω είναι τεράστεια διαφορά.Σκέφτομαι να ακυρώσω το pc. -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 06 : 46 : 36----- Σε λίγο θα βάλουν και δείκτες σαν το χρηματιστήριο.Οι άλλαγές οι καθημερινές 5 και 10 λεπτά γιατί γίνονται??? πριν ενα μηνα ειχα παραγγειλει ενα λαπτοπ απο e-shop με διαθεσιμοτητα 1-2 ημερες στο διαστημα αυτο ανεβηκε 80 ευρω τελικα το πηρα στη τιμη που το ειχα παραγγειλει χωρις να χρειαστει να το ζητησω ειναι λογικο να γινει το ιδιο και στη δικη σου περιπτωση οταν κλειδωνεις ειδος και τιμη με τη παραγγελια δεν μπορουν να την αλλαξουν.......
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 πριν ενα μηνα ειχα παραγγειλει ενα λαπτοπ απο e-shop με διαθεσιμοτητα 1-2 ημερες στο διαστημα αυτο ανεβηκε 80 ευρω τελικα το πηρα στη τιμη που το ειχα παραγγειλει χωρις να χρειαστει να το ζητησω ειναι λογικο να γινει το ιδιο και στη δικη σου περιπτωση οταν κλειδωνεις ειδος και τιμη με τη παραγγελια δεν μπορουν να την αλλαξουν....... Mακάρι να γίνει έτσι...
vagchrist Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Mακάρι να γίνει έτσι... δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις..
SAMMIE Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Οχι αρνουμαι να το πιστεψω ειναι σαμποταζ!Το Eshop ειναι δημιουργια 3 φτωχων πλην ομως τιμιων φοιτητων που καταφεραν σε 5 χρονια να καταφερουν οτι δεν εχει καταφερει καμοια εταιρια στην Ελλάδα απο αρχες Ιντερνετ...να ξεπερασει τον φοβο και τον τρομο του μεσου καταναλωτη για τις Online Αγορες. Ευχαριστω SMIRNOFF που με δικαιωνεις +1 Τελικα ισως να εχουν βαση αυτα που λεω και δεν ειμαι αλλος ενας πουλομουρης που λεει οτι του κατεβει Οσο για μερικα posts ακομα επειδη δεν εχω ορεξη να τρελαθω στα Quotes εχω απαντησει πληρως και για το You και για αλλα ερωτηματα απλα re-check τα posts μου Nα το πιστεψεις φιλε......... Γιατι οταν σου την πεφτει ο ομιλος Γερμανος και σου κουναει 1 εκατ € για να σου εξαγορασει το 50% οι εννοιες "φτωχος" και "πλην τιμιος" γινονται καπνος !!!!!
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ότι να 'ναι... (δεν απαντώ στον thresh) ποιος είπε ότι τις τιμές (δεν εννοώ στο +-5 ευρώ πχ) τις καθορίζουν τα καταστήματα?τουλάχιστον το παλικάρι έχει μια ιδέα: το eshop και το πλαίσιο συμφώνησαν να ανεβάσουν ταυτόχρονα τις τιμές, ή μήπως ο κοινός προμηθευτής άλλαξε τον τιμοκατάλογο...άμα δεν καταλαβαίνουμε τα βασικά αν θέλουμε να μπορούμε να πιέσουμε και να διαπραγματευτούμε ως καταναλωτές πρέπει να έχουμε και κάποια ιδέα για το πως δουλεύει η αγορά ρε παιδιά, όχι να λέμε ότι μας κατέβει στην τύχη edit: sorry για το υφάκι έτσι αλλά καλό είναι να καταλάβουμε όλοι τι παίζει Ναι ρε φίλε αλλά δεν γίνεται να ρίχνει ή να ανεβάζει το e-shop ένα βράδυ την τιμή ενός προιόντος για 5cent...μιλάμε για 0,05euro...και να μπαίνεις στο πλαίσιο και να διαπιστώνεις ότι και αυτό έκανε την αντίστοιχη άλλαγή μέσα στο ίδιο βράδυ.Ναι και εγώ άν είχα μια εταιρία και έβλεπα ότι ο ανταγώνιστής έχει το προιόν 20-50ευρώ διαφορά θα άλλαζα και τις δικές μου τις τιμές άλλα το να αλλάζει η τιμή 5λεπτά και από τους δύο ταυτόχρονα σημαίνει ότι υπάρχει καρτέλ το οποίο ειλικρινά για όσους μπορούν να καταλάβουν είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της εξαπάτησης του καταναλωτή. -----Προστέθηκε 13/11/2008 στις 09 : 49 : 23----- δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις.. Τι να ρωτήσεις...στην περίππτωση αυτή κάνεις την πάπια...και αν έχουν διαφορετική τιμή από αυτή που μου είπαν ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ.Με αντικαταβολή είναι.Όσο για αυτους που λένε ότι οφείλονται στην αύξαση του δολαρίου...οκ..αύξηση 30% στην τιμή του προιόντος???Είπαμε!
Twisted_Wicked Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πρωτογνωρισα την εννοια του e shopping στο UK,ειμαι σχεδον 1,5 χρονο μονιμα στην Ελλαδα αλλα δεν περιμενα μεσα σε αυτον τον χρονο να ανακαλυψω οτι η αναβαθμιση που σχεδιαζα να κανω εδω βγαινει περιπου 150~200 ευρο φτηνοτερη στο online καταστημα που ψωνισα τα parts για το αρχικο pc στo UK.Το να διαβαζω για προμηθευτες/ισοτιμιες κτλπ πολυ απλα με αφηνει παγερα αδιαφορο μετα απο αυτο. PS1:Δεν εχω χρονο αλλιως θα εδινα και παραπανω λεπτομερειες.Θα ενημερωσω προσεχως. PS2:Ναι δεν εχω τονους-shoot me...
nikos21aek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πρωτογνωρισα την εννοια του e shopping στο UK,ειμαι σχεδον 1,5 χρονο μονιμα στην Ελλαδα αλλα δεν περιμενα μεσα σε αυτον τον χρονο να ανακαλυψω οτι η αναβαθμιση που σχεδιαζα να κανω εδω βγαινει περιπου 150~200 ευρο φτηνοτερη στο online καταστημα που ψωνισα τα parts για το αρχικο pc στo UK.Το να διαβαζω για προμηθευτες/ισοτιμιες κτλπ πολυ απλα με αφηνει παγερα αδιαφορο μετα απο αυτο. PS1:Δεν εχω χρονο αλλιως θα εδινα και παραπανω λεπτομερειες.Θα ενημερωσω προσεχως. PS2:Ναι δεν εχω τονους-shoot me... Kαι στο uk η ισσοτιμια με το δολάριο δεν είναι όση του ευρώ...είναι σχεδόν διπλάσια!Θα έπρεπε δηλαδή να είναι εκεί ακριβότερα κατα πολύ.Και αυτα με τα δολάρια που λένε τα περνάω στο ντουκου γιατι μια απλή ματια σε ONLINE καταστήματα σε αμερικη θα διαπιστώσει κανεις πως αν ένα προιον κανει 100$ εκεί στην Ελλαδα κοστίζει 100-150Ευρώ.δηλαδη σχεδόν διπλάσια τιμή.
oneofthem Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε φίλε αλλά δεν γίνεται να ρίχνει ή να ανεβάζει το e-shop ένα βράδυ την τιμή ενός προιόντος για 5cent...μιλάμε για 0,05euro...και να μπαίνεις στο πλαίσιο και να διαπιστώνεις ότι και αυτό έκανε την αντίστοιχη άλλαγή μέσα στο ίδιο βράδυ.Ναι και εγώ άν είχα μια εταιρία και έβλεπα ότι ο ανταγώνιστής έχει το προιόν 20-50ευρώ διαφορά θα άλλαζα και τις δικές μου τις τιμές άλλα το να αλλάζει η τιμή 5λεπτά και από τους δύο ταυτόχρονα σημαίνει ότι υπάρχει καρτέλ το οποίο ειλικρινά για όσους μπορούν να καταλάβουν είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της εξαπάτησης του καταναλωτή. φίλε μου έγραψα πολλές φορές ότι μιλάω για μεγαλύτερες διαφορές στην τιμή, το τόνισα κιόλας ότι δε λέω πως δεν θα αλλάξουν τιμές και τα καταστήματα, αυτή είναι η δουλειά τους, δεν είμαι τρελός τώρα για τις διαφορές σε 0,05 euro, έγραψαν πολλοί τη γνώμη τους, δεν είμαι κατηγορηματικός μιας και διαφωνείτε αλλά υπάρχουν πολύ πιο απλές εξηγήσεις για αυτό και απορώ που κανείς δεν τις σκέφτεται --- http://www.skroutz.gr --- τόσο απλά το κατάστημα που θα βάλει 0,05 cent πιο κάτω την τιμή θα πλασσαριστεί στο skroutz σε προηγούμενη θέση, κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό? όταν το δει αυτό το αντίστοιχο τμήμα στο αντίπαλο κατάστημα, τι λέτε να κάνει, μέσα στην ίδια μέρα και μία και δύο φορές θα αλλάξει την τιμή, ελπίζω να μην έχω quotes πάλι με διαφωνίες γιατί το γνωρίζω πολύ αυτό το πράγμα ότι γίνεται για το skroutz και είναι και αυτονόητο ότι γίνεται γιατί ψάχνετε για πολύπλοκες εξηγήσεις, με μηδαμινή ουσιαστική διαφορά στην τιμή, δλδ έως 1 euro, ένα κατάστημα μπορεί να πάρει καλύτερη κατάταξη στη μηχανή, γιατί να μην το κάνει όποιος διαφωνεί ας μας εξηγήσει πως πέρα από το eshop και το πλαίσιο το κάνουν και τα υπόλοιπα καταστήματα αφού όλοι το κάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.