De@th L0rd Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Όλο το θέμα περιστρέφεται γύρω από δυο καταστήματα. Λες και δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στην αγορά... Το θέμα δεν είναι οτι γίνεται σε δύο μόνο καταστήματα αλλά οτι γίνεται σε 4+.Να αγοράζουμε από τους μικρούς;Στην Αθήνα παίζει να το έκανα γιατί είναι κανα 2 μαγαζάκια που εμπιστεύομαι.Θεσσαλονίκη τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους κ στο θέμα εγγυήσεων κάνουν το κινέζο.Δε θέλω να παίρνω ένα προιόν που στην ουσία δεν έχει εγγύηση.Ο μόνος που δέχθηκε να μου αλλάξει προιόν (προβληματική μνήμη ram) ήταν ο Ματσούκας.Οι άλλοι 1002 δικαιολογίες όπως (η εγγύηση δε καλύπτει τα πανελ lcd,τα ανεμιστηράκια chipset που χάλασαν από σκόνη,η σελήνη βρίσκεται στο κρόνο κτλ).Απλά δεν αγοράζω μέχρι να βάλουν μυαλό μικροί κ μεγάλοι....
christarass Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Το θέμα δεν είναι οτι γίνεται σε δύο μόνο καταστήματα αλλά οτι γίνεται σε 4+.Να αγοράζουμε από τους μικρούς;Στην Αθήνα παίζει να το έκανα γιατί είναι κανα 2 μαγαζάκια που εμπιστεύομαι.Θεσσαλονίκη τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους κ στο θέμα εγγυήσεων κάνουν το κινέζο.Δε θέλω να παίρνω ένα προιόν που στην ουσία δεν έχει εγγύηση.Ο μόνος που δέχθηκε να μου αλλάξει προιόν (προβληματική μνήμη ram) ήταν ο Ματσούκας.Οι άλλοι 1002 δικαιολογίες όπως (η εγγύηση δε καλύπτει τα πανελ lcd,τα ανεμιστηράκια chipset που χάλασαν από σκόνη,η σελήνη βρίσκεται στο κρόνο κτλ).Απλά δεν αγοράζω μέχρι να βάλουν μυαλό μικροί κ μεγάλοι.... ακριβως και για μενα ενα μαγαζι υπαρχει (πλαισιο) που τουλαχιστον θα βρω ακρη αν χαλασει. κατι σημερα πηρα καινουργιο τροφοδοτικο την ιδια μερα χωρις γκρινια και μια χαρα
pappous_soulis Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Και για να μην ξεχνιόμαστε. Enermax 720W Infiniti Μέχρι χθες είχε 115€, πλέον προσφέρεται στην μοναδική τιμή των 190€. Βέβαια δεν μπορώ να το συσχετίσω με το γεγονός ότι μέχρι χθες υπήρχε στο απόθεμα του e-shop στα 115€, έτσι?
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Eγω παρατηρω τις Ram Corshari Dominator 1066 το κιτ με τα 4 gb ξεκινησε απο 70.10 στο eshop και στο πλαισιο.Τωρα ειναι στα 67.10 και στα 2 μαγαζια...Υπαρχει καποια οδηγια απο την corshair η απλα μας δουλευουν κανονικα?Δυσκολο το βλεπω για οδηγια...Μαλλον μας εχουν για πολυ χαζους...
GIANNIS400 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Τωρα ειναι στα 67.10 και στα 2 μαγαζια... ειπαμε 67,104567345 ευρω θα το εχει το e-shop, εε 67,104567345 ευρω θα το εχει και το πλαισιο :lol:
phanispal Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ήταν ανάγκη να θίξουμε το συγκεκριμένο προϊόν τώρα; Κάποιοι "τυχεροί" έδωσαν 115... :Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ήταν ανάγκη να θίξουμε το συγκεκριμένο προϊόν τώρα; Κάποιοι "τυχεροί" έδωσαν 115... :Ρ ahem, κάντο 120 καλύτερα...
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...και εγώ 120 αλλά τις ξαναχτύπησα με την νέα τιμή για να ρίξω τον μέσο όρο ( αυτό που οι οικονομολόγοι λένε μουαγιέ )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Οι Dominator 2χ1GB DDR2 1066 CL5 (με handpicked D9GMH περσυ, οταν τις πηρα εγω ) ειχαν 71€. Καποια στιγμη μεσα στο χρονο ειχαν φτασει να πωλουνται 45 (μαλλον με αλλα τσιπακια). Τι θα πει αυτο, φυσιολογικο ειναι... Οσο για το τροφοδοτικο, απλα ΑΙΣΧΟΣ.
Tenshi Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μιλάμε για τις ίδιες μνήμες;Τον Οκτώβρη του 2008 (που τις αγόρασα) μέχρι και κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο του 2009 η τιμή ήταν καρφωμένη στα 60ευρώ για το 2x1 kit και στα 115 για το 2x2 kit.Σταμάτησα να το παρακολουθώ και το βλέπω τώρα στα 40 και 66,90 αντίστοιχα...Oρσε μαλάκα, λέω απο μέσα μου...fine buyer
phanispal Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Στα μέσα του Γενάρη της πήρα εγώ, στα 115 :/
caution Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ...εγώ σήμερα - αύριο περιμένω "τις φθηνές", πλάκα θα 'χει να μου σκάσουν με κανένα chip koukou-roukou
anarxos0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Λοιπον παιδια καρτελ θα υπαρχουν παντα. Περα απο το οτι παρακολουθω το αλητικο πλαισιο καθημερινα εχω να πω πως οπως και στα supermarket, κατι ειναι πιο φτηνο κατι αλλο πιο ακριβο... Προσφατα ιδιο pc στο e-shop και πλαισιο εβγαινε ιδια χρηματα , στο ενα ηταν πιο ακριβο πληκτρολογιο-ποντικι στο αλλο πιο φτηνο το cpu και παει λεγοντας. Πριν παρετε κατι το ψαχνετε παντου και μετα προχωρατε, αν θελετε να στησετε ενα pc ή ενα home cinema πχ, παρτε τα κομματια απο 5 διαφορετικα μαγαζια για πιο φτηνα. Επισης προσοχη στα καταστηματα-αρχηληστες τυπου mediamarkt-saturn που εχουν ενα κραχτη και ολα τα αλλα τσουζουν Ξυπνηστε και μην αγοραζεται τα ολα οσα χρειαζεστε απο ενα μαγαζι Σωστη αποψη. Τι γινεται ομως με καποιον που θελει να παρει ενα συστημα με δοσεις.Πως να το κανει οταν τα κομματια ειναι απο διαφορετικα μαγαζια. Καλα εκανες και αναφερες το παραπανω μαγαζι. Να αρχισουμε να εχουμε γνωση , τι ειναι ο καθενας τους. Η καλύτερη Λύση Είναι Η αποχή Από Τις Αγορές. Και εγώ γουστάρω τρελά να πάρω i7 με καλή μητρική 6GB Ram και SSD Δίσκο. Αλλα Κατάλαβα οτι έτσι ρίχνω νερό στον μύλο τους. έχω μια χαρά μηχάνημα Ε6600,OCZ 4GB Ram PC6400, Asus P5B Deluxe Wi - Fi / AP, Seagate 500GB (~100MB/Sec),Asus 7600GT. Το είχα πάρει περίπου 2 χρόνια πριν ένα κάρο λεφτα (1100 Euro Αν Θυμάμε Καλα). Ακόμα και Gamer Να είναι κάποιος το πολύ μια καλύτερη κάρτα γραφικών να χρειάζεται. Συμπέρασμα μην σγοράζετε χωρίς λόγο. Αν Παγώσει αγορά θα μας παρακαλάνε να αγοράσουμε. . Δυστυχως παντα θα υπαρχει καποιος που θα ειναι σημερα στην κατασταση που ησουν εσυ πριν δυο χρονια και θα δινει σημερα ενα καρο λεφτα. Φετος ημουν εγω, Καινουργιο πσ μετα απο χρονια, διοτι δεν πηγαινε αλλο ,ειχε φτασει στα ορια του. Τι πηρα; ι7. Περιπου; ποσο μου στοιχισε, σχεδον οσο εσενα πριν δυο χρονια. Ποτε θα το αλλαξω; Ελπιζω τουλαχιστον οχι πριν πενταετια , με λιγες αναβαθμισης ενδιαμεσα. Του χρονου θα υπαρξει καποιος αλλος σαν εμας, και όπου καθεξής. Οπως βλεπεις ακομη και μια μικρη αγορα οπως η Ελληνικη δεν μπορει να παγωσει. Ποσο μαλλον και οταν δεν εχουμε οργανομενα και ισχυρα καταναλωτικα κινηματα. Όλο το θέμα περιστρέφεται γύρω από δυο καταστήματα. Λες και δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στην αγορά... Εδω τωρα ειπες την μεγαλη αληθεια. Το ε σοπ υποκαταστηματα σε ολη την Ελλαδα. Το Πλαισιο οχι. Τριτη αλυσιδα που να υπαρχει σε ολη την Ελλαδα, ποια; Το θέμα δεν είναι οτι γίνεται σε δύο μόνο καταστήματα αλλά οτι γίνεται σε 4+.Να αγοράζουμε από τους μικρούς;Στην Αθήνα παίζει να το έκανα γιατί είναι κανα 2 μαγαζάκια που εμπιστεύομαι.Θεσσαλονίκη τους έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους κ στο θέμα εγγυήσεων κάνουν το κινέζο.Δε θέλω να παίρνω ένα προιόν που στην ουσία δεν έχει εγγύηση.Ο μόνος που δέχθηκε να μου αλλάξει προιόν (προβληματική μνήμη ram) ήταν ο Ματσούκας.Οι άλλοι 1002 δικαιολογίες όπως (η εγγύηση δε καλύπτει τα πανελ lcd,τα ανεμιστηράκια chipset που χάλασαν από σκόνη,η σελήνη βρίσκεται στο κρόνο κτλ).Απλά δεν αγοράζω μέχρι να βάλουν μυαλό μικροί κ μεγάλοι.... Και ενω ο παραπανω φιλος ειπε μια πικρη αληθεια, εσυ μας εδωσες να πιουμε το κωνειο. Δεν υπαρχει, οχι λεξη, αλλα ουτε και ενα γραμμα που να μην ειναι η ψυχρη πραγματικοτητα της αγορας πσ στην Ελλαδα. Ετσι οπως τα λες και εισαι και επιεικείς, διοτι αναφερθηκες μονο σε Θεσσαλονικη ,Αθηνα ή μεγαλα αστικα κεντρα αν το επεκτεινω λιγο περισοτερο. Και η υπολοιπη Ελλαδα, εκει τι γινεται; μια πετρα στο λαιμο και φουντο. Παραδειγμα, μικρο μαγαζακι σε κωμόπολη, αρτικ σιλβερ 5 10€.Σε αλλο μαγαζακι Οκτωβριος 2008 μεταχειρισμενη οθονη (μπαουλο) 17 ιντσων 85€.Οταν στο ε σοπ η πιο φθηνη TFT 19 αρχιζε απο 130,αν θυμαμαι; ακριβως και για μενα ενα μαγαζι υπαρχει (πλαισιο) που τουλαχιστον θα βρω ακρη αν χαλασει. κατι σημερα πηρα καινουργιο τροφοδοτικο την ιδια μερα χωρις γκρινια και μια χαρα Εδω ειπαμε , τι γινεται αν δεν εχεις κοντα υποκαταστημα Πλαισιο. Δυστυχώς, ειμαστε δεσμιοι της μικρης αγορας της ψωροκωσταινας για αυτο κανουν οτι κανουν και θα συνεχισουν οσο θα μπορουν. Μεγαλοι οικοι του εξωτερικου πιθανον δεν μας θεωρουν μεγαλη αγορα για να ερθουν και μεχρι ενος σημειου εχουν δικιο. Τι μπορουμε να κανουμε, παντα κατα τη γνωμη μου, να ενημερωνομαστε για τα θετικα και τα αρνητικα που εχει ο καθενας τους , αλλα σε πανελλαδικη εμβελεια. Ετσι θα ξερει ο καθενας και στην πιο απομακρη γωνια της Ελλαδος τι να περιμενει απο το ταδε ή το δεινα καταστημα και αν εχει επιλογες ( γιατι υπαρχει και η περιπτωση να μην εχει) τοτε να τις κανει.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ...εγώ σήμερα - αύριο περιμένω "τις φθηνές", πλάκα θα 'χει να μου σκάσουν με κανένα chip koukou-roukou Τα D9GMH εχουν σταματησει καιρο τωρα να παραγονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.