Προς το περιεχόμενο

Καρτέλ στα online καταστήματα υπολογιστών - Αντιδράστε τώρα!

SMIRNOFF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mayrozjack στο μονο που διαφονο ειναι που λες για τερατα μηχανηματα! περνεις παραδειγμα φοιτητες σε σχολες υπολογιστων που εχουν και ψωρα τις top (πανακριβες)αναβαθμισεις.το ποσοστο αυτων των αγοραστων ειναι 10% μαζι και με μερικους μη φοιτητες maniac τον 400 ευρο για καθε parts.

εδω μιλαμε οτι σου ανεβαζουν τον σκληρο που περνει ολος ο κοσμος 17 ευρω νταβατζιλικι χωρις λογο, την οθονη την 22αρα που κανει 180 ευρο στην πανε 230 ευρω χωρις λογο, μη μου πεις οτι αυτα ειναι ακριβα pc part.θιξαμε το θεμα για αγορα pc part οπου θα φτιαχνεις ενα pc αξιοπρεπες που να συμβαδιζει με τις αναγκες της εποχης και να στεκεται σε λογικες τιμες για gaiming εν ετη 2007-2010, και οχι ενα pc οπως λες εσυ για να πουλαμε μούρη.

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mayrozjack στο μονο που διαφονο ειναι που λες για τερατα μηχανηματα! περνεις παραδειγμα φοιτητες σε σχολες υπολογιστων που εχουν και ψωρα τις top (πανακριβες)αναβαθμισεις.το ποσοστο αυτων των αγοραστων ειναι 10% μαζι και με μερικους μη φοιτητες maniac τον 400 ευρο για καθε parts.

εδω μιλαμε οτι σου ανεβαζουν τον σκληρο που περνει ολος ο κοσμος 17 ευρω νταβατζιλικι χωρις λογο, την οθονη την 22αρα που κανει 180 ευρο στην πανε 230 ευρω χωρις λογο, μη μου πεις οτι αυτα ειναι ακριβα pc part.θιξαμε το θεμα για αγορα pc part οπου θα φτιαχνεις ενα pc αξιοπρεπες που να συμβαδιζει με τις αναγκες της εποχης και να στεκεται σε λογικες τιμες για gaiming εν ετη 2007-2010, και οχι ενα pc οπως λες εσυ για να πουλαμε μούρη.

Εχεις δίκιο, στο ότι ίσως ήμουν υπερβολικός όταν μιλούσα για τέτοια πισιά. Όμως για σκέψου το άλλο παράδειγμα των κινητών... Και στα κινητα το ίδιο γίνεται... Κι εδω δεν μπορείς να πεις ότι έχω άδικο γιατί κάνουμε συναγωνισμό ποιος θα εχει το κινητο με την καλυτερη φωτογραφικη μηχανη... Πέραν αυτού όμως, δεν πιστευω ότι ειναι μόνο το 10% των παλαβων που ανεφερες. Αν κοιτάξεις σε προηγούμενα ποστ αναφέρθηκε πολλές φορές η "αναβαθμιση ανα χρόνο" ή "ανα εξάμηνο". Δεν είναι λοιπον απαραίτητο να δώσεις πολλα χρήματα για μια αναβάθμιση. Όταν υπαρχουν άτομα που κάνουν αναβάθμιση κάθε χρόνο (και αυτα πιστευω οτι συμφωνεις πως είναι πολλά) το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Anyway... Στην τελική πιστεύω πως η ουσία είναι η ίδια...

Δημοσ.

Οκ μπορει αυτα τα 2 μαγαζια να εχουν την πλειοψηφια των υλικων αλλα δεν ειναι τα μονα. Δε χρειαζεται να κολλαμε μονο σε αυτα τα 2. Κι αν ενα πολυ αξιολογο κομματι δεν το εχει καποιος αλλος, μπορουμε να περιμενουμε λιγο καιρο ωστε να το φερουν και αλλα καταστηματα. Τυγχαινει επισης να βρουμε καλυτερες τιμες απο τα παραπανω 2 σε αλλο Online καταστημα που δεν ειναι στο skroutz ή οπως ανεφερε και αλλος χρηστης να παζαρεψουμε -οσο σηκωνει- τη τιμη απο κανονικο καταστημα.

Δημοσ.

Καλά παιδεία να δω σε λιγο καιρό τα κανάλια να κάνουν ρεπορτάζ όπως με τα σουπερ μαρκετ, και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κατηγορουν την κυβέρνηση για απουσία ελέγχου στην ASUS, όλα τα λεφτά

ειδικά να δω τον Πρετεντέρη και τον τράγκα να τσακώνονται για τις αυξήσεις των Motherboards, τον εναν να μιλα για συκοφαντία των άλλων για κουμπάριασμα της κυβέρνησεις με το πλαισιο, τίποτε άλλο δε θελω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μονο για τις μητρικές ?:lol:

και για τα ποντίκια και θα πλακώνεται ο τριανταφυλοπουλος με τους της κυβερνησης και θα τους πεταει πληκτρολογια:lol:

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τι λετε για καρτελ αυτο που ξερω ειναι οτι το τελευταιο καιρο αντι να πεφτουν οι τιμες οσο παιρνα ο καιρος ανεβαινουν...παρακαλουθω συγκεκριμενα προιντα που οταν τα ειχαν προτοβγαλει στην αγορα ηταν ποιο φτηνα απο οτι ειναι τωρα!!

Δημοσ.

Θα παραθεσω μια προταση απο την sales manager μιας μεγαλης εταιρειας που προμηθευει με hardware και το E-Shop αλλα και το Plaisio.

" I am stressed with E-Shop and Plaisio, they have price-fights all the time ! "

Αυτα ειναι τα καλα :)

Δημοσ.

Λοιπον παιδια καρτελ θα υπαρχουν παντα. Περα απο το οτι παρακολουθω το αλητικο πλαισιο καθημερινα εχω να πω πως οπως και στα supermarket, κατι ειναι πιο φτηνο κατι αλλο πιο ακριβο... Προσφατα ιδιο pc στο e-shop και πλαισιο εβγαινε ιδια χρηματα , στο ενα ηταν πιο ακριβο πληκτρολογιο-ποντικι στο αλλο πιο φτηνο το cpu και παει λεγοντας.

Πριν παρετε κατι το ψαχνετε παντου και μετα προχωρατε, αν θελετε να στησετε ενα pc ή ενα home cinema πχ, παρτε τα κομματια απο 5 διαφορετικα μαγαζια για πιο φτηνα.

Επισης προσοχη στα καταστηματα-αρχηληστες τυπου mediamarkt-saturn που εχουν ενα κραχτη και ολα τα αλλα τσουζουν

Δίσκος

Western Digital 640GB HDD

Χριστούγεννα : 55,89 €

Τώρα : 64,90 €

Ρε συ περσυ το Logitech MX revolution ειχε 59Ε για πολυ καιρο και στα δυο, τωρα εχει οσο θελεις και οποτε θελεις... Μιλαμε για τραγικη κατασταση

Ξυπνηστε και μην αγοραζεται τα ολα οσα χρειαζεστε απο ενα μαγαζι

Δημοσ.

Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν κοιτάω πρώτα σε κανένα eshop και πλαίσιο,αλλά στις αγγελίες πώλησης του insomnia.Πολλές φορές τις πιο καλές τιμές τις έχουμε μπροστά μας και κοιτάμε αλλού ;)

Αυτές τις μέρες έφτιαξα καινούριο server (Intel P4 630 ,2GB ram,500gb hdd) με 130 ευρώ,ενώ η "εύκολη λύση" θα μου κόστιζε τουλάχιστον 50 ευρώ παραπάνω.Ναναι καλά τα παιδιά από τους οποίους τα αγόρασα.

Εξαιρούνται βέβαια οι κατάπτυστοι "μεταπωλητές" που κυκλοφορούν εδώ μέσα (you know who you are) και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Τελεία εδώ για να μη βγώ off-topic :-)

Δημοσ.
Εξαιρούνται βέβαια οι κατάπτυστοι "μεταπωλητές" που κυκλοφορούν εδώ μέσα (you know who you are) και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Υπαρχουν και παλιοπαιδα, οπως ακριβα μαγαζια :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η καλύτερη Λύση Είναι Η αποχή Από Τις Αγορές. Και εγώ γουστάρω τρελά να πάρω i7 με καλή μητρική 6GB Ram και SSD Δίσκο. Αλλα Κατάλαβα οτι έτσι ρίχνω νερό στον μύλο τους. έχω μια χαρά μηχάνημα Ε6600,OCZ 4GB Ram PC6400, Asus P5B Deluxe Wi - Fi / AP, Seagate 500GB (~100MB/Sec),Asus 7600GT. Το είχα πάρει περίπου 2 χρόνια πριν ένα κάρο λεφτα (1100 Euro Αν Θυμάμε Καλα). Ότι Και να παίζω τρέχει μια χαρά (Δεν Είμαι Απαιτητικός Gamer κυρίως Programming με νοιάζει). Ακόμα και Gamer Να είναι κάποιος το πολύ μια καλύτερη κάρτα γραφικών να χρειάζεται. Συμπέρασμα μην σγοράζετε χωρίς λόγο. Αν Παγώσει αγορά θα μας παρακαλάνε να αγοράσουμε. Το ίδιο ισχύει για όλα είδατε με τα ρούχα τι κάνουν; Όταν ένα προϊόν χάνει αξία με την πάροδο του χρόνου οι εταιρίες ζημιώνονται διπλά μην πουλώντας το. πρώτον μειώνονται τα κέρδη τους και δεύτερον πέφτει η αξία του προϊόντος κάτω από την τιμή που το αγόρασαν. Στα Ρούχα Κρατάν την ίδια γραμμή για να διατηρήσουν την αξία του περσινού προϊόντος σε καλά επίπεδα. Στην Πληροφορική τα πράγματα δείχνουν να κυλούν υπέρ μας. Συγνώμη Για Την έκταση της άποψης μου.

Δημοσ.

Όλο το θέμα περιστρέφεται γύρω από δυο καταστήματα. Λες και δεν υπάρχουν άλλα καταστήματα στην αγορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...