Προς το περιεχόμενο

Καρτέλ στα online καταστήματα υπολογιστών - Αντιδράστε τώρα!

SMIRNOFF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
... η Q telecom παρεσυρε μαζι της ολη την Quest εξου και το ντομινο με τις κινησεις απελπισιας ACS μπορεις αν εχεις την διαθεση να κοιταξεις τις χρονικες περιοδους που μιλαμε?Και ισως λυθουν πολλα ερωτηματα.

Τωρα απο εκει και περα αν βρηκε την χρυση τομη αργοτερα ειναι αλλο θεμα :)

Μπα,δεν νομίζω,δεν παίρνω και όρκο μάλιστα.να μούλεγες ότι το courrierιλίκι τους χαντάκωσε όλους,μιας και δεν ξέραν που παν τα τέσσερα πάνω στο αντικείμενο (μεταφορών ) και ο Μαζαράκης τους έπιασε στον ύπνο και σαν άλλος Άτλαντας τους φόρτωσε την υδρόγειο,θα το καταλάβαινα.

Τέλος πάντων,περιμένουμε να περάσει η τίγρη να της τον φερμάρουμε (=λέμε και καμια μλκια να περνά η ώρα).:P

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραιος ο μαγαζατορας αλλα το μελλον θα δειξει...ο ga25 εχει ωρα να εμφανιστει μαζευει στοιχεια μαλλον :D :P

Λοιπον παω να συνεχισω To Red Alert 3

Οff topic!

Πανε οι Ιαπωνες

Το ηξερα οτι ο Πουτιν μας αγαπαει στο Campaing με το ξανθοων γενος υπαρχει πιστα με την Μυκονο που μας απαλασουν απο το ΝΑΤΟ και τους Συμμαχους

Α ρε ΛΙΑΚΟ σε ολα μεσα παιφτεις πια?!

2η μαλκια να περασει η ωρα :)

Δημοσ.
ΟΧΙ GA25 δεν θα γινουμε επιλεκτικοι με τις κρισεις μας... :)

Θα μενουμε σε αυτα που λεγονται εδω μεσα και οχι σε εικασιες!

3000€ αρχικο κεφαλαιο!Με εδρα μια αποθηκη ενας υπερπρομηθευτης θα δεχτει να παρει εξαμηνη επιταγη απο μια επιχειρηση χωρις τις βασικες υποδομες χωρις να του παρουσιασεις στοιχεια?

Με 3000€ αρχικό κεφάλαιο δεν θα δεχθεί καν να συνεργαστεί επι πιστώσει (με επιταγές) ο προμηθευτής!!!

Μετρητά στην αρχή και αν δει οτι είσαι οκ συνεχίζει την συνεργασία και με επιταγές.

Δημοσ.
Με 3000€ αρχικό κεφάλαιο δεν θα δεχθεί καν να συνεργαστεί επι πιστώσει (με επιταγές) ο προμηθευτής!!!

Μετρητά στην αρχή και αν δει οτι είσαι οκ συνεχίζει την συνεργασία και με επιταγές.

Και με το υψος των παραγγελιων μην ξεχνιομαστε!!!

Δημοσ.
Οι μεταχρονολογημένες επιταγές που αναφέρεις είναι συνήθως 2μηνες ή το πολύ 3 αν μιλάμε για μεγάλους προμηθευτές.

2-3 μήνες ήταν τις καλές εποχές του 90 - 94... από το 94 και μετά έχω δεί με τα μάτια να φεύγουν 5μηνα και 6μηνα για πλάκα....

Οι μεγάλες εταιρίες με τζίρους για την τότε εποχή επαιζαν για πλάκα με τέτοιες διάρκειες...

Επίσης για να γνωρίζετε το μέτρητο σε σχέση με την δύμηνη επιταγή είναι ένα επιπλέον 2% έκπτωση...

περίπου 1% ανά μήνα...

Δημοσ.
2-3 μήνες ήταν τις καλές εποχές του 90 - 94... από το 94 και μετά έχω δεί με τα μάτια να φεύγουν 5μηνα και 6μηνα για πλάκα....

Οι μεγάλες εταιρίες με τζίρους για την τότε εποχή επαιζαν για πλάκα με τέτοιες διάρκειες...

Επίσης για να γνωρίζετε το μέτρητο σε σχέση με την δύμηνη επιταγή είναι ένα επιπλέον 2% έκπτωση...

περίπου 1% ανά μήνα...

5-6 μήνες δίνουν οι μικρότεροι προμηθευτές που έχουν ανάγκη απο πελατεία, οι μεγάλοι πολύ πιο δύσκολα (π.χ κουεστ-οκταμπιτ ,που γνωρίζω κάποια πράγματα και εκ των έσω).

Και με το υψος των παραγγελιων μην ξεχνιομαστε!!!

Φαντάσου να άνοιγα ένα eshop απο το σπίτι μου και να πήγαινα στην ινφοκουεστ και να τους έλεγα... θέλω παραγγελίες προϊόντων της τάξης των 50.000€ για πελάτες μου..

Θα με έπαιρναν στα σοβαρα χωρίς να έχουν κάποια εχέγγυα?

Δημοσ.
Το Ηξερα!Τωρα το Eshop και το Πλαισιο πετανε υπαλληλους τους εδω μεσα για να μας παραπληροφορησουν!nikoss1234 και εσυ που εχεις δει τα τιμολογια τους?Μηπως εισαι ενας απο αυτους τους υπαλληλους που δουλευουν νυχτα μερα για να ενημερωνουν τις τιμες? :D

Και τωρα η ανοητη ερωτηση μου!

Θα σου πω κατι που ισως δεν σε εχει απασχολησει στην ζωη σου.

Σε μια συνθεση υπολογιστη που θελεις τουλαχιστον 14 κομματια περιπου χοντρικα μιλαω και με 4 GB μνημη :P ακομα και τα 2€ στο κομματι ειναι θεμα.

Θα μου πεις για 28€ κανεις ετσι?

Ε ΝΑΙ λοιπον θα κανω ετσι και ακομα χειροτερα!

Γιατι εκτος οτι για πολλους ειναι ο μισθος μια ημερας,αυτα τα 28€ θα βγουν εις βαρος του συστηματος που αγοραζεις(δλδ θα μπορουσες να παρεις ενα καλυτερο Part)

Δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας ειναι θεμα αξιοπρεπειας.

Οταν βλεπω οτι πχ το Eshop που παλιοτερα ηταν οτι καλυτερο υπηρχε και ειχα αγορασει για φιλους μου πανω απο 10 PC κανει τετοιες γυφτιες και δεν σεβεται το πελατολογιο του γιατι να το υποστηριζω?

Γιατι εχει ωραιο Site?Γιατι το να εχω την Αποδειξη του σπιτι μου και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι επειδη δεν φοβαμαι τις online αγορες ειναι κλασεις ανωτερο απο το να πω το πηρα απο το Μιτσαρας Shop?Γιατι εχει του αμετρητους εργαζομενους που δουλευουν μερα νυχτσ?'Η να υποστηριξω το Πλαισιο που εκει και αν γινεται χαμος απο εργαζομενους.

Δεν θα κατσω να του λυπηθω κιολας...

Υ.Γ. Οι αναφορες σε εσενα ειναι για να δραματοποιησουμε λιγο το θεμα και να μπουν ολοι στο κλιμα(Αν και ενα μοναδικο Post και αμεσως δεν φταινε οι εταιριες Strangeeeee) :D

Υ.Γ.2 Oι αναφορες για τους αθιγγανους ειναι τελειως συμπτωματικες και οχι ρατσιστηκες

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 01 : 16 : 25-----

ΨΙΧΟΥΛΑ?

ΟΧΙ ψυχικο κανουν για την ψυχη της μανουλας τους και πρεπει ολοι να ευχαριστησουμε μεσα απο τα βαθη της καρδιας μας τις αλυσιδες και να ανοιξουμε εναν λογαριασμο για να περασουν και αυτοι τις γιορτες!

Θα τρελλαθω με αυτα που ακουω!!!

Σωστα αυτα που λες Sammie αλλα δεν ανεφερες τι εκπτωσεις εχουν απο τον καταλογο οι μεγαλες αλυσιδες με τις τεραστιες παραγγελειες και μην μου πεις οτι ιδια τιμη θα παρει ο Μητσαρας και η ιδια το Eshop ή οτι θα εχουν και την ιδια πιστωση!

Το Eshop θα πιεσει τον προμηθευτη και αν βλεπει οτι οι τιμες δεν τον ικανοποιουν υπαρχουν και στο εξωτερικο πορτοκαλιες!

Σταματηστε να βλεπετε το Eshop σαν ενα απο τα Points που πας και λες τους καημενους ουτε λεφτα για ενα καταστημα της προκοπης δεν εχουν ειναι Franchise Shops με κοινη τιμολογιακη πολιτικη.Οτι λενε τα κεντρικα!

Απο την αλλη ο Μητσαρας που μπορει και να μην βγαζει κερδος σε καποια κομματια και τα εχει καθαρα για κραχτες εχει να τα βαλει με ολους Νοικια,εφοριες,Εταιριες που ερχονται να εισπραξουν και τιμες καταλογου σαφως ανεβασμενες απο τον αντιστοιχο μιας μεγαλης εταιριας...

Δεν θα λυπηθουμε καμοια Εταιριαρα!

Αν απο αυτα που ειπα καταλαβες αυτο να στο πω πιο απλα οχι δεν ειμαι υπαλληλος κανενος eshop.Αυτο που ειπα ειναι οτι πρωτα φταινε οι προμηθευτες τους και μετα αυτοι.Αν το καταλαβες τωρα οκ :-)

ήταν και το πρώτο post του nikoss1234 στο insomnia... σύμπτωση; μπορεί.. :X

Ειμαι σε πολλα forum και προτιμω να γραφω μονο οταν νομιζω οτι αυτο που θα γραψω μπορει να βοηθησει καπου.Αν νομιζεις οτι ο αριθμος των μνματων και μονο εχει σημασια sorry αλλα κανεις λαθος καλυτερα καθολου παρα μπουρδες

Δημοσ.
ΟΧΙ GA25 δεν θα γινουμε επιλεκτικοι με τις κρισεις μας... :)

Θα μενουμε σε αυτα που λεγονται εδω μεσα και οχι σε εικασιες!

3000€ αρχικο κεφαλαιο!Με εδρα μια αποθηκη ενας υπερπρομηθευτης θα δεχτει να παρει εξαμηνη επιταγη απο μια επιχειρηση χωρις τις βασικες υποδομες χωρις να του παρουσιασεις στοιχεια?

Στις επιχειρήσεις το σημαντικότερο κριτήριο για την επιτυχία τους να ξέρεις είναι το timing και ας με διαψεύσει κάποιος. Ναι τοτε που άνοιξε το e-shop se μία αποθήκη με ενοίκιο 300 € το μήνα χωρίς καμία αποθήκη (stock προιόντων) αγόραζε ότι του παράγγελναν και το έστελνε , με πληρωμή μετρητά , με 3 ανθρώπους που φαντάζομαι δεν ξέρω τρέχαν απο το πρωϊ ως το βράδυ να τα κάνουν όλα, και παραλληλα με ένα επιχειρηματικό concept πρωτόγνωρο για την αγορά (και με την βοήθεια των διανομέων αν θες στην αντιμετόπιση της εταιρίας αυτής - Δεν θα ξεχάσω να περιμένω ατελείωτες ώρες στο Ρέντι (αποθήκες quest) ,μετά βέβαια από μερικά χρόνια λειτουργίας που η ανάπτυξη είχε αρχίσει (έκανε πλέον καλούς τζίρους για την εποχή και μετρητό ακόμα τότε) , να παραλάβω παραγγελία και να μπένει ένα φουριόζος με κράνος να πληρώνει μετρητό να πέρνει παραγγελία και να φεύγει σε χρόνο DT) σε μία πάρα μα πάρα πολύ καλή εποχή πιστεύω ότι ναι είναι εύκολο να πιάσει και να κάνει και αυτήν την ανάπτυξη. Όλα είναι θέμα timing.

To eshop τα εχει αυτα τα στοιχεια που ψαχνεις στο Site του αναρτημενα!

4300% μονο και μονο απο ενα τετοιο νουμερο πιστευει οτι ολα ειναι θεμα ευρηματικοτητας των τριων?

o_magazatoras ή κυριε μαγαζατορα(Το κυριε δεν ειναι ειρωνικο!)

Την περιοδο που εργαζομουν στην εν λογω εταιρια η Q telecom παρεσυρε μαζι της ολη την Quest εξου και το ντομινο με τις κινησεις απελπισιας ACS μπορεις αν εχεις την διαθεση να κοιταξεις τις χρονικες περιοδους που μιλαμε?Και ισως λυθουν πολλα ερωτηματα.

Τωρα απο εκει και περα αν βρηκε την χρυση τομη αργοτερα ειναι αλλο θεμα :)

Επιμένω ότι αυτά που λες είναι ανακρίβειες και κυρίως για την QUEST.

Καθε επένδυση που κάνει ένα μεγάλος όμιλος όπως η QUEST τα πρώτα χρόνια είναι ζημιογώνα. Έτσι έγινε και με την Q και μάλιστα η ζημιές στην πραγματικότητα ήταν πολύ μικρές για να μην μπορεί η QUEST να τις αποροφήσει... Σε παραπέμπω στους τότε δημοσιευμένους ισολογισμούς για του λόγου το αληθές. Την τρίτη χρονιά λειτουργίας της η Q άρχισε με κερδοφορία και μάλιστα πολύ καλή για ελληνική εταιρία που ανταγονιζόταν τους πολυεθνικούς κολοσούς. Έτσι και η Wind μπήκε στο τρυπάκι να την αγοράσει... Πιστεύεις ότι ο Αραβας θα έδινε 300 μύρια κασέρι για να πάρει μια ζημιογώνα εταιρία. Δεν υπάρχουν τέτοιοι επιχειρηματίες στην αγορά, αν δε βρείς κανέναν να μου τον γνωρίσεις ;-)

Όσον αφορά την ACS σε παραπέμπω πάλι στο Internet να το ψάξεις... Nαι η Quest αγόρασε την ACS ... αλλά κάποια από τα ιδρυτικά της στελέχη επειδή δεν επιθυμούσαν την πώληση της παράτησαν την ACS πήραν και μερικούς από τους Frachise Μαζί τους και ανοίξαν την Γενική. Μάλιστα τότε η ίδια η ACS είχε προσφύγει στην δικαιωσύνη για να υπερασπιστεί τα συμφεροντά της με δεδομένο ότι καταστήματα με πελατολόγιο της παραβιάζωντας συμβάσεις την παράτησαν και πήγαν στην Γενική.

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 08 : 35 : 00-----

5-6 μήνες δίνουν οι μικρότεροι προμηθευτές που έχουν ανάγκη απο πελατεία, οι μεγάλοι πολύ πιο δύσκολα (π.χ κουεστ-οκταμπιτ ,που γνωρίζω κάποια πράγματα και εκ των έσω).

Θα σου έλεγα να ρωτήσεις την Σοφία (Oktabit) και τον Φιλοπ....(Quest) τι φέσι φάγανε από μία πολύ παλιά εταιρία του χώρου που κανόνιασε και τι επιταγές είχαν τότε στα χέρια τους... Τι διάρκειας εννοω ... ;-) Η αλήθεια είναι ότι μετά από κάνα δυο κανόνια σφήξαν οι κ*λ*** αλλά τότε γινόταν πόλεμος...πίστεψε με...;-)

Δημοσ.

Ελα ρε σεις τα ιδια κ τα ιδια. Πριν απο λιγο καιρο (κανενα μηνα περιπου) το ιδιο εγινε και με τις καρτες της ΑΤΙ που η ακριβωτερη 4870 (512) κοστιζε 216 ευρω με την φθηνοτερη να ειναι στα 199 ευρω.

Αυτες οι τιμες κρατησαν για 1 - 2 μερες το πολυ και μετα τιποτα. Ξανα οι καρτες εδω που τις βλεπετε. Τι να κανεις? Ετσι ειναι τα πραγματα.

Δημοσ.

Χαχαχα το περιμενα ο Ga25 ειναι πισω με στοιχεια!!!!!

Ωραια τα λες φιλε μου Ga αλλα επιμενω και σου λεω μενεις σε αυτα που δημοσιευονται!!!

Και που ξερεις εσυ αν δεν εγινε εσωτερικη διανομη απο την Quest και εσπρωχναν χρημα στην Q Telecom για να μην δειξουν ελλειμα?

Και που ξερεις εσυ αν δεν μοιραζαν τσαμπα σε πελατες του καρτες Q με το κιλο?Επειδη εγω εκανα απογραφη και μετραγα τις συγκεκριμενες καρτες που ειχαν φτασει τις 300 σε αριθμο.

Την Σοφια απο την Αγια παρασκευη?Στον πρωτο οροφο απο την πορτα μετα την reseption και στο γραφειο δεξια απο τον σερβερ?

Που να δεις τι κανει ο Τακης και ο Χαρης και ο Πετρ.... αυτοι να δεις επιταγες 6μηνες που κοβουν!

Αλλα πλεον σχεδον ολοι θελουν αυστηρα τριμηνο για να κανουν μια προεξοφλιση για τις επομενες κινησεις τους.Το μετρητο ειναι αυτο που μετραει!Γιαυτο και πολυ χονδρεμποροι φουλαρουν και τις καρτες τους ειδικα για αγορες στο εξωτερικο!

Μερικοι δεν ηθελαν να την πουλησουν?Γιατι?Ειχαν δεθει συναισθηματικα με τις κουτες και τι ταινιες?

Επιτελους κατι απο αυτα που ειπα τουλαχιστον αιτιολογουνται σιγα σιγα..

Ακομα βεβαια περιμενω μια απαντηση γιατι να καθομαι να σπαταλω τον πολυτιμο χρονο μου εδω μεσα λεγωντας μπουρδιτσες οπως αφηνεις να εννοηθει εδω μεσα...

Εχω δικια μου αλυσιδα και προσπαθω να παω κοντρα στο Eshop για να αγοραζεις απο εμενα?

Παραπομπες δεν θελω απο κανεναν ψαξε στο Internet ωραια και καλα παρε μια ειδηση κομμενη και ραμμενη ωραια και συμμαζεμενα και αναπαυσου σε αυτο..

Αν δεν εχεις ζησει την σαπιλα απο μεσα δεν θα μαθεις ποτε τιποτα απο καμοια Ναυτεμπορικη(Παραδειγμα δινω)

Και οπως λεει και ο σοφος λαος μας οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει...

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 09 : 59 : 03-----

ΒΤW!!

Nikoss1234 για να ριξουμε τους τονους ειπα αυτο για τον υπαλληλο μην αρπαζεσαι και καταντησει εμπολεμη ζωνη εδω μεσα επειδη πεταγετε η καθε τσου τσου και προσπαθει να διαψευσει τους παντες.

Ειχαμε το δραμα που το εριξαν στα συντακτικα και την ωρθωγραφοια οι προηγουμενοι

Ελεος πια!

Οσο για τα posts απαντησα καταλληλος..

Δημοσ.
Τι να σας πω, συνεχίστε τον ανούσιο διάλογο.Αυτός ο τόπος ποτέ δεν θα πάει μπροστά, αν είσαι βλάχος δεν αλλάζεις εύκολα.

τι σου φταινε οι βλαχοι?:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Τι να σας πω, συνεχίστε τον ανούσιο διάλογο.Αυτός ο τόπος ποτέ δεν θα πάει μπροστά, αν είσαι βλάχος δεν αλλάζεις εύκολα.

Και που ξερεις τι κανω εγω οταν δεν ειμαι εδω?

Κατερινουλα καλα χρυσα αυτα που λες αλλα το να φορας παροπιδες οπως εσυ και να προσπαθεις να μας περασεις ιδεες ξεπερασμενες αναποτελεσματικες και στην τελικη που δεν αφορουν ολοκληρη την ομαδα των χρηστων τι να πω?

Και βεβαια οποιος δεν τις ακολουθει ειναι ζωο,βλαχος,βοσκος,τουβλο και εγω δεν ξερω τι αλλο πιστευεις.

Mπορει εσυ να γουσταρεις να εισαι στους δρομους να τρως ξυλο και να την βγαζεις με μπιρονια και να σου φταινε ολοι αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν δουλειες και οικογενειες.

Κοψε λοιπον το επιθετικο υφακι εκτος αν ειναι οι δυσκολες μερες του μηνα και ξεσπας εδω μεσα...

Αν προσεβαλα εσενα ή καποιον αλλο με αυτα απλα χ3στηκα δεν με νοιαζει...

Οταν μπαινεις σε μια κουβεντα με επιθετικο υφος να περιμενεις και την αναλογη απαντηση.

Δημοσ.
Και που ξερεις τι κανω εγω οταν δεν ειμαι εδω?

Κατερινουλα καλα χρυσα αυτα που λες αλλα το να φορας παροπιδες οπως εσυ και να προσπαθεις να μας περασεις ιδεες ξεπερασμενες αναποτελεσματικες και στην τελικη που δεν αφορουν ολοκληρη την ομαδα των χρηστων τι να πω?

Και βεβαια οποιος δεν τις ακολουθει ειναι ζωο,βλαχος,βοσκος,τουβλο και εγω δεν ξερω τι αλλο πιστευεις.

Mπορει εσυ να γουσταρεις να εισαι στους δρομους να τρως ξυλο και να την βγαζεις με μπιρονια και να σου φταινε ολοι αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν δουλειες και οικογενειες.

Κοψε λοιπον το επιθετικο υφακι εκτος αν ειναι οι δυσκολες μερες του μηνα και ξεσπας εδω μεσα...

Αν προσεβαλα εσενα ή καποιον αλλο με αυτα απλα χ3στηκα δεν με νοιαζει...

Οταν μπαινεις σε μια κουβεντα με επιθετικο υφος να περιμενεις και την αναλογη απαντηση.

Ναι οκ , όλα είναι μια πλεκτάνη και πίσω απο οποιονδήποτε άνθρωπο κρύβεται κάτι σκοτεινό και ομιχλώδες.

Εγώ εδώ που είμαι ασήμαντος και εχω ακούσει οτι είμαι κωλοπαιδαράς, οτι τα παίρνω απο το eshop , οτι έχω αγοράσει το u, και διάφορα άλλα ωραία.

Bottom line: εγώ θέλω να πιστευεις αυτά που πιστεύεις. Οι ευκαιρίες είναι λίγες. Αν όλοι πίστευαν οτι θα τα καταφέρουν θα ήταν πιο δύσκολα για εμάς που δεν πιστεύουμε σε virtual επενδυτες και όλα τα λοιπά. Ακου εκεί να ξεκινήσεις επιχείρηση...α πα πα πα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...