Προς το περιεχόμενο

Που να βρω βαση ψυκτρας (P4 socket 478)?

ioankoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορώ να βρω βαση ψυκτρας για το αρχαιο 478;;;

Αφου κολλουσε το σύστημα σε βαθμο αηδιας είπα να το καθαρίσω και να βαλω λιγη φρεσκια παστα, αλλα με το τραβηγμα για να το βγαλω εσπασαν ευκολα τα κλιπακια που πιανει πανω το κουλεροζωακι της Scythe!!!

Ψαχνοντας στα ονλαιν μαγαζια δε βρηκα τιποτα!! :mad:

Τη βοηθεια σας παιδιά! Είμαι στο κοκκινο αφου εχω ολη τη δουλεια μου εκει!!! :shock:

Δημοσ.

...σε 'μενα που έχει επίσης τύχει το ίδιο δυστυχές γεγονός πάντως, με κόλλα τύπου "super glue", κόλλησε μια χαρά κι από τότε (καλοκαίρι κι όλας) ΔΕΝ ξεκόλλησε. Δεν ξέρω σε τί ακριβώς σημείο σου έσπασε, κι αν ακόμη έχει φύγει κομμάτι και αν το ΄χεις, αλλά αν δεν μπορέσεις αλλιώς να κάνεις δουλειά, δοκίμασέ το. Απλά άφησέ το, αν το κολλήσεις, κάτω από κάποιο βάρος (κανένα πολύ βαρύ βιβλίο, ή κάτι ανάλογο) για 1-2 ώρες...

Δημοσ.

Παιδιά είστε super!!!

Εσπασαν και τα 2 γαντζακια απο τη μια πλευρά οποτε με ενα απλό κόλλημα δεν πιστεύω να γίνει τιποτα ! (ας οψεται η ξερή πάστα του πλαισιου που πληρωσα και 7ευρω!!)

Εχει τετοια και στο PC store (5ε), θα κοιτάξω να προμηθευτώ απο εκεί κατ'αρχάς (ελπίζω να έχουν ακόμα)!!!

Χίλια ευχαριστώ ;)

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 05 : 39 : 11-----

Καλα αμα ψαχνεις τετοιο φιλε και εισαι αθηνα περνα απο εμενα να σου δωσω ενα τετοιο..free φυσικα

Ευχαριστώ φιλε μου, να μην σε υποχρεώσω ομως χωρις αιτια. Αφου βρεθηκε στη στουρνάρη θα κοιτάξω καταρχας εκει και αν δεν υπάρχει πια θα σε ενοχλήσω!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ φιλε μου, να μην σε υποχρεώσω ομως χωρις αιτια. Αφου βρεθηκε στη στουρνάρη θα κοιτάξω καταρχας εκει και αν δεν υπάρχει πια θα σε ενοχλήσω!!

καμμια υποχρεωση φιλε μου..ισα ισα που εσυ θα τραβαγες το ζορι γιατι μενω στο μενιδι :-D:-D:-D:p

Δημοσ.

..και τώρα περίμενε μετά την αποκάλυψη, σωρεία pm να σε παρακαλάνε να τους πας διάφορα στο σέρβις του e-shop , ιδιοχείρως...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...