timekeeper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Σε πολλούς από τους υπότιτλους που ΔΕΝ βρίσκω (αφού ως γνωστόν τα σχετικά sites έχουν κλείσει χεχε ) στο Internet, υπάρχει overlapping. Δηλαδή πριν τελειώσει ο ένας, αρχίζει ο επόμενος με πολύ άσχημο αισθητικό αποτέλεσμα. Ξέρετε κανένα πρόγραμμα για UNIX ή έστω Windows που να μπορεί να κάνει αυτή την δουλίτσα ή να καθίσω να φτιάξω κανένα python script να τελειώνω;
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ναι και είναι σε windows και είναι και free. Subtitles Workshop. Μενού Tools->Information and Errors Στο Settings του ίδιου παραθύρου μπορείς να επιλέξεις να κάνει check ή/και fix μόνο για Overlapping subtitles και Bad Values.
timekeeper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η έκδοση που είχα ήταν η 4beta στην οποία δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Κατέβασα την 2.51 και παρόλο που κρασάρει συνέχεια, απλά αγνοώ το error των windows και συνεχίζω μέχρι να τελειώσω την δουλειά μου... Φαίνεται πως δουλεύει. Και πάλι ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Την 2.51 έχω κι εγώ και την έχω πάνω από χρόνο. Δεν μου κρασάρει καθόλου, περίεργο. Ή μάλλον, τώρα που το θυμήθηκα, είχα κάποια προβλήματα με κάτι conflicts από codecs. Τα σούταρα όλα, έβαλα από την αρχή τους klite και το kmplayer και δεν μου ξαναπαρουσίασε τέτοιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.