georginio21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα, ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ αν και πολλες φορες ανατρεχω σε αυτο ως guest.καλως σας βρηκα λοιπον. στο θεμα μας λοιπον.. εχω ενα ρουτερ linksys wrt54g ver.7. το χρησιμοποιω με μοντεμ το siemens cl-110.λειτουργει μια χαρα σε ολα εκτος απο τα p2p προγραμματα. το ρουτερ ειναι εντελως ασυμβατο με το azureus και το utorrent. εχω κανει πολλες ρυθμισεις και πολλες προσπαθειες χρησιμοποιωντας πολλους οδηγους και απο αυτο το φορουμ αλλα και απο φορουμ του εξωτερικου και απο το portforward . com . κατεληξα διαβαζοντας απο εδω κι εκει οτι η συγκεκριμενη ver.7 ειναι η χειροτερη και δε γινεται τιποτα (ουτε με ultrex ) . (εχω συνδεση broadband forthnet και οποτε το βγαζω το ρουτερ και χρησιμοποιω μονο το siemens πιανω πολυ καλες ταχυτητες στα p2p προγραμματα. επειδη ομως θελω το wireless γιατι χρησιμοποιω και ενα λαπτοπ στο σπιτι αναγκαζομαι και κατεβαζω με ρυθμους χελωνας.) αποφασισα λοιπον να αγορασω ενα ολοκληρωμενο μοντεμ/ρουτερ ασυρματο μεχρι 80-100 ευρω. αυτο που ζηταω ειναι αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιο που να δουλευει με το azureus σωστα χωρις να θελει ενα σωρο ρυθμισεις? καποιο εννοω που να ειναι δοκιμασμενο? (το siemens χωρις ιδιαιτερες ρυθμισεις οταν το ειχα βαλει δουλευε αψογα αλλα το εφαγε η μαρμαγκα επειδη δεν ηταν ασυρματο). μηπως συμφερει να αγορασω απο τη φορθνετ καποιο απο αυτα που δινει τζαμπα στους νεους συνδρομητες? ειδα και το Linksys WAG54GS-EU στο eshop και το σκεφτομουν σαν μια καλη λυση.γνωμη? thanks.. υγ. στο wiki azureus λεει τα ασυμβατα ρουτερς αλλα δε λεει ποια ειναι συμβατα δυστυχως.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 α.εγω εχω παιξει με azureus me λινκσυς wag200.δεν θα επερνα το wag54gs με τιποτα και τωρα παιζω με ενα speedtouch 780 και πριν και με ενα zyxel.δυο λυσεις .η μια λυση παιρνεις linksys wag200,η speedtouch αν βρεις η παιρνεις siemens sl 141 απο forthnet.σταθερο και ασυρματο.η αλλη λυση ειναι να παιξεις με το wrt54 που εχεις αλλα με αλλο τροπο και ακου πως και δοκιμασε το και θα πρεπει να παιξει.θα σεταρεις κανονικα το siemens cl 100 και θα κανεις port forward σαν να μην υπαρχει το wrt .μετα θα βγαλεις το siemens θα μπεις στο wrt και θα του κλεισεις τον dhcp και θα του δωσεις ip 192.168.1.200.afoy to κανεις αυτο θα συνδεσεις το siemens οχι ΣΤΗΝ WAN αλλα σε μια ethernet του wrt kai θα παιξεις οκ.το wrt θα ειναι σαν να μην υπαρχει και δεν θα τους κανεις oute port forward ουτε ρυθμισεις παρα μονο θα μπαινεις στο 192.168.1.200 για το wireless.ta port forward κτλ θα γινουμ ολα στο siemens σαν να μην υπηρχε το wrt.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 azureus εγώ λέω που κολλαει αυτο?αλλο ρωταμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.