Προς το περιεχόμενο

Eleventh Hour Season 1

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3 λογοι να το παρακολουθησεις

1. Ειναι πιο σοβαρο και πιστευτο απο το Fringe

2. O Rufus Sewell

3. Εμπλεκομαι και εγω στο να σας πουμε μια ιστορια για την σειρα που ειμαι γαματος:lol::lol::lol:

Δημοσ.

KaiserSoze δωσε αν θελεις καμια επιπλεον πληροφορια,τι περιπου παιζει, αν ειναι serialized ή εχει αυτοτελη επεισοδια κλπ επειδη το fringe με εχει καρα-απογοητευσει.

Δημοσ.

Eιναι πιο standalone

Λοιπον, σκεψου Fringe τωρα βγαλε την πολυ φαντασια και βαλε πιο αληθοφανεια. Κοινως, οπως λενε και στο tv.com, το 11th Hour ειναι επιστημονικο στα ορια της φαντασιας, το Fringe ειναι supernatural στα ορια της επιστημης

Επισης ειναι πιο γαματος ο Sewell του παει πολυ. Στο 1ο επισοδειο αφησαν καποιο μικρο hint για μια backstory(καποια στο τελος ξερει τον πρωταγωνιστη) αλλα στο 2 και το 3 πουχω δει δεν εχει παιξει κατι main story.

Παρειπτοντως αποτι διαβαζω κερδιζει και νουμερα!!Το τελευταιο αποτι εμαθα εφτασε κοντα στα 12Μ απο 8Μ που ηταν πριν 2 βδομαδες

-----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 06 : 55 : 31-----

Ειδα και τα 5 διαθεσιμα, για να σου απαντησω λοιπον

1. Ειναι completely standalone, δεν εχω δει μεχρι τωρα στοιχειο main story

2. Ειναι πολυ πιο reality based απο το FRINGE. Ειναι στην ουσια πουσαρισμα της επιστημης στα ακρα μπορεις να πεις ή ακομα και οχι(πχ το 5ο με τον ϊο θα μπορουσε να ειναι πραγματικοτητα) σε αντιθεση με το αλλο που ειναι supernatural με μια μικρ-μικρη συνδεση με την πραγματικοτητα

Δημοσ.

Καλα παμε απο ratings και ποιοτητα.

Δεν εχω δει το 1χ06 αλλα η σειρα μαλλον ηρθε για να μεινει

Σταθερα γυρω στα 11Μ θεατες, μαλιστα ενω την περασμενη επεσε στα 10.5 αυτη ξανανεβηκε στα 11.5Μ και #1 στο time slot της

Δημοσ.

Λέει η σειρά. Το Fringe είναι απογοήτευση οπότε σε τέτοιο στυλ μας μένει το Eleventh Hour.

Για να σωθεί το Fringe πρέπει να αφήσει λίγο τα γελάδια και να βάλει να απαγάγουν τον Walter ο οποίος έτσι όπως είναι άνετα θα δούλευε για τους κακούς χωρίς να το καταλάβει και να τους μαμήσει όλους. Προς το παρόν είναι boring.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαιρετική σειρά κατά τη γνώμη μου... Το μόνο που με χαλάει είναι η τύπισσα που πρωταγωνιστεί. Πιστεύω ότι εν της ταιριάζει ΚΑΘΟΛΟΥ ο ρόλος.

Απ'την άλλη ο Sewell απλά σπέρνει !

Δημοσ.

Αλλα 5 επισοδειακια παραγγελια του CBS για το 11th Hour

Κορυφη το σχολιο του tv.com για το CBS που φετος τα εχει σαρωσει ολα "it could air paint drying and still get more tha 10M viewers"

Θεικο σχολιο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολυ καλη σειρα,σε κερδιζει ολο και πιο πολυ σε καθε επεισοδιο.Αναποφευκτες οι συγκρισεις με το Fringe,το πλεονεκτημα ομως του 11th Hour ειναι η λογικοφανεια του.Δε βλεπεις ιπταμενους δισκους,τηλεμεταφερομενα σκατουλακια και διαφανεις ανθρωπους.Προσπαθει να δωσει μια εξηγηση για τα παντα(ενταξει μερικες φορες λιγο τραβηγμενη στα ορια,αλλα με καποια λογικη)

Ο Rufus Sewell απλα ΕΙΝΑΙ ο Jacob Hood,δενει καταπληκτικα με το ρολο του που ειναι και η ραχοκοκκαλια της σειρας.

Εχει τη δυναμικη να συνεχισει πολυ καλα λογω και της σχετικης αυτοτελειας των επεισοδιων του.Θα το παρακολουθω σιγουρα.

PS για τα παιδια που τους αρεσει να λενε ιστοριες η necrotizing fasciitis μεταφραζεται ως "νεκρωτικη απονευρωσιτιδα".

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψηλοαδιάφορο μου φαίνεται.. Ναι μεν είναι ποιό down to earth απο το Fringe, αλλά δεν με ενθουσίασε και τόσο...

Η πρωταγωνίστρια είναι ένα χάλι μαύρο..

edit : Στο 2ο επισόδειο φτιάχνουν κάπως τα πράγματα.. Ελπίζω να συνεχίσει η άνοδο και στα άλλα.

Η πρωταγωνίστρια όμως εξακολουθεί και είναι άθλια :mrgreen:

Δημοσ.

Η πρωτη σεζον ειχε 18

Εχωντας δει και τα 18 νομιζω οτι στο τελευταιο 3ο της σεζον φτιαχνει αρκετα

αποκει που μπαινει και ο χοντρουλης ο μαυρουκος

Βασικα τα τελευταια 6-7 επισοδεια απλα ειναι πιο ενδιαφεροντα και καλυτερα σκηνοθετημενα. Δεν αλλαζει κατι απο τα 12 πρωτα απλα στα πρωτα 12 καναν showoff των γνωσεων του πρωταγωνιστη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...