GiorGhino Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, στον 233GB δισκο μου, είχα 2 αρχεία του Photoshop στα Temporary που το να ηταν 60 gb και το αλλο 10 gb! Το εντόπισα με το space analizer του perfect disk 2008 - κορυφαίο εργαλείο για να μαθαίνεις τι σου τρωει χωρο είμαι σίγουρος εν το μεταξυ πως είχε δημιουργηθει τον τελευταιο μήνα κατα τον οποίο είχα χρησιμοποιήσει το photoshop 2-3 φορές για μοντάζ του 5λεπτου! Εχω Windows XP Υ.Σ. Αλλες φορές ετρωγα ολοκληρα 4ωρα για ένα μονταζ, εκανα 5-6 τετοια μονταζ και δεν είχε δημιουργηθει τιποτε. Βέβαια ηταν πριν κανω format όπου δεν είχα ποτε ελεγξει το δίσκο αλλα αν εφταιγαν τα μονταζ, τοτε εκεινη την εποχη με τοση πολυωρη χρηση θα χε φουλαρει σε μια βδομαδα ο σκληρος και θα το καταλαβαινα!
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εξαρτάτε το μέγεθος του αρχείου που δουλεύεις εκείνη την ώρα. Συνήθως το photoshop σβήνει τα temporary μόλις το κλείσεις, εκτός και αν κρασάρει. Έχω δει αρχείο 700ΜΒ στο photoshop από μια πινακίδα σε μεγάλο μέγεθος.
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Περίεργο.. σε 2χ1,5 πινακίδα τελευταία σε πολύ καλή ανάλυση είχα ένα αρχείο 1,6gb... 70!!δεν μπορώ να φανταστώ τι έχεις κάνει.. ΓΙατί δεν το ανοίγεις; tiff δεν είναι; Να υπολογίσεις τέταρτο και πάνω για άνοιγμα... (και αμα)
GiorGhino Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. Ενα εξωφυλλο εφτιαξα που αποτελουνταν απο 12 εικονες και 3 text box αλλα σας λεω στο παρελθον ειχα κανει wallpapers με 20 εικόνες και είχα σχεδιαζει ένα χάρτη που κατέλειξε να ναι psd μεγεθους 125 mb (9500*4500) και δεκάδες layers (κοντευαν τα 100) Κανα bug ειδικής περίπτωσης του photoshop θα ναι. Ίσως αποθηκευε επανελειμενα ενα στοιχειο. Υ.Γ. Το εσβησα κιόλας. δε νομιζω να ταν tiff εκεινες η απροσδιοριστες μορφες των temp πρεπει να ταν
anty20 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 βοηθεια!!!!θέλω να βάλω έντονη λευκή σκιά σ ένα λογότυπο και μετά να το χρησιμοποιήσω σε μαύρο πλαίσιο στο corel..το κάνω αλλά δεν φαίνεται η σκιά...δεν ξέρω αν έγινα κατανοητή... όποιος μπορεί να βοηθήσει θα με σώσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.