Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο Φορητό

zervakise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello to everybody!!

Έχω βρεί αυτό το φορητό το οποίο φαίνεται απίστευτο και με τρομερή τιμή

http://www.infopcstore.gr/eshop/15-othonh/fujitsu-siemens/759-nb-fsc-amilo-pro-v3545-t5500-2gb-160gb-geforce-10-tokes.html

449euro

και είμαι ανάμεσα και σε αυτό

http://www.infopcstore.gr/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,671/category_id,61/option,com_virtuemart/Itemid,26/

429 euro

ή να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω αυτό που έχει μγαλύτερο επεξργαστή:

http://www.infopcstore.gr/eshop/15-othonh/fujitsu-siemens/770-nb-fsc-amilo-pro-v3505-t7200-2gb-160gb-business-6-tokes.html

529euro

Eίναι όλα πολύ καλά και δεν ξέρω τι να προτιμήσω

να πάρω το πολύ φτηνό να κάνω την δουλειά ή να δώσω κάτι παραπάνω να πάρω καλή κάρτα γραφικών ή τέλος να πάρω ισχύ που να μου κρατήσει παραπάνω????

Help?

Δημοσ.

κανενα απο αυτα δεν εχει καλη καρτα γραφικων, και οσον αφορα τους επεξεργαστες δεν εχουν και τραγικα μεγαλες διαφορες σε ισχυ, το θεμα ειναι εσυ για ποια ακριβως δουλεια το θες?

Δημοσ.
κανενα απο αυτα δεν εχει καλη καρτα γραφικων, και οσον αφορα τους επεξεργαστες δεν εχουν και τραγικα μεγαλες διαφορες σε ισχυ, το θεμα ειναι εσυ για ποια ακριβως δουλεια το θες?

Εγώ για γραφείου δουλειά το θέλω αλλα πάντα θές να αγοράσεις το καλύτερο και το fujitsu το 449 έχει καλή κάρτα γραφικών την Geforce 7300 με 256 standart μνήμη και με προκαλεί.

Και επιπλέον σε αυτές τις τιμές σε αλλα site βρίσκω μόνο core duo και αυτά είναι core 2 duo και μάλιστα πιο φτηνά και με windows business που μου δίνει συνδεση στο domain της εταιρείας που δουλευω αν το πάω καμια μέρα και το συνδεσω στο δίκτυο.

Έχεις κατι άλλο καλό να προτείνεις σε αυτα τα λεφτά?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

η 7300 δεν ειναι καμια φοβερη καρτα γραφικων ηταν ηδη αδυναμη στην εποχη της και εχει τουλαχιστον δυο χρονια απο την εμφανιση της, αρα καταλαβαινεις... Ειδικα μαλιστα αν δεν εχεις σκοπο να παιξεις κανενα σοβαρο παιχνιδι δεν εχει απολυτως καμια σημασια τι καρτα θα εχει ο φορητος σου, ουτε σε HD υλικο δε νομιζω οτι εχει καποιο σημαντικο πλεονεκτημα

Δημοσ.
η 7300 δεν ειναι καμια φοβερη καρτα γραφικων ηταν ηδη αδυναμη στην εποχη της και εχει τουλαχιστον δυο χρονια απο την εμφανιση της, αρα καταλαβαινεις... Ειδικα μαλιστα αν δεν εχεις σκοπο να παιξεις κανενα σοβαρο παιχνιδι δεν εχει απολυτως καμια σημασια τι καρτα θα εχει ο φορητος σου, ουτε σε HD υλικο δε νομιζω οτι εχει καποιο σημαντικο πλεονεκτημα

Μαζί σου αλλα στα 400-500 ευρώ που εχω να διαθέσω δεν βρίσκω κάτι καλύτερο και όλα τα αλλα μέχρι και 600 έχουν την πολύ απλή onboard.

Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις?

Με core 2 duo 1,66Ghz και πάνω...

>2 gb ram

>160gb hdd

>geforce 7300 256mb

>win business

επωνυμο

μέχρι 450 ευρώ και σε εξι ατοκες?

Μάλλον θα το παραγγείλω δεν βρισκω κατι καλύτερο... τι λές?

Δημοσ.

To R61 να αγοράσεις. Πολύ καλύτερο ποιοτικά. Είχα το εν λόγω FS για ένα διάστημα και γενικά παρόλο που είχε πρόβλημα με την κάρτα ασύρματου δικτύου και για αυτό το λόγο έγινε αντικατάσταση, είχε αρκετά καλά στοιχεία αλλά υπολοίπεται του ΙΒΜ. Στα θετικά του FS είναι το πολύ καλό πληκτρολόγιο, η ματ οθόνη, τα αρκετά καλά πλαστικά με ματ επιφάνειες και για όσους ενδιαφέρουνται η πολύ καλή συμβατότητα με linux. Στα αρνητικά του το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ελαφρώς θορυβώδες ανεμιστηράκι το οποίο δουλεύει ανά διαστήματα και δυνατά και όχι συνεχώς σε χαμηλές στροφές και πιο έντονα όταν χρειάζεται με αποτέλεσμα να κάνει αρκετά αισθητή τη παρουσία του. Γενικά για τα χρήματά του είναι τίμια επιλογή και σίγουρα πολύ καλύτερη από τις εμπορικές σειρές που υπάρχουν σε αυτό το εύρος τιμής.

Ομως επειδή υπάχει ένα αλλά...προτίνω το ΙΒΜ επειδή έχει ανάλογα ποιοτικά χαρακτηριστικά (ματ οθόνη/πλαστικα, εξαιρετικο πληκτρολόγιο κτλ) αλλά είνια μερικά κλικ πάνω συνολικά. Μπορεί να μην έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών, όμως η ενσωματωμένη που έχει δεν απέχει και πολύ σε επιδόσεις από την ιδαίτερα αδύναμη 7300 συν ότι προσφέρει το πλεονέκτημα της καλύτερης αυτονομίας και χαμηλότερων θερμοκρασιών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...