Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ΝΑΤ...?

dominator_87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εχει κλεισει ενας μηνας που εχω internet και εχω ενα προβληματακι. στην αρχη ολα δουλευαν ρολοι οσον αφορα τα torrents, τις τελευταιες μερες ομως ποτε δεν γινονται πρασινα (vuze) ακομη και οταν πιανουν υψηλη ταχυτητα. επισης καποια αλλα ενω φαινεται πως εχουν seeders δεν αρχιζουν να κατεβαινουν καθολου. το vuze, το οποιο ετσι κι αλλιως ειναι βαρυ για το pc μου που κλεινει 6 χρονια (athlon 2800+, 1gb ram), λεει πως για τα κιτρινα torrent πως πιθανον να υπαρχει προβλημα με το ΝΑΤ. τι ειναι αυτο? προβλημα του προγραμματος που λυνεται με ρυθμισεις η προβλημα της συνδεσης μου?

εχετε να προτεινετε καποιο ελαφρυ προγραμμα χωρις τα μπιχλιμπιδια του vuze?

Δημοσ.

Αν έχεις router, έχεις κάνει Port Forward για το Vuze;

Έχει ένα test νομίζω σε μια επιλογή του menu για να ελέγξει αν είναι οκ το port.

Δημοσ.

δεν ξερω τι εινα το port forward.

εκανα το τεστ και εβγαλε ''Σφάλμα NAT - Connect attempt to 79.131.232.16:14996 (your computer) timed out after 20 seconds. This means your port is probably closed.''

αρα φταιει η συνδεση μου και οχι το vuze?

Δημοσ.

εφόσον λέει "port probably closed" μάλλον έχεις κλειστή "πόρτα" από το ρούτερ και δεν συνδέεται όσο καλά θα μπορούσε με τους seeders. Ψάξε στο google οδηγό για Vuze και port forwarding, και δες από το maual του ρούτερ σου πωςγίνεται στοσυγκεκριμένο, συνήθως είναι πολύ απλό. Όταν ανοίξεις την πόρτα ατο ρούτερ πρέπει να "πεις" στο Vuze να συνδέεται από εκεί, αυτό κάνε το με το Configuration Wizard. Δύο συμβουλές: πρώτον διάβασε τον οδηγό torrent και δέυτερον έχε το νου σου ότι με το port forwarding συνδέεσαι καλύτερα με τα torrents αλλά αφήνεις ευάλωτο το σύστημά σου (ειδικά αν έχεις Win)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...