Προς το περιεχόμενο

Αγορα PC

zoraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω φτιάξει ένα pc και θέλω τη γνώμη σας πριν το αγοράσω. Θέλω να παίζω wow στη μέγιστη δυνατή ανάλυση και γενικά να παίζει αξιοπρεπώς και ποιο απαιτητικά παιχνίδια. Το ποσό που διαθέτω είναι 1000-1400€ και να το κρατήσω 3-4 χρόνια. Η αγορά και το στήσιμο θα γίνει από το e-shop. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο forum και περιμένω τις προτάσεις σας και τυχόν αλλαγές με γνώμονα value/money.

Η σύνθεση που έφτιαξα είναι :

Κουτί

THERMALTAKE VH6001BWS ARMOR+ WINDOW BLACK NVIDIA SLI READY

Επεξεργαστής

INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16 GHZ LGA775 - 1333 FSB – BOX

Μητρική

ASUS P5Q DELUXE

Μνήμες

2 x (KINGSTON KHX8500D2K2/2GN HYPERX NVIDIA SLI-READY 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC8500 1066MHZ)

Τροφοδοτικό

TAGAN TG800-U88 BZ PIPEROCK SERIES 800W

Κάρτα γραφικών

GAINWARD 9580 HD4870 GOLDEN SAMPLE 512MB PCI-E RETAIL

Οθόνη

ASUS VK222H 22'' TFT BLACK

Σκληρός

SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3750330AS 750GB SATA2

DVD

SAMSUNG DVD-RW SH-S223F BLACK BULK

Σύνολο 1350€

Από τις εταιρίες που έχω διαλέξει είμαι οκ? δηλαδή καλυτέρα asus από gigabyte? η gainward τι λέει? τη διάλεξα για το σύστημα ψύξης που έχει, καθώς έχω διαβάσει ότι η σειρά 48χχ ανεβάζει θεμοκρασιες.Μηπως να κοιταγα από Νvidia μερια στις 9800,καθως λεγεται ότι είναι ποιο αξιοπιστες(κ για wow τουλαχιστον υπερ αρκετες?) Τελος σκεφτόμουν για οθόνη κ την samsung syncmaster t220 στην ίδια τιμή τι λέτε?

Δημοσ.

Τη καρτα γραφικων,την επελεξα για το συστημα ψυξης κ μονο.Σαν εταιρια δεν ξερω τι λεει η geinward.Το 1 giga μνημη βοηθαει σε μεγαλες αναλυσεις.στα 1680χ1050 που παει η οθονη δε νομιζω να δω διαφορα.Για την οθονη πραματικα ειμαι σε δηλημα γιατι κ εγω προτιμαω samsung, απλα διαβαζω καλυτερες κριτικες για την συγκεκριμενη asus.Παρακαλω διορθωστε με αν κανω καπου λαθος.Ευχαριστω

Δημοσ.

Και στα 1680χ1050 υπάρχει διαφορά, εξ άλλου δεν θεωρείτε χαμηλή ανάλυση.

Την Τ220 την έχω δει δίπλα στην Asus ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ VGA. Χωρίς να έχω την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, για τα μπιρμπιλοτά, τσαχπίνικά μου μάτια μου φαινόταν (η Τ220) καλύτερη :-)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά. Έχω φτιάξει ένα pc και θέλω τη γνώμη σας πριν το αγοράσω. Θέλω να παίζω wow στη μέγιστη δυνατή ανάλυση και γενικά να παίζει αξιοπρεπώς και ποιο απαιτητικά παιχνίδια.

Απο πότε το wow έγινε ένα απαιτητικό παιχνίδι? :lol:

συγγνώμη για το offtopic...αλλά ξέρω κόσμο που το παίζει σε pc 7ετίας....:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Απο πότε το wow έγινε ένα απαιτητικό παιχνίδι? :lol:

συγγνώμη για το offtopic...αλλά ξέρω κόσμο που το παίζει σε pc 7ετίας....:-D

από τότε που μπήκαν shadows και ασφαλώς βάζεις όλα τα settings στο full σε μια ανάλυση της προκοπής...

σε raids και μέσα σε πόλεις σέρνεται το σύμπαν αν η κάρτα δεν είναι της προκοπής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...