FarCry Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τα οποία φυσικά είναι ψίχουλα μπροστά στα κέρδη λόγο δολιοφθοράς που κάνει στους εναλλακτικούς... e μα πάει και μιλάει για δόλο στους εναλλακτικούς. αυτό ήταν που με εκνεύρισε
vfragos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έλα Αλέκο, εδώ είναι όλη η ιστορία. Ό,τι πλερώσεις παίρνεις. Κι εγώ δίνω κατιτίς παραπάνω (πολύ παραπάνω μάλιστα) αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Δεν έχω να αντιμετωπίσω ούτε την κοροϊδία της Tellas και της Forthnet που είχα στο παρελθόν, ούτε τίποτα άλλο. Υπηρεσίες 24/7, άμεσες ενεργοποιήσεις/αναβαθμίσεις κλπ. Πάει ο κούκος αηδόνι βέβαια. Φίλε μου όλα είναι σχετικά σ' αυτήν την ζωή, εγώ στην ΟN 1,5 χρόνο τώρα έχω υπηρεσίες 24/7, μπροστά απο τον ανταγωνισμό και σε super τιμή. Έκανα το λάθος και σε συνάδελφο που με ρώτησε τι του προτείνω για internet επειδή μου είπε ότι πάνω απο όλα τον ενδιαφέρει η αξιοπιστία και εξυπηρέτηση του πρότεινα την σιγουριά του ΟΤΕ . Σε πληροφορώ ότι μόλις έγινε η σύνδεση adsl, μετά απο καμιά βδομάδα έμεινε χωρίς τηλέφωνο για καμιά 15αριά μέρες, όταν ήρθε το τηλέφωνο μετά απο καμιά εβδομάδα πάπαλα το internet και πάλευε να βρεί άκρη σχεδόν 1 μήνα, άπειρες αναμονές στο τηλέφωνο και ο ένας να τον στέλνει στον άλλον. Και δεν είναι το μόνο παράδειγμα, ο διευθυντής μου, μια απο τα ίδια και αυτός επέλεξε την σιγουριά του ΟΤΕ. Τελικά έμεινε και αυτός για κάμποσες μέρες χώρις τηλέφωνο (καμιά βδομάδα) στο ξεκούδουνο. Απο ταχύτητες internet είναι απογoητευμένος.
iero7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αυτο πωσ το σχολιαζετε απο τη μια μερια-Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή βρίσκεται η On Telecoms -απο την αλλη-Τσάμπιονς Λιγκ : Ανατροπή σκηνικού στα τηλεοπτικά Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά μετά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA κάτι που κανείς δεν περίμενε. είσοδος της ON TELECOMS στο παιχνίδι ξάφνιασε αλλά και δημιούργησε καινούργια δεδομένα. Ο μεγάλος χαμένος είναι σαφέστατα η NOVA που τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε μεγάλο μερίδιο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έμεινε εκτός παιχνιδιού. Επίσημες ανακοινώσεις από την ΟΥΕΦΑ αναμένονται αύριο-καλο ε?
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Παίρνω γκριμάτσα "Καψής" και λέω το τυπικό: "Ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω αυτό". Από την στιγμή που τα δικαιώματα τα πήραν Mega (yeahh) και ΝΕΤ (shit), τι καινοτομία μπορεί να λανσάρει η ON?> Tι εννοεί ο ποιητής "πακέτο αγώνων 3-16" ? Εννοεί για μετα τους ομίλους την φάση των 16?
vfragos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 αυτο πωσ το σχολιαζετε απο τη μια μερια-Σε αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή βρίσκεται η On Telecoms -απο την αλλη-Τσάμπιονς Λιγκ : Ανατροπή σκηνικού στα τηλεοπτικά Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά μετά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA κάτι που κανείς δεν περίμενε. είσοδος της ON TELECOMS στο παιχνίδι ξάφνιασε αλλά και δημιούργησε καινούργια δεδομένα. Ο μεγάλος χαμένος είναι σαφέστατα η NOVA που τα προηγούμενα τρία χρόνια είχε μεγάλο μερίδιο στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έμεινε εκτός παιχνιδιού. Επίσημες ανακοινώσεις από την ΟΥΕΦΑ αναμένονται αύριο-καλο ε? Στρατηγικό επενδυτη έψαχνε και ο ΟΤΕ, και βρήκε τους Γερμανους, τι σημαινει αυτό οτι θα κλείσει ; Στρατηγικός επενδυτης σημαινει και σχέδια για μεγαλύτερες επενδυσεις και αρα ανάγκη για μπόλικο χρήμα. Έκλεισε και συμφωνία με την Fox International Channels απ' ότι έμαθα. "Η Fox International Channels θα ξεκινήσει από την 1η Δεκεμβρίου 2008 την μετάδοση του FOXlife -του ψυχαγωγικού καναλιού που απευθύνεται σε ένα κοινό 25-44 ετών- στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω της τηλεόρασης της ON Telecoms. Το FOXlife έρχεται στη χώρα μας με ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με βραβευμένες διεθνείς σειρές σε πρώτη προβολή. Τίτλοι που συναρπάζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο προβάλλονται σχεδόν ταυτόχρονα με την Αμερική και την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ από το Φεβρουάριο του 2009 στο FOXlife θα κάνουν αποκλειστική πρεμιέρα στην Ελλάδα οι τελευταίοι κύκλοι των αγαπημένων σειρών όλου του πλανήτη «Desperate Housewives» και «Grey’s Anatomy». Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές της ON Telecoms 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, προβάλλοντας τις καλύτερες σειρές διεθνώς στην πρωτότυπη εκδοχή τους, με ελληνικούς υπότιτλους. Τους πρώτους δύο μήνες της μετάδοσής του όλοι οι συνδρομητές της ON TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το FOXlife χωρίς συνδρομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου συνδρομητικού καναλιού έγινε την περασμένη Τρίτη, παρουσία πολλών καλλιτεχνών και ανθρώπων της τηλεόρασης." http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=61689 -----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 12 : 27 : 04----- Παίρνω γκριμάτσα "Καψής" και λέω το τυπικό: "Ομολογώ πως δεν το καταλαβαίνω αυτό". Από την στιγμή που τα δικαιώματα τα πήραν Mega (yeahh) και ΝΕΤ (shit), τι καινοτομία μπορεί να λανσάρει η ON?> Tι εννοεί ο ποιητής "πακέτο αγώνων 3-16" ? Εννοεί για μετα τους ομίλους την φάση των 16? Αν έχω καταλάβει καλά, mega και νετ πήραν τους ελληνικούς αγώνες, τους υπόλοιπους η Οn.
andreaslfc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ...Αν έχω καταλάβει καλά, mega και νετ πήραν τους ελληνικούς αγώνες, τους υπόλοιπους η Οn. Η νετ πήρε έναν σημαντικό αγώνα που θα γίνεται την Τετάρτη, συνήθως αν παίζει ελληνική ομάδα θα δείχνει αυτόν, όπως γίνεται τώρα. Το μέγκα πήρε το αντίστοιχο αγώνα της Τρίτης. Τέλος η ον πήρε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως μέχρι τώρα έχει η νόβα. Δηλαδή, την Τρίτη έχει έναν αγώνα το μέγκα και η ον θα έχει ζωντανά τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια, το ίδιο και την Τετάρτη θα έχει έναν αγώνα η νετ και τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια η ον.
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Σωστά. Η ΟΝ πήρε τα παιχνίδια "3-16", όπως ονομάζονται συνήθως. Επίσης νομίζω ότι έτσι θεωρείται ότι έχει και την αποκλειστικότητα μετάδοσής τους για το internet (πάντα για Ελλάδα βέβαια), οπότε δεν μπορεί να βγει κάποιος άλλος Έλληνας και να τα αναμεταδώσει σε live streaming (το 2012 θα είναι συνηθισμένη υπηρεσία φαντάζομαι). Η ΝΕΤ θα δείξει τον τελικό του 2009, ενώ δεν είμαι εντελώς σίγουρος αν έχει τα δικαιώματα και για τους υπόλοιπους (από του χρόνου ο τελικός θα διεξάγεται Σάββατο). Θα μου πείτε ο τελικός ένας αγώνας είναι, αλλά από εκεί βγαίνει μεγάλος μέρος των φράγκων, με κόστος διαφημιζόμενου κάπου 250-300 ευρώ το δευτερόλεπτο. Όπως και να 'χει είναι μια τεράστια και πρωτοφανής επιτυχία για την ΟΝ.
lefkes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εχω βασανιστει απο την on αλλα με τρομαζει το μονοπωλιο του οτε .conex ? πιο μεγαλι βλακεια δεν ειχαν να μασ δωσοθν?
maggle Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια στο κερατσινι παντως ολα δουλευουν τελεια απ'οτι λεει ενας φιλος που εβαλε,σκεφτομαι να την κανω κ εγω,δεν ξερω εσεις τι λετε?
yiannakas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εγω που έχω ΧΑΛΙΑ, σχεδόν καθόλου, τηλεοπτικό σήμα (και είμαι στο κέντρο της Αθήνας-Εξάρχεια), αξίζει να βάλω την ON; Θα βλέπω καθόλου προγράμματα ή θα έχω συνεχώς πρόβλημα; ευχαριστώ
maggle Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 μαγκες εκανα αιτηση στην on και ο θεος βοηθος(τηλεφωνια και tv).ξερει κανεις απο τον αποκωδικοποιητη που θα μου δωσουν,πως μπορω να δοσω σημα σε 2 τηλεορασεις?
doctorm Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 για την δευτερη τηλεοραση θα παρεις εναν αναμεταδοτη εικονας-ηχου μπαινει πισω απο την scart. Τα καναλια στην ΟΝ παιζουν τελεια απο πλευρας εικονας-ηχου οπως δειχνουν στην nova και καποια καναλια οπως το fox-life ακομα καλυτερα γιατι τα λαμβανει με οπτικη ινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα