adamakos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει μονο ο οτε φταινε και οι δυο αλλα οι τεχνικοι των εναλλακτικων τι να πουν ? φταιμε εμεις? το ριχνουν στον οτε και ο οτε σε αυτους κλασικη ελληνικη νοοτροπια επισης εννοειται οτι ο καθε τεχνικος θα υποστηριξει την εταιρια του. και εσυ το ιδιο θα εκανες αν δεν κανω λαθος οι συμβασεις που εχουν υπογραψει οι εναλλακτικοι με τον οτε προβλεπουν επιδιορθωση βλαβης εντος καποιων ημερων οποτε λογικο δεν ειναι ο οτε να δωσει προτεραιοτητα στο δικτυο του? η φορθνετ αν ηταν στη θεση του οτε θα εφτιαχνε πρωτα τις βλαβες των αλλων και μετα τις δικες της ?? η καθυστερηση ενεργοποιησης των νεων συνδεσεων των εναλλακτικων οφειλεται κατα ενα μεγαλο ποσοστο στους ιδιους εγραφε το RAM πριν καποιους μηνες οτι με βαση τις συμβασεις οι εναλλακτικοι νοικιαζουν τις πορτες απο τον οτε ανα 500. οποτε οταν εχουν 200 αιτησεις απλως περιμενουν να ανεβουν για να μην πληρωνουν για 300 πορτες που καθονται στον πελατη ομως λενε οτι φταιει ο οτε το συμπερασμα ειναι οτι ολοι φταινε και ριχνουν τις ευθυνες ο ενας στον αλλο
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 αν δεν κανω λαθος οι συμβασεις που εχουν υπογραψει οι εναλλακτικοι με τον οτε προβλεπουν επιδιορθωση βλαβης εντος καποιων ημερων οποτε λογικο δεν ειναι ο οτε να δωσει προτεραιοτητα στο δικτυο του? η φορθνετ αν ηταν στη θεση του οτε θα εφτιαχνε πρωτα τις βλαβες των αλλων και μετα τις δικες της ?? Πιθανόν μέρες, όχι μήνες που τραβάνε συχνά αυτές οι ιστορίες. Έχει φάει τα άπειρα πρόστιμα για τέτοιους λόγους ο ΟΤΕ, αλλά φυσικά τα πληρώνει και δεν τον απασχολεί, καθώς το κέρδος του από την όλη ιστορία είναι πολλαπλάσιο του προστίμου...
lordvec Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι όταν κάνει μια συμφωνία με έναν πάροχο, όταν πάει κάτι στραβά φταίει αποκλειστικά ο πάροχος. Το αν στο τεχνικό κομμάτι φταίει ο ΟΤΕ, ο πάροχος, ο καιρός ή ο ανάδρομος Ερμής, ο καταναλωτής απλά ΔΕΝ πρέπει να ασχολείται. Με τον πάροχο έχει σύμβαση, δουλειά του παρόχου είναι να βγάλει άκρη με τον ΟΤΕ και τον κάθε ΟΤΕ και να τον στείλει στα δικαστήρια εφ' όσον δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του. Είναι σα να μου λέει η ΧΧΧΧ γαλλική εταιρεία πως για τα χάλια ηλεκτρικά του αυτοκινήτου μου ότι "λυπάμαι, φταίει η valeo που μας πουλάει τα καλώδια". Και τι με νοιάζει εμένα και πού την ξέρω τη valeo; Φυσικά όμως αυτό δεν το έχει πει ποτέ καμία εταιρεία αυτοκινήτου. Όταν είχα πρόβλημα με vivodi στην παλιά μου εταιρεία (την οποία και τελικά σούταρα και έβαλα ΟΤΕ) και μου έλεγε το φταίει ο ΟΤΕ, η απάντησή μου ήταν "ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΒΓΑΛΤΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ". Το ποιος έφταιγε απλά δεν ασχολήθηκα να μάθω, γιατί δεν άλλαζε τίποτα στο γεγονός ότι δεν είχαμε internet. Ας ξυπνήσει λίγο ο κόσμος, γιατί όσο δέχεται αυτή τη δικαιολογία, τόσο δίνει πατήματα για κακή εξυπηρέτηση. Στο θέμα της ON τώρα, γιατί από εκεί άρχισε το thread. Δεν ξέρω τα εσωτερικά της, αλλά όταν άνοιξε με αυτές τις τεράστιες αφίσες και τα άπειρα παράπονα μου έδινε την εντύπωση μιας εταιρείας που έχει προσωπικό: έναν γενικό διευθυντή, τη γραμματέα του, έναν εξωτερικό λογιστή, τέσσερα μαρκετάκια και έναν τηλεπικοινωνιακό/πληροφορικό/δικτυά/τεχνικό ο οποίος κυρίως ασχολείται με το να δείχνει στα μαρκετάκια πώς να ανοίγουν τα συνημμένα στα email! Και πολύ άντεξε....
tzoykas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Kάνα κακό νέο από HOL έχουμε? Επειδή ψιλο-ζαχαρώνω το "double play lite" της... Ότι ίσως να αγοράσει τη Vivodi
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ότι ίσως να αγοράσει τη Vivodi οοhhh noooeeessss!
pan34 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 η πλακα ειναι οτι εφερε και νεο καναλι με σειρεs το fox νομιζω;παντωs οταν εγω ημουν on για μια απλη μεταφορα γραμμηs εμεινα 2,5 μηνεs χωριs τηλ.και νετ και αυτοι μμε διαβεβαιωναν οτι ολα πανε καλα και απλα υπαρχει μια καθυστερηση!φυσικα και εκανα καταγγελια σουτ και επιστροφη στο μαντρι του ποτε
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Kάνα κακό νέο από HOL έχουμε? Επειδή ψιλο-ζαχαρώνω το "double play lite" της... Ένα σου λέω...Πικνοίιιιιιιιιιιιιιιιιιι καπνοί..καλύπτουν τη φιλελεύθερη φυλή !!! :Ρ
tzoykas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 οοhhh noooeeessss! Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι που λένε .... Δυστυχώς η κατάσταση είναι τοσο γελοία με τους εναλλακτικούς που το αγοραστικό κοινό (που γνωρίζει πέντε πράγματα γιατί οι υπόλοιποι απλά ρίχνουν ζάρια οι άνθρωποι και ελπίζουν) είναι ότι έχει χαθεί τελείως η εμπιστοσύνη προς άπαντες. Δεν υπάρχει πλέον καμμιά εγγύηση ότι αυτό που δουλεύει σήμερα θα δουλεύει και αύριο ή ότι αυτό που δεν δουλεύει σήμερα αύριο θα έχει διορθωθεί ....
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Με forthnet πάντως εδώ και 1.5 χρόνο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα...
tzoykas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Με forthnet πάντως εδώ και 1.5 χρόνο δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα... Ξέρω και γω κόσμο που με HOL δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι δυστυχώς τι γίνεται όταν ΥΠΑΡΞΕΙ πρόβλημα. Πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα και ο πελάτης. Και από προσωπική εμπειρία με τρεις εναλλακτικούς Forthnet, HOL, Vivodi μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ΚΑΜΜΙΑ εταιρία δεν έχει αντιληφθεί αυτό που πολύ σωστά κάποιος φίλος ανέφερε νωρίτερα: ότι τον πελάτη δεν τον ενδιαφέρει ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημα, ούτε ΠΟΙΑΝΟΥ (ΟΤΕ ή του πάροχου) είναι. Τον ενδιαφέρει να λυθεί άμεσα και τον ενδιαφέρει να μην του φέρονται σαν σε ηλίθιο (ειδικά όταν δεν είναι). Όλες αυτές οι δικαιολογίες που έχω ακούσει τα τελευταία 3+ χρόνια σαν πελάτης DSL αγγίζουν τα όρια του τραγικού και της φαντασίας. Και δε θα μιλήσω μόνο για το τεχνικό κομμάτι. "Χάθηκαν" 3 fax που έστειλα για να βεβαιώσω την έγκριση χρέωσης της κάρτας μου. Έκανε 7 μήνες να μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός. Έκανε 15 μέρες η αποσύνδεσή μου από το δίκτυο της μιας για να πάω στην άλλη κτλ. Η λίστα δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη στιγμή που γράφω είμαι συνδεδεμένος στα 843Kbps (download) και πλήρωνω 24Mbps .... εδώ και 1.5 μήνα. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Σε όσους έχουν σύνδεση που δουλεύει εύχομαι ολόψυχα να διατηρηθεί έτσι και να μη κόψει κανένας παπ.....ας την οπτική ίνα κατά λάθος γιατί έκανε έργα η ΕΥΑΘ ...
Exoskeletor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ουτε εγω ειχα προβλημα με ον, 1 βδομαδα καθυστερησε να μπει και μετα ολα οκ. παντα 11mbit εχω. ελπιζω να μη μου κανει καμια κουτσουκελα τωρα.. ας περιμενει μερικους μηνες πρωτα tzoukas πληρωνεις εως 24mbit, οχι 24mbit. γιατι παντα ολοι το κανουν λαθος αυτο. εξαρτατε απο πολλα αν θα τα πιασεις ποτε
tzoykas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ουτε εγω ειχα προβλημα με ον, 1 βδομαδα καθυστερησε να μπει και μετα ολα οκ. παντα 11mbit εχω. ελπιζω να μη μου κανει καμια κουτσουκελα τωρα.. ας περιμενει μερικους μηνες πρωτα tzoukas πληρωνεις εως 24mbit, οχι 24mbit. γιατι παντα ολοι το κανουν λαθος αυτο. εξαρτατε απο πολλα αν θα τα πιασεις ποτε 1. Θεωρώ υποχρέωση της εταιρίας και όχι του πελάτη να ενημερώσει τον εν δυνάμει πελάτη ότι στο σημείο που βρίσκεται σε σχέση με το κέντρο που θα συνδεθεί οι δυνατές ταχύτητες που θα έχει θα είναι ΜΕΧΡΙ τόσο και να δώσει την επιλογή για χαμηλότερη χρέωση ώστε να μην υπάρχει "εκμετάλλευση". Όλες οι εταιρίες από όσο γνωρίζω τουλάχιστον δίνουν δυνατότητα για σύνδεση στα 6Mbps π.χ. αντί για τα 24. 2. Λάθος μου που δεν το διευκρίνησα αλλά πριν προκύψει αυτό το πρόβλημα (γιατί είχα σωρεία προβλημάτων από τη στιγμή που πήγα σε double play), συγχρόνιζα κανονικότητα στα 12-13Mbps χωρίς αποσύνδεση για εβδομάδες ολόκληρες. Εγω γνωρίζω ότι είναι θεωρητικό το όριο των 24 αλλά είναι ευθύνη των ΠΑΡΟΧΩΝ να ενημερώνουν τους πελάτες για αυτό, γιατί ο παππούς που έχει κάθε δικαίωμα να έχει ευρυζωνική σύνδεση αλλά καμμία υποχρέωση να γνωρίζει την τεχνολογία πίσω από αυτήν, ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζει τον περιορισμό ΠΡΙΝ αποφασίσει και όχι ΑΦΟΥ πληρώσει τη σύνδεση. Και δε νομίζω ΠΟΥΘΕΝΑ σε καμμιά σελίδα παρουσίασης των προϊόντων DSL να υπάρχουν αρκετά ξεκάθαρες εξηγήσεις για αυτό το θέμα, ούτε όταν παίρνεις τηλέφωνο για καινούρια σύνδεση να σε ενημερώνουν σωστά για τους περιορισμούς. Ούτως η άλλως η ευθύνη αυτή βαρύνει τον πάροχο και όχι τον πελάτη ...
koprodogis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγω παλι γιατι ημουν σχεδον σιγουρος οτι παει για φουντο η εταιρία? Το ιδιο παραμυθι δεν ειχε γινει και με την αλτεκ? ειχε και η αλτεκ τρομερη ευκαιρια και ειχα πλακωσει κοσμος και ριξαν λεφτα στα ταμεια. Για μενα παντως ο κοσμος γυριζει στον οτε για λογους "ποιοτητας" και ταχυτητας συνδεσης. Μονο ο οτε εχει βελτιωθει στον τομεα της ταχυτητας συνδεσης. Και δεν μπορω να πιστεψω οτι εταιριες σαν την forthnet kai hol δεν εμαθαν απο τα λαθη τους?(για τις μικροτερες δε μιλαω). Πας μια στο site του οτε κανεις ηλεκτρονικα μια αιτηση και το πολυ σε 5 μερες εισαι πανετοιμος χωρις να εχεις καν γραμμη.Αυτο ειναι κατι που ναι το πληρωνεις. Το εχω πει και θα το επαναλαβω, οταν θελω να γελασω πηγαινω στο adslgr.com και διαβαζω ιστοριες με αρκουβες για τα προβληματα του "γυφτου ελληνα". Οσο κακος και αν ακουγομαι οταν εδινα 40 το μηνα στον οτε για μια χιλιαρα και 30 τηλεφωνηματα με λεγαν κοροιδο αλλα οταν με ενεργοποιουσαν σε 3 μερες(ετυχε μια φορα και σε μιση μερα!!!!) τοτε "μοκο" ολοι. Αλλα επειδη εκοψα τα τηλεφωνα και εβρισκα πολλα τα λεφτα του οτε πηγα στη vodafone εν γνωση μου οτι θελει κανα μηνα να με ενεργοποιησει(που το καναν σε 14 μερες-γινονται και θαυματα στην τουμπα) και οτι αν παει στραβα κατι με το νετ θα φτασουμε σε ψυχοθεραπιες για να βγαλουμε ακρη. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ μαλλον στις τηλεποικονιες στην ελλαδα
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 koprodogis δεν θεωρείσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Παρακαλώ να αποχωρήσεις άμεσα από την κουβέντα. (άκου μισή μέρα ο ΟΤΕ, 2 εβδομάδες ο εναλλακτικός)... (τα νεύρα των ταλαίπωρων και ταλαιπωρημένων εδώ μέσα δεν τα υπολογίζεις καθόλου)? (απάνθρωπε).
mpentenis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ουτε εγω ειχα προβλημα με ον, 1 βδομαδα καθυστερησε να μπει και μετα ολα οκ. παντα 11mbit εχω. ελπιζω να μη μου κανει καμια κουτσουκελα τωρα.. ας περιμενει μερικους μηνες πρωτα tzoukas πληρωνεις εως 24mbit, οχι 24mbit. γιατι παντα ολοι το κανουν λαθος αυτο. εξαρτατε απο πολλα αν θα τα πιασεις ποτε ναι αλλα στους ορους αναφερει οτι αν η ταχυτητα ειναι πανω απο το 70% νομιζω τοτε δεν θεωρειται βλάβη, αν πιάνεις το 20% (και βγάλε) τοτε τι θα σου πουν? εχω ακουσει και εγω κουλα του στύλ ααα θα παρεις 24mbit, αλλα στην περιοχή σου θα κλειδώσει στα 8,στα 11 κλπ.... σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα οτι οταν παίρνεις φορθνετ τοτε δεν φταιει ο οτε αλλά η φόρθνετ, οταν ερχεται ο πΟΤΕζτης και σου λεει ελα σε εμας για να στο φτιάξουμε ή κανε πΟΤΕΝΕΤ για να παίξει με την μια, δεν φταίει η φορθνετ αν ο μαλακας ο οτετζης απλα κανει τα δικά του. Και εγω εκανα αίτηση αλλαγής πριν καιρό απο 768 σε 1024, για μια εβδομάδα δεν είχα ιντερνετ, και οταν πήγε στο κεντρο ο οτετζης μου λεει"εχεις ιντερνετ τωρα?α ωραια, ειχαμε ξεχασει να κανουμε κατι την προηγούμενη φορά". Η φόρθνετ φταίει επειδή οι οτεζτήδες είναι οτι κάτσει???"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα