Προς το περιεχόμενο

Torrent σε ΑΕΙ

rodin002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κατεβάσω ένα τορρεντ απο το πανεπιστήμιο μου αλλά το μπλοκάρει, μήπως υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω;

Δημοσ.

δε νομιζω να μπορεις

το δικτυο του πανεπιστημιου θα γονατιζε αν δινοταν η δυνατοτητα για download στους φοιτητες

Δημοσ.
δε νομιζω να μπορεις

το δικτυο του πανεπιστημιου θα γονατιζε αν δινοταν η δυνατοτητα για download στους φοιτητες

Χαχαχαχαχαχαχααχχα

αχαχαχαχαχαχαχχα :lol::lol::lol::lol:

δεν είσαι φοιτητής ε?

φίλε rodin μετονόμασε το πρόγραμμα με το οποίο ονομάζεις σε a.exe και κάνε open with a.exe το torrent σου.

(συνήθως έχουμε installed to utorrent σε usb και το βάζουμε στα labs , με όνομα a.exe φυσικά αντι για utorrent.exe)

Δημοσ.

Δικό μου υπολογιστή χρησιμοποιώ.. Με ασύρματο δίκτυο μπαίνω, καπου είχε πάρει το ματι μου για κατι packets που τα κρύβεις με το utorrent...

Δημοσ.

δεν είσαι φοιτητής ε?

οχι τωρα δεν ειμαι πλεον φοιτητης

το οτι θα υπαρχει ενα παραθυρακι ειναι σιγουρο

για ποσο καιρο θα το εκμεταλλευτεις δεν ξερω

εξαρταται βεβαια και απο τον αντμιν του δικτυου κατα ποσο θα το επιτρεψει

Δημοσ.
Και με τις κλειστές ports τι γίνεται;:X

Οι ports που χρησιμοποιεί το utorrent είναι τυχαίες ακριβώς για να μην γίνεται να μπλοκαριστούν. Πολλοί admins όμως μπλοκάρουν όλο το port range εκτός από μερικές που χρησιμοποιούνται από άλλες υπηρεσίες. Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής :

1. Χρησιμοποίηση usb stick με ήδη εγκατεστημένο το Utorrent

2. Μετονομασία του utorrent.exe σε τυχαίο όνομα αρχείου.

3. Ενεργοποίηση protocol encryption από τα settings του utorrent (νομίζω είναι enabled by default)

4. Για το αν γίνεται block η πορτ που έχεις ή όχι μπορείς να πατήσεις στο "test if port is forwarded properly στο speed guide". Αν σου βγάλει πρόβλημα δοκίμασε μερικές τυχαίες τιμές μέχρι 1024 και αν δεν δουλέψει δοκίμασε ports γνωστών υπηρεσιών (http = 80, ftp=21 , 138,139 κ.α.).

Αν δε δουλέψει τπτ από αυτά πρέπει να δοκιμάσεις άλλα ζόρικα μονοπάτια τα οποία δε θα περιγράψω εδώ :P

Δημοσ.
οχι τωρα δεν ειμαι πλεον φοιτητης

το οτι θα υπαρχει ενα παραθυρακι ειναι σιγουρο

για ποσο καιρο θα το εκμεταλλευτεις δεν ξερω

εξαρταται βεβαια και απο τον αντμιν του δικτυου κατα ποσο θα το επιτρεψει

Μπορώ να σου πώ με βεβαιότητα οτι σε ΟΛΑ τα πανεπιστήμια της ελλάδας κατεβάζουν συνέχεια torrents.

Χωρίς να θέλω να προδώσω παραπάνω απλά θα σου πώ οτι ξέρω 3 torrent tracker που είναι στημένοι σε ελληνικά πανεπιστήμια καθώς και συγκεκριμένο site υποτίτλων. (οι admins σηκώνουν άπειρα sites σε servers των σχολών τους και ποτέ κανείς δε μπορεί να τους βρεί)

@threadstarter: Φίλε μου δεν ξέρω τότε τι να σου πώ , απλά προσπάθησε να ψάξεις πώς κρυτπογραφείς το torrent ώστε να να μην είναι ορατό το τι είναι όταν το κατεβάζεις.

Δημοσ.
Όταν λες το μπλοκάρει, τι εννοείς; Τι μήνυμα σου πετάει το μTorrent;

Απλά δεν αρχίζει το κατέβασμα..Εχω συγκεκριμενο πορτ αλλά θα το βάλω αυτόματα να δοκιμάσω

Σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι από περιέργεια? Στο ΕΜΠ δεν υπάρχει πρόβλημα πουθενά, πάντως :)

Στο πανεπιστήμιο κρήτης. Το rapidshare δουλεύει κανονικά πάντως.. Με 3 mb/s κατεβάζει:-D:-D:-D

Οι ports που χρησιμοποιεί το utorrent είναι τυχαίες ακριβώς για να μην γίνεται να μπλοκαριστούν. Πολλοί admins όμως μπλοκάρουν όλο το port range εκτός από μερικές που χρησιμοποιούνται από άλλες υπηρεσίες. Μπορείς να δοκιμάσεις τα εξής :

3. Ενεργοποίηση protocol encryption από τα settings του utorrent (νομίζω είναι enabled by default)

4. Για το αν γίνεται block η πορτ που έχεις ή όχι μπορείς να πατήσεις στο "test if port is forwarded properly στο speed guide". Αν σου βγάλει πρόβλημα δοκίμασε μερικές τυχαίες τιμές μέχρι 1024 και αν δεν δουλέψει δοκίμασε ports γνωστών υπηρεσιών (http = 80, ftp=21 , 138,139 κ.α.).

Αν δε δουλέψει τπτ από αυτά πρέπει να δοκιμάσεις άλλα ζόρικα μονοπάτια τα οποία δε θα περιγράψω εδώ :P

Οκ θα τα δοκιμάσω αυτα που λες. Αν θες πες μου με πμ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...