Προς το περιεχόμενο

Realtek 889A και Tvtuner πρόβλημα

lost2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω motherboard με realtek 889A HD audio, έχω περάσει ένα tv tuner αλλά δεν μπορώ να έχω ήχο όταν βλέπω κανάλια , όταν τα γράφω και τα κάνω αναπαραγωγή έχω ήχο , το βασικό πρόβλημα που εντόπισα είναι μάλλον με τους drivers δεν με αφήνουν να μπω στο menu του audio input είναι όλες οι επιλογές κλειδωμένες μόνο το master από το recording μπορώ να αλλάξω στα line in , mic in κλπ δεν μπορώ να πειράξω τις μπάρες. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω ?? , έχω βάλει διαφορετικές εκδόσεις από drivers αλλά όλες με κάνουν το ίδιο πράγμα. δοκίμασα μια sound blaster(ενός φίλου) και δουλεύουν όλα κανονικά .

Δημοσ.

Για να ακούς ήχο θα κοιτάξεις στο Audio Output να βρεις την κατάλληλη είσοδο και από εκεί θα ρυθμίσεις την ένταση.

Το Audio Input καλά είναι, έτσι λειτουργεί.

Με καλωδιάκι εξωτερικά συνδέεται το tuner?

Δημοσ.

Ναι φίλε με εξωτερικό καλώδιο , το πρόβλημα είναι ότι έχει 2 ρυθμίσεις στο menu του προγράμματος για τον ήχο, μια output (όπου βρίσκει την συσκευή εξόδου) και μια input(recording) που δεν βγάζει τίποτα σαν να μην υπάρχει συσκευή. Με την sound blaster μπορούσε να δει (στο ίδιο menu) και την output και την input(recording)

Δημοσ.

Το output δε βρίσκει συσκευές εξόδου, αλλά ποιά από τις εισόδους θα καταλήξει στην έξοδο για να ακουμε.

Στην περίπτωσή σου (και τη δική μου, το ίδιο έχω) βάζουμε το καλώδιο πίσω στο γαλάζιο βύσμα ας πούμε και πάμε στο Realtek HD Audio Output και βρίσκουμε το ποτενσιόμετρο Line-In ή πιθανώς Rear Blue In.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...