Προς το περιεχόμενο

LG X110 netbook

dragonios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το ποστ για να μιλησουμε για την προταση της LG στα NETBOOK μιας και υπαρχει αντιστοιχο θεμα για ολα τα υπολοιπα.

Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να γραψω πολλα ακομα επειδη δεν εχει κυκλοφορησει αλλα το αναμενουμε και προσωπικα το εχω προπαραγγειλει και περιμενω.

Εδω υπαρχει ενα καλο review

και εδω η τιμη του [url=]http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1167383&catalog=21&category=69977907

Δημοσ.

Και εγώ το έχω προπαραγγείλει ! Να δούμε αν θα έχουμε αυτή την εβδομάδα ενημέρωση για το πότε θα έρθει.. Μπορώ να δώσω μία πληροφορία που την πήρα από το επίσημο service της LG στη Θεσσαλονίκη.Το μηχάνημα έχει και 2ο slot για extra μνήμη και μπορούμε να προσθέσουμε άλλο 1 GB (αναβαθμίζοντας το στα 2 GB) χωρίς αυτό να έχει καμιά άπολύτως επίπτωση στην εγγύηση του ! Νομίζω οτι είναι πολύ καλό αυτό , σε σχέση πχ με τα ACER ASPIRE One που παίρνουν μέχρι 1,5 GB συνολικά και για να το βάλεις πρέπει να λύσεις όλο το netbook ...

Κάτι το οποίο με έχει παραξενεύσει είναι οτι το μηχάνημα κοστίζει € 400,00 με wifi και 3G , ενώ σε κάτι γερμανικά sites που είδα η έκδοση αυτή έχει € 500 ! Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ;

Δημοσ.
Και εγώ το έχω προπαραγγείλει ! Να δούμε αν θα έχουμε αυτή την εβδομάδα ενημέρωση για το πότε θα έρθει.. Μπορώ να δώσω μία πληροφορία που την πήρα από το επίσημο service της LG στη Θεσσαλονίκη.Το μηχάνημα έχει και 2ο slot για extra μνήμη και μπορούμε να προσθέσουμε άλλο 1 GB (αναβαθμίζοντας το στα 2 GB) χωρίς αυτό να έχει καμιά άπολύτως επίπτωση στην εγγύηση του ! Νομίζω οτι είναι πολύ καλό αυτό , σε σχέση πχ με τα ACER ASPIRE One που παίρνουν μέχρι 1,5 GB συνολικά και για να το βάλεις πρέπει να λύσεις όλο το netbook ...

Κάτι το οποίο με έχει παραξενεύσει είναι οτι το μηχάνημα κοστίζει € 400,00 με wifi και 3G , ενώ σε κάτι γερμανικά sites που είδα η έκδοση αυτή έχει € 500 ! Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ;

Λογικα θα το εχουν φερει μεχρι την επομενη δευτερα 17/11, αυτο που γραφεις για την μνημη ξερεις αν υποστηριζει 3Gb γιατι εχω ενα dimmaki 2Gb και περιμενει.

Δωσε κανενα λινκ απο τα σαιτ που λες.

Δημοσ.
Λογικα θα το εχουν φερει μεχρι την επομενη δευτερα 17/11, αυτο που γραφεις για την μνημη ξερεις αν υποστηριζει 3Gb γιατι εχω ενα dimmaki 2Gb και περιμενει.

Δωσε κανενα λινκ απο τα σαιτ που λες.

Παιδιά άσχημα τα νέα.. Σήμερα πέρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Mall και είπα να ρωτήσω.. "28/11" μου λέει ο πωλητής ! "3 φορές μας έχουν αλλάξει την ημερομηνία.." .. Αντε άλλες 2 εβδομάδες υπομονή...έτσι σκέφτομαι να το ακυρώσω και να πάρω το ASUS eePC 1000 ... Δεν θα έχει όμως το 3G αλλά θα έχει 6 cell μπαταρία....και είναι και λίγο ακριβότερο..

Δημοσ.
Παιδιά άσχημα τα νέα.. Σήμερα πέρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ στο Mall και είπα να ρωτήσω.. "28/11" μου λέει ο πωλητής ! "3 φορές μας έχουν αλλάξει την ημερομηνία.." .. Αντε άλλες 2 εβδομάδες υπομονή...έτσι σκέφτομαι να το ακυρώσω και να πάρω το ASUS eePC 1000 ... Δεν θα έχει όμως το 3G αλλά θα έχει 6 cell μπαταρία....και είναι και λίγο ακριβότερο..

Επειδή είμαι άσχετος και είμαι ανάμεσα στο εν λόγω LG X110

και στο Asus 1000 κλίνοντας προς το Asus.

Πείτε μου κάποιος παρακαλώ τι προσφέρει το 3G στα netbook?

Δημοσ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ... ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... ΜΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ LG X110... TO 3G ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!!!!!!!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ... ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 3G ΘΑ ΕΧΕΙ € 500,00 ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.. ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ASUS...

Δημοσ.

Εχεις δικιο, το εχουν αλλαξει, και παρολο που τα 399ε ειναι καλα για αυτα που προσφερει, δεν γουσταρω την πουστια τους , γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να μην ηξεραν την τιμολογιακη πολιτικη, παω και εγω για ακυρωση και βλεπω και εγω το asus 1000H αλλα και το samsung nc10 που φαινεται οτι εχει καλα specs.Θα δειξει.

Δημοσ.

Μαλλον η αναμονή ήταν μουφα, πάντως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο φορητός έρχεται με 6αρα μπαταρία ή όχι. Τι θα κανουμε?

Δημοσ.
Μαλλον η αναμονή ήταν μουφα, πάντως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο φορητός έρχεται με 6αρα μπαταρία ή όχι. Τι θα κανουμε?

Tο πιθανοτερο ειναι οτι θα ερχεται με 3αρα μπαταρια οποτε δεν ξερω αν ειναι πλεον συμφερουσα επιλογη, εγω κλινω προς το samsung nc10, με πολυ καλα χαρακτηριστικα και 6αρα μπαταρια που διαρκει περιπου 5 ωρες με συνεχη χρηση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σήμερα παραλαμβάνω το ASUS eePC 1000H σε άσπρο χρώμα.. Το έψαξα αρκετά το θέμα και νομίζω οτι είναι η καλύτερη λύση. Ασε που αναβαθμίζεται σε μνήμη και σκληρό πανεύκολα χωρίς να υπάρχει κανένα θέμα εγγύησης..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρε παιδιά το πλαίσιο έχει φέρει ένα lg x110 αλλά με καινούριους κωδικούς από αυτά που είχαν πρωτοεμφανιστεί. Εχει την 6αρα μπαταρία και 1γβ ραμ. Ομως δεν αναφέρει πουθενά αν αναβαθμίζεται η μνήμη του. Γνωρίζω οτι στο πρώτο που είχε βγει δεν αναβαθμιζόταν, σε αυτό γνωρίζει κάποιος στα σίγουρα να μας πει?

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

αν μιλας για το lg x110 επειδη το ειχα,του ειχα περασει τα πρωτα 7αρια που ειχε δωσει η ms(δεν θυμαμε την εκδοση) και μου δουλευε μια χαρα με 1g

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...