Προς το περιεχόμενο

Πολυ χαμηλες Θερμοκρασιες τι λετε ?

XtremeGamer-Pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Λοιπον παρατηρησα τις θερμοκρασιες μου σημερα και απο οτι ειδα ειναι παρα πολυ χαμηλες και ανοιξα και αλλα προγραμματα για θερμοκρασιες να δω μηπως κανει λαθος το ΕVEREST ULTIMATE αλλα τελικα λαθος δεν εκανε ! αυτες οι θερμοκρασιες ειναι σε idle σε full load δεν πανε πολυ παραπανω ο cpu h gpu εχουνε stock ψυκτρες πανω, οριστε και λινκ για να δειτε ποσο χαμηλες ειναι οι θερμοκρασιες μου

http://img389.imageshack.us/my.php?image=xamhles8ermokrasieswl7.png <<Και δεν νομιζω να παιζει σημασια το κρυο που εχει γιατι και εχθες το ιδιο κρυο ειχε και το pc μου ειχε μεγαλυτερες θερμοκρασιες δλδ 45 ο cpu ktlp!!Αρα σε αυτο που θελω να απαντησετε ειναι αν αυτες οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες η οχι !! Ολλες οι απαντησεις σας ευπροσδεκτες :-)

Δημοσ.

Εξωπραγματικές δεν είναι πάντως :)

Αρκετά καλές (χαμηλές), ναι.

Κι εμένα έπεσε λίγο αλλά είναι λόγω του ότι επιτέλους χειμώνιασε.

Επίσης παίζει χθες να είχε περισσότερο Load ο επεξεργαστής σου (και το υπόλοιπο σύστημα) και γι αυτό να ταν υψηλότερες.

Δεν αναφέρεις τι επεξεργαστή και ψήκτρα έχεις (όχι ότι θ αλλάξει κάτι).

Δημοσ.

Εφόσον δεν έχεις κάνει o/c normal είναι. Αν σκεφτείς ειδικά ότι ρίχνει την ταχύτητα όταν είναι idle (εφόσον δεν έχεις απενεργοποιήσει EIST/C1E/Speedstep από BIOS).

Τα προγράμματα που ανέφερε ο caution δεν είναι για παρακολούθηση της θερμοκρασίας αλλά για στρεσάρισμα του επεξεργαστή.

• Super Moderators
Δημοσ.

woot άλλο ένα topic για χαμηλές θερμοκρασίες...

εγώ νόμιζα πως ανησυχούμε μόνο για τις υψηλές :o

Δημοσ.

Φυσιολογικές είναι. Ας μην ξεχνάμε οτι αρχίζει να χειμωνιάζει σιγα-σιγά. Εμένα μου έχει τύχει στην εκκίνηση του pc να δω θερμοκρασία δίσκου 15 βαθμούς C.

Αν θέλεις να δεις ποσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες κάνε ενα benchmark με το everest.

Δημοσ.

idle θερμοκρασίες που κοίταξα σήμερα σε ένα pc έπεσαν ακριβώς 3 βαθμούς από χτες (ή προχτές δεν θυμάμαι)

το κρύο (τουλάχιστον εν Αθήναι) δεν είναι το ίδιο με χθες, διαφωνώ γιατί κυκλοφορώ με πουκαμισάκι (...) και κατάλαβα τη διαφορά πέρα από τη διαφορά που είδα στις θερμοκρασίες στο pc

Δημοσ.
Εγώ με Q6600, αέρα και στρεσάρισμα από το Everest επί τρίωρο ο επεξεργαστής ανέβασε 35C.

σίγουρα? 35 και (έστω και λίγο) load?

μήπως εννοείς με ανοιχτά παράθυρα και πάνω στα καλάβρυτα?:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...