Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Φακέλων σκληρού δίσκου που έχει VISTA OS...

vjkostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, μου φέρανε ένα φορητό που δεν boot-άρει, ούτε safemode ούτε τίποτα.

Έκανα έναν έλεγχο στο δίσκο και έχει πετάξει bad blocks/sectors.

Τον έβαλα σε pc με XP μέσω usb αντάπτορα, αλλά δεν μπορώ να διαβάσω τα δεδομένα του χρήστη,

access denied. Τα έγγραφά μου που τον ενδιαφέρουν πιο πολύ δεν με αφήνει να τα ανοίξω...!!!

Ξέρει κανείς πως μπορώ να ξεκλειδώσω τους φακέλους αυτόυς???????

Δημοσ.

Μα γιατί όλοι έχουν την "μανία" να αποθηκεύουν τα πάντα στην επιφάνεια εργασίας και στα έγγραφα.

Δυσχεραίνουν πολύ την διαδικασία ανάκτησης σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μερικές λύσεις-ιδέες:

1. Μήπως μπορείς να κάνεις άνοιγμα και να του πεις ότι είσαι ο τάδε χρήστης; Δεν ξέρω αν γίνεται, ρωτάω.

2. Αν ξεκινήσεις με ένα linux live cd (πχ knopixx) ίσως σε αφήσει να μπεις στους φακέλους που σε ενδιαφέρουν

3. Αν είχε vista και προσπαθείς να μπεις στον φάκελο Documents and Settings κάνεις ένα μεγάλο σφάλμα. Στα vista πρέπει να μπεις στον φάκελο

C:\Users\"Το όνομα του χρήστη"\Documents

ή

C:\χρήστες\"Το όνομα του χρήστη"\έγγραφα

Αν είναι encrypted τα περιεχόμενα την έκατσες.

4. Δοκίμασε με ένα πρόγραμμα file recovery να κάνεις ανάκτηση δεδομένων. Υπάρχουν δεκάδες, googlαρέ το.

Δημοσ.

Δυστυχώς τίποτα απο όλα αυτά δεν δούλεψε....

Μετά απο πολλές ώρες απόγνωσης, μου ήρθε μια φαϊνή ιδέα...... πολύ ρυψοκίνδυνο αλλά το τόλμησα, έκανα φορματ τον δίσκο και μετά recovery με ένα πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα = Επιτυχία, δεν ξέρω αν ήμουν κολόφαρδος πάντως δούλεψε!!!!

Δημοσ.

Μετά απο πολλές ώρες απόγνωσης, μου ήρθε μια φαϊνή ιδέα...... πολύ ρυψοκίνδυνο αλλά το τόλμησα, έκανα φορματ τον δίσκο και μετά recovery με ένα πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα = Επιτυχία, δεν ξέρω αν ήμουν κολόφαρδος πάντως δούλεψε!!!!

Μάλλον κωλόφαρδος τι πρόγραμμα χρησιμοποίησες; εγώ κάτι ξέρω αλλά δεν ανακτά από format.

Δημοσ.

Αφού ήθελες απλά τα αρχεία θα μπορούσες να boot-άρεις με ένα live linux cd που δεν καταλαβαίνει από δικαιώματα και να πάρεις ότι ήθελες. Έχε το στο νου σου για το μέλλον.

Δημοσ.
Μάλλον κωλόφαρδος τι πρόγραμμα χρησιμοποίησες; εγώ κάτι ξέρω αλλά δεν ανακτά από format.

Χρησιμοποίησα το "Ontrack EasyRecovery Professional v6" πολύ καλό πρόγραμμα με έχει βοηθήσει πολλές φορές με επιτυχία.

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και την "linux" λύση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...