liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αλλιως στειλε email αλλα αφου θα το κανεις μην ανησυχεις.παραπανω απο 35 ευρω δεν ειναι .αυτο ειναι το max οσο ξερω.οποτε η 35 η τιποτα.τι εκδοχες ακουσες?απλα δεν ξερω επειδη εισαι ενα χρονο ηδη.αμα δεν ησουν θα πληρωνεςstandard. Ο ένας μου είπε πως θα πληρώσω 25€ Ο άλλος μου είπε πως αφού εκλεισα χρόνο δεν θα πληρώσω τίποτα. Ο τρίτος μου είπε πως δεν υπάρχει πρόγραμμα μόνο με τηλεφωνία... Υπάρχει μόνο με dsl, ή 2play... (νταξ, αυτή την περίπτωση δεν την πήρα στα σοβαρα) ..
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 η το α η το β ειναι .το γ δεν στεκει.υπαρχει και με τηλεφωνια μονο και το ξερω 100 τις εκατο.υπαρχει τηλεφωνια σκετο υπαρχει τηλεφωνια με χρεωση και internet κανονικα και υπαρχει και το προγραμμα δωρεαν αστικαυπεραστικα διεθνη κινητα μια ωρα και ιντερνετ.και για οποιον δεν εχει ιδιοκτυτο υπαρχει το εθνικα 24 για απεριοριστα αστικα υπεραστικα.
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τηλεφωνία με τα δωρεάν (όπως στο 2play) αλλά χωρίς Internet... Πιστεύω πως γίνεται...
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ναι γινετε 100 τις εκατο.ξερω ατομα ποθ το εχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.