mitsos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Το προβλημα μου εμφανιστηκε οταν περναγα μια MAC στην σελιδα του router. Κολλησε και προσπάθησα με refresh να ξαναπροσπαθήσω. Ε από τότε ενώ όλα τα λαμπάκια ειναι αναμένα κανονικά (ADSL, internet klp) οχι μόνο δεν εχω internet, αλλα δεν μπορω καν να μπώ στην σελίδα του router! Μαλιτσα απο την διαχειρηση δικτυου το LAN μου το βλεπει σαν unidentified network. Δεν μπορω να κανω ping στο ρουτερ. Δοκίμασα να κλεισω firewall, antivirus, εκανα restart, του έκανα reset αλλα τιποτα. Το μοντέλο ειναι ενα ασυρματο CGA5720 αλλα δεν ειμαι σίγουρος γιατι δεν ειμαι σπιτι τωρα που γραφω! Please help!
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 καντο τελειως reset me το κουμπι απο πισω για 4 seconds.θα πρεπει να σβηοουν τα λαμπακια και να ξανακανει επανεκινηση.επισης βαλε τις ip στο αυτοματο στο pc σου και κλεισε firewall η δοκιμη σε αλλο Pc
mitsos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Thanks re poulinos! Τελικα, αν και ειχα κανει 2 reset απο πισω οπως ειπες χωρις αποτελεσμα, χτες του εκανα αλλα 3 και ξαφνικα εφτιαξε! Να δω τωρα που εχω βαλει το χαρτι με τα user/pass! lol
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Να δω τωρα που εχω βαλει το χαρτι με τα user/pass! lol Aν έχεις forthnet παίρνεις τηλ. και στο λένε. (ναι, μπορούν να το δουν χωρίς να χρειαστεί να σου βγάλουν νέο)...
mitsos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Aν έχεις forthnet παίρνεις τηλ. και στο λένε.(ναι, μπορούν να το δουν χωρίς να χρειαστεί να σου βγάλουν νέο)... Σοβαρα; Στον ΟΤΕ μόνο σου ξαναδινουν νεο pass νομιζω! Το μεσημερακι που θα παω, θα δω! Λοιπον, για οποιον παθει το ιδιο. Παιρνεις τηλεφωνο στον ΟΤΕ δινεις στοιχει: ονομα, διευθυνση,ΑΦΜ, κλπ και σου δινουν και username και νεο pass το οποιο μετα αλλαζεις. Αυτα
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Aν έχεις forthnet παίρνεις τηλ. και στο λένε.(ναι, μπορούν να το δουν χωρίς να χρειαστεί να σου βγάλουν νέο)... δεν ειναι παντα ετσι.συν οτι να σου βγαλουν ενα καινουριο δεν ειναι κοπος για σενα απλανα μπεις στον ρουτερ και να βαλεις το νεο pass.τι το ιδιο σου πουν τι καινουριο η μονη διαφορα για σενα απλα να μπεις μεσα στον ρουτερ και να βαλεις το νεο .αν τωρα τον εχεις κανει reset τοτε ενα και το ιδιο ειναι
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν ειναι παντα ετσι.συν οτι να σου βγαλουν ενα καινουριο δεν ειναι κοπος για σενα απλανα μπεις στον ρουτερ και να βαλεις το νεο pass.τι το ιδιο σου πουν τι καινουριο η μονη διαφορα για σενα απλα να μπεις μεσα στον ρουτερ και να βαλεις το νεο .αν τωρα τον εχεις κανει reset τοτε ενα και το ιδιο ειναι Eμένα μία φορά μου χρειάστηκε, πήρα τηλ. και μου το είπαν. Βολικό μεν, καθώς αν σου βγάλουν νέο πιθανόν να μείνεις κάποια ώρα χωρίς internet, αλλά μικρό το κακό. Δεν μου κάνει κόπος να μπω στο router και να αλλάξω το pass. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορεί ο καθένας εκεί μέσα να δει ανά πάσα στιγμή το pass μου...
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Eμένα μία φορά μου χρειάστηκε, πήρα τηλ. και μου το είπαν.Βολικό μεν, καθώς αν σου βγάλουν νέο πιθανόν να μείνεις κάποια ώρα χωρίς internet, αλλά μικρό το κακό. Δεν μου κάνει κόπος να μπω στο router και να αλλάξω το pass. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορεί ο καθένας εκεί μέσα να δει ανά πάσα στιγμή το pass μου... to pass αλαζει σχεδον ακαριεα.ακομα και να μην αλλαξει ακαριαια εσυ θα παραμεινεις συνδεδεμενος οση ωρα ειναι με το παλιο password σου και οταν κανεις εσυ disconect η κανει αυτο οποτε το ρουτερ σου θα ξαναστειλει τα στοιχεια εκει θα πρεπει να βαλεις το καινουριο.
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 to pass αλαζει σχεδον ακαριεα.ακομα και να μην αλλαξει ακαριαια εσυ θα παραμεινεις συνδεδεμενος οση ωρα ειναι με το παλιο password σου και οταν κανεις εσυ disconect η κανει αυτο οποτε το ρουτερ σου θα ξαναστειλει τα στοιχεια εκει θα πρεπει να βαλεις το καινουριο. Παλιά αυτή η διαδικασία (με OTE) κράτησε ~3 ώρες. Δηλαδή μου άλλαξαν το παλιό pass, (δεν μπορούσα να συνδεθώ), και περίμενα τόσες ώρες να με ενημερώσουν ποιο θα είναι το νέο... Δεν ξέρω αν απλά αργήσαν να με πάρουν τηλέφωνο, ή αν τόση ώρα τους πήρε να πατήσουν 5 πλήκτρα... *** Ξαναλέω πάντως, πως η απορία μου στο παραπάνω post, είναι πως στην forthnet μπορεί οποιοσδήποτε από αυτούς να γνωρίζει το pass μου. Είναι σωστό-ασφαλές κάτι τέτοιο?
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αλλαξε το εσυ απο την σελιδα για να μην φενεται οποτε μετα θα στο αλλαζουν υποχρεωτικακαι β.και να το βλεπει κανεις νομιζεις οτι θα κατσει να ασχοληθει?τι να σοθ παρει την συνδεση?παιρνει και demo για τον ευατο του.συν οτι εισαι adsl αρα συνεχεια Online αρα δεν μπορει να μπει.πατημα πληκτρων ειναι για ολους απλα και εγω που ειχα παρει καποτε στον οτε το ξεχασεο ενας και μετα πηρα την επομενη μερα και το καναν απευθειας.ισως το δινουν σε καποιο συγκεκριμενο να το κανει.
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Να σου πω ρε SuperRabbit τώρα που σε βρήκα και εύκαιρο... Για να κάνω downgrade του 2play (επειδή μετακόμισα και δεν νομίζω να χρειάζεται το Internet στην μάνα μου), και να το βάλω μόνο τηλεφωνία.. Πληρώνω τίποτα extra? Γίνεται τηλεφωνικά? (έχει κλείσει χρόνο η σύνδεση).
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αν και ειναι θεμα πωλησεων να σου πουν ξερω οτι υπηρχε κατι σαν προστιμο να το πω ετσι 35 ευρω.αλλα εσυ που εχεις κλεισει χρονο δεν ξερω τι γινετε.θα σε γελασω.δεν ειναι τεχνικο θεμα για να βοηθησωπαραπανω .ριξε κανα τηλ στο 13831 .αν και να πληρωσεις κατι παλι καντο αφου δεν εχει νοημα να πληρωνεις το internet.1000 φορες 35 ευρω και μετα πιο φτηνα παρα να πληρωνει τζαμπα το ιντερνετ.
liopyr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Kαλά ότι θα το κάνω εννοείται... Θα πάρω αύριο τηλ. να ρωτήσω, γιατί μέχρι τώρα έχω ρωτήσει 3 άτομα, και έχω ακούσει 3 εκδοχές.. thanx!
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 αλλιως στειλε email αλλα αφου θα το κανεις μην ανησυχεις.παραπανω απο 35 ευρω δεν ειναι .αυτο ειναι το max οσο ξερω.οποτε η 35 η τιποτα.τι εκδοχες ακουσες?απλα δεν ξερω επειδη εισαι ενα χρονο ηδη.αμα δεν ησουν θα πληρωνεςstandard.
firewalker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πριν τρεις μήνες περίπου που χρειάστηκε να αλλάξω το pass σε έναν φίλο που είχε OTENET τους πήρα τηλέφωνο έδωσα τα στοιχεία μου μου έδωσαν σχεδόν νέο κωδικό μέσα σε δύο λεπτά αλλά μου είπαν ότι το σύστημα απαιτεί να περάσουν δύο (αν θυμάμαι καλά) ώρες μέχρι να το δεχτεί για λόγους ασφαλείας. Και έτσι έγινε. Δοκίμαζα πριν το 2ωρο και δεν έκανε accept το password. Μετά το χρονικό διάστημα που μου είπαν έγινε κανονικά. Μπήκα και το άλλαξα στο επιθυμητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.