filip1400 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Kαλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ ibm μοντελο 2004 και μεχρι τωρα το χρησιμοποιω απροβληματιστα.Εχει 60 gb σκληρο και παρατηρω το εξης . Ενω απο τα 60 πεφτουμε στα 52 σαν καθαρο αποθηκευτικο χωρο και ενω τα αρχεια μου ειναι 40 θα επρεπε να ειχα ενα υπολοιπο 12 αντε 10 gb ελευθερα ενω εχω μονο 1 ... Που στο καλο κρυβονται σαν χωρητικοτητα τα υπολοιπα ; Εκανα ενα clean up μια εβδομαδα πριν και ανεβηκα στα 3,5 αλλα παλι σε μια εβδομαδα ειμαι στο 1 παλι. Πως μπορω να εξοικονομισω χωρο η να διαγραψω αχρηστα αρχεια που μου καταναλωνουν τσαμπα gb ?
Roronoakostas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μια φορα μεσα απο λινουξ ειδα τα αρχεια γιατι ειχα ΑΚΡΙΒΟΣ την ιδια απορια και τα windows τρωνε χωρο για διαφορα πραγματα,νομιζω ηταν για την επαναφορα συστηματος.. αν πας στις επιλογες δοκιμασε να μειωσεις τον χωρο που χρισιμοποιητε για to syste recovery μηπως και κερδισεις χωρο (βεβαια χανεις λιγω απο back up :/ )
gherudos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 επαναφορά συστήματος+εικονική μνήμη+αδρανοποίηση=όλα τα χαμένα GBs σου.
random Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 http://www.jam-software.com/freeware/index.shtml Every hard disk is too small if you just wait long enough. TreeSize Free tells you where precious space has gone to. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=70797
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, με μόνη παρατήρηση πως αν το System Volume Information (ο κατάλογος που αποθηκεύονται τα restore points) έχει τα default access rights, το TreeSize δε μπορεί να δει το μέγεθός του. Και κατά πάσα πιθανότητα εκεί βρίσκονται τα χαμένα GB.
filip1400 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστω απαντες. Με το treesize βρεθηκε η μαυρη τρυπα .... 2 iso απο dvd ξεχασμενα στο απειρο .... Ευχαριστω και παλι ....
KnightRider Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με το λαπτοπ μάλλον επειδη έκανα πολλες φορες επαναφορα συστήματος.
gfilippas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Το ότι έκανες πολλές φορές επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο δεν μεγαλώνει τον χώρο που δεσμεύει η λειτουργία στον δίσκο. Ο χώρος αυτός είναι προκαθορισμένος αλλά μπορείς να τον διαχειριστείς από τις επιλογές.
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 E πολυ απλα πηγα στην εκκαθαριση δισκου και πατησα εκει που γραφει για επαναφορα συστήματος κανεις εκκαθαριση και ηταν είναι ολο και είχα κανονικο ελευθερο χωρο.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 στο search των windows μπορεις να βαλεις να σου βρει τα αρχεια που ειναι μεγαλυτερα απο ενα μεγεθος οποτεθα βρισκες τα iso.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.