Προς το περιεχόμενο

Που πηγαν τα GB ???

filip1400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.

Εχω ενα λαπτοπ ibm μοντελο 2004 και μεχρι τωρα το χρησιμοποιω απροβληματιστα.Εχει 60 gb σκληρο και παρατηρω το εξης . Ενω απο τα 60 πεφτουμε στα 52 σαν καθαρο αποθηκευτικο χωρο και ενω τα αρχεια μου ειναι 40 θα επρεπε να ειχα ενα υπολοιπο 12 αντε 10 gb ελευθερα ενω εχω μονο 1 ...

Που στο καλο κρυβονται σαν χωρητικοτητα τα υπολοιπα ; Εκανα ενα clean up μια εβδομαδα πριν και ανεβηκα στα 3,5 αλλα παλι σε μια εβδομαδα ειμαι στο 1 παλι.

Πως μπορω να εξοικονομισω χωρο η να διαγραψω αχρηστα αρχεια που μου καταναλωνουν τσαμπα gb ?

Δημοσ.

Μια φορα μεσα απο λινουξ ειδα τα αρχεια γιατι ειχα ΑΚΡΙΒΟΣ την ιδια απορια :P και τα windows τρωνε χωρο για διαφορα πραγματα,νομιζω ηταν για την επαναφορα συστηματος.. αν πας στις επιλογες δοκιμασε να μειωσεις τον χωρο που χρισιμοποιητε για to syste recovery μηπως και κερδισεις χωρο (βεβαια χανεις λιγω απο back up :/ )

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, με μόνη παρατήρηση πως αν το System Volume Information (ο κατάλογος που αποθηκεύονται τα restore points) έχει τα default access rights, το TreeSize δε μπορεί να δει το μέγεθός του. Και κατά πάσα πιθανότητα εκεί βρίσκονται τα χαμένα GB.

Δημοσ.

Ευχαριστω απαντες.

Με το treesize βρεθηκε η μαυρη τρυπα ....

2 iso απο dvd ξεχασμενα στο απειρο ....

Ευχαριστω και παλι ....

Δημοσ.

Το ότι έκανες πολλές φορές επαναφορά συστήματος σε προηγούμενο σημείο δεν μεγαλώνει τον χώρο που δεσμεύει η λειτουργία στον δίσκο. Ο χώρος αυτός είναι προκαθορισμένος αλλά μπορείς να τον διαχειριστείς από τις επιλογές.

Δημοσ.

E πολυ απλα πηγα στην εκκαθαριση δισκου και πατησα εκει που γραφει για επαναφορα συστήματος κανεις εκκαθαριση και ηταν είναι ολο και είχα κανονικο ελευθερο χωρο.

Δημοσ.

στο search των windows μπορεις να βαλεις να σου βρει τα αρχεια που ειναι μεγαλυτερα απο ενα μεγεθος οποτεθα βρισκες τα iso.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...