scarfacejm3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγκατέστησα το limewire - οταν τελείωσε η ερευνα και διάλεξα το τραγούδι που ήθελα να κάνω download δεν το κατέβαζε - απο mac υπολογιστή - θέλει κάποια ρύθμιση το limewire ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ρυθμίσεις στο firewall το πρώτο που μου 'ρχεται.. σου λεει κάτω αριστερά οτι είναι καλη η σύνδεση?εμένα ας πούμε στο limewire pro μου λεει turbo charged connection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarfacejm3 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 thanks - i found it - it was from system preferences Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tromeros dennis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 φιλε, καλητερα μη κατεβαζεις τιποτε απο το limewire η παροιμια προγραμματα... προτιμα του hosters οπως ειναι rapidshare και megashare και πολοι αλλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Είναι αλήθεια ότι προγράμματα όπως limewire και amule είναι επικίνδυνα για κακόβουλο λογισμικό αλλά αν ψάχνεις μεμονωμένα τραγούδια είναι τα καλύτερα. Σε rapidshare και torrents δεν τα βρίσκεις που να χτυπιέσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.