Προς το περιεχόμενο

p5n32 σοβαρο πρόβλημα

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέω, έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα στο pc της αδερφής μου. Ενώ δούλευε κανονικα, ξυπνάει το πρωί και τον βρήσκει κλειστό. Από τότε δεν έχει ανάψει. Η οθόνη δε δείχνει τίποτα. Ούτε καν bios.

Βγάζω την gpu και τη βάζω στο pc μου. Δουλεύει.

Βάζω στο pc της μια δικιά μου ram, τίποτα πάλι.

Δοκίμασα clear cmos, τίποτα.

Το τροφοδοτικό λογικά είναι εντάξει γιατί παίρνει ρεύμα η μητρική. Ανάβει ένα led που έχει για power on και το fan του cpu γυρίζει.

Το μόνο που κάνει είναι 2 μικρά beeps και μετά άλλο ένα μικρό. [beep,beep,........beep]

Αυτό που δοκίμασα μετά ηταν να αποσυνδέω τα πάντα πάνω από το pc. Σκληρό, floppy, dvd-r, τροφοδοτικό, τα πάντα. Ξανακάνω clear cmos, συνδέω μόνο τη δικιά μου ram και τη gpu και δυστυχώς πάλι τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι το beep error, που τώρα έγιναν συνεχόμενα διπλά μικρά beeps [beep, beep........beep, beep........beep, beep.....[...]....beep, beep]

Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

-----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 05 : 05 : 57-----

Update. Συγνώμη παιδιά, αλλά τα error beeps που ανέφερα παραπάνω δεν ισχύει γιατί είχα ξεχάσει να συνδέσω τη μνήμη. :o

Τώρα λοιπόν που τις σύνδεσα, έχω 2 διαφορετικά errors. Η οθόνη εξακολουθεί να μη δείχνει τίποτα, αλλά με μία μνήμη μου δίνει 2 μικρά beeps [beep-beep] και με την άλλη μνήμη μου δίνει 2 κοντά, κενό και άλλο ένα κοντό[beep-beep......beep]

Πάει κάπου το μυαλό σας?

Δημοσ.

Από τη στιγμή που η κάρτα γραφικών όπως λες δουλεύει σε άλλο pc, εμένα το μυαλό μου θα πήγαινε ή στη μητρική ή στον επεξεργαστή. Αν βγάλεις τις μνήμες από τη μητρική κανονικά θα πρέπει να κάνει συνέχεις beep. Αν δεν κάνει συνέχεια beep υπάρχει πιθανότητα, να έχει πρόβλημα. Δοκίμασε όμως να κάνεις ένα reset το bios πρώτα. Αυτά θα έκανα εγώ.

Δημοσ.

Παιδιά, τίποτα, εντελώς νεκρή. Ούτε beeps δε κάνει. Τη δουλεύω μόνο με τον επεξεργαστή, χωρίς σκληρό, gpu, rams κτλ και πάλι δε κάνει ούτε ένα beep. Μάλλον πέθανε. Επειδή δε παίζει απόδειξη, υπάρχει περίπτωση να την κάνω rma κατευθείαν από την asus? Ή υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Αν την πάω στο Πλαίσιο, λέτε να μπορούν να την επισκευάσουν? Αξίζει να το κάνω? Και περίπου τιμή αν ξέρει κάποιος θα ήταν τέλεια. Συγνώμη που σας ζαλίζω λίγο, αλλά λυπάμαι να την πετάξω έτσι απλά.

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 04 : 53 : 40-----

Κάτι τελευταίο παιδιά. Επειδή βλέπω δε βγαίνει άκρη, ξέρετε πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την asus? Έχω το 0080044142044, υποτίθεται πως είναι το τηλ της Asus για υποστήριξη στην Ελλάδα, αλλά μιλάνε Ιταλικά και δε καταλαβαίνω γρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...