foivos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους έχω τα windows xp sp2 , το πρόβλημα μου είναι ότι έχω ορισμένα αρχεία (φωτογραφίες jpeg κ video τύπου 3jp (από το κινητό) όπου ορισμένα από αυτά έχουν κλειδωθεί με κάποιο τρόπο και κατά συνέπεια δεν μπορώ να μεταφέρω αυτά τα αρχεία σε μια άλλη περιφερική μονάδα (δίσκοι cd κλπ) παρά μονό να κάνω ανάγνωση αυτών. Πήγα στις ιδιότητες των αρχείων και είδα ότι έχει τικ στο “encrypt contents to secure data” το οποίο δεν το τικαρα ποτέ εγώ , αλλά έγινε από μονό του .Αυτό δεν έχω βρει πως απενεργοποιείται η πως “ξετικαρεται” καλύτερα . Μπορεί κάποιος να λύσει το μυστήριο της παρασκευής?
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μήπως και ο φάκελος που τα περιέχει είναι κρυπτογραφημένος (είναι με πράσινο χρώμα); Απ' ότι ξέρω, αν έχεις έναν φάκελο και τον δηλώσεις Encrypted, ότι ρίξεις εκεί μέσα γίνεται αυτόματα κι αυτό encrypted. Μήπως αυτό σου συμβαίνει; Στο Details (το κουμπί δίπλα από το Encrypt contents), σε ποιον χρήστη είναι ορισμένα τα δικαιώματα; Αν είναι σε σένα, γιατί δεν μπορείς να "ξετικάρης" το Encrypt contents? Σε μένα δουλεύει κανονικά. Δες μήπως πρέπει να τα μεταφέρεις σε άλλον φάκελο γι αν σου το επιτρέψει.
foivos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μήπως και ο φάκελος που τα περιέχει είναι κρυπτογραφημένος (είναι με πράσινο χρώμα);Απ' ότι ξέρω, αν έχεις έναν φάκελο και τον δηλώσεις Encrypted, ότι ρίξεις εκεί μέσα γίνεται αυτόματα κι αυτό encrypted. Μήπως αυτό σου συμβαίνει; Στο Details (το κουμπί δίπλα από το Encrypt contents), σε ποιον χρήστη είναι ορισμένα τα δικαιώματα; Αν είναι σε σένα, γιατί δεν μπορείς να "ξετικάρης" το Encrypt contents? Σε μένα δουλεύει κανονικά. Δες μήπως πρέπει να τα μεταφέρεις σε άλλον φάκελο γι αν σου το επιτρέψει. Οχι δεν τον δηλωσα encrypted τα αρχεια που εχω μεσα σε αυτους τους φακελους δεν μπορουν να μεταφερ8ουν.Τα δικαιωματα ειναι στον admin η μπορει κ στα mulirama που εκανα backup προσφατα.Αλλα πως γινεται αυτο?
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει ο χρήστης που όρισε τα δικαιώματα να σου επιτρέψει να τα επεξεργαστείς, δηλώνοντας κι εσένα στην λίστα. Αν είναι στον administrator, συνδέσου στον λογαριασμό αυτόν για να μπορέσεις να τα μεταφέρεις εκτός φακέλου και να αφαιρέσεις την επιλογή αυτή.
foivos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει ο χρήστης που όρισε τα δικαιώματα να σου επιτρέψει να τα επεξεργαστείς, δηλώνοντας κι εσένα στην λίστα.Αν είναι στον administrator, συνδέσου στον λογαριασμό αυτόν για να μπορέσεις να τα μεταφέρεις εκτός φακέλου και να αφαιρέσεις την επιλογή αυτή. Ο.Κ THANK U
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.