Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδεεται συνεχεια! βοηθεια παρακαλω..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω συνδεση conn-x sta 2 mbit.χρησιμοποιω το baudtec ενσυρματο του οτε.μου κανει συνεχεια αποσυνδεσεις.το μοντεμ δεν εχει προβλημα.ηρθε τεχνικος του οτε και μου εβαλε καινουριο.λοιπον σβηνει το κουμπακι του λινκ και του ιντερνετ.και μετα δεν μπαινει με τιποτα.δεν βρισκει ip.εχω καλη ποιοτητα γραμμης. snr margin :16 db Line Attenuation: 31 db

τι συμβαινει; να κανω καμια ρυθμιση στο ρουτερ;

Δημοσ.

Κοίταξε μήπως το καλώδιο του τηλεφώνου είναι εκτεθειμένο σε κάποιο σημείο και όταν περνάτε από εκεί το πατάτε και κόβεται η σύνδεση (βραχυκυκλώνει).

Μου είχε τύχει τέτοια περίπτωση σε πελάτη (έχανε το δίκτυο στο άσχετο και κόλλαγε το πρόγραμμα τιμολόγησης).

Έκατσα από πάνω από τον χρήστη, και το πήρα χαμπάρι όταν τσούλησε την καρέκλα με τα ροδάκια για να πιάσει κάτι χαρτιά.

Το καλώδιο ήταν σε ένα καναλάκι στο πάτωμα , και είχε φθαρεί με τα χρόνια, και μόλις πάταγε το καναλάκι με την καρέκλα έχανε το δίκτυο.

-------------------

Αν δεν παίζει κάτι τέτοιο, δήλωσε το βλάβη στον ΟΤΕ, γιατί πιθανώς είναι καμένη ή έχει πρόβλημα η πόρτα στο dslam τους και θέλει αλλαγή, ή κάπου σε κάποιο ΚΑΦΑΟ έχουν συνδέσει τα καλώδια με σάλιο (τα κάνουν κάτι τέτοια οι τεχνικοί) και χάνουν την επαφή.

Γενικά τα modems έχουν πρόβλημα στο να ξανασυγχρονίσουν τη γραμμή όταν αποσυνδεθούν και πολλές φορές στο παρελθόν όταν είχα Vivodi 384 με USB modem τους έπαιρνα τηλέφωνο για να κάνουν reset το modem στα dslams τους.

Δημοσ.

ναι εχω βαλει φιλτρο.δεν εχω πριζα του οτε στο δωματιο μου.εχω παρει καλαωδιο απο αλλο δωματιο.ειναι ασφαλες δεν πατιεται πουθενα.εχω παρει το 121 και με γραφουν.μηπως πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση στο ρουτερ; η στα windows?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχεις συναγερμό στο σπίτι θέλει και αυτός φίλτρο στην σύνδεση του με την γραμμή τηλεφώνου...

δοκίμασε μόνο με το router πάνω στην γραμμή και όλα τα άλλα βγαλμένα από τις μπρίζες μπας και δημιουργεί πρόβλημα κάποια συσκευή

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια δεν ξερω τι να κανω.εχω συνεχεια αποσυνδεσεις.εχω δοκιμασει τα παντα.ηρθε τεχνικος του οτε μου αλλαξε το ρουτερ.η γραμμη μου ειναι τελεια.μου αλλαξαν πορτα απο τον οτε.εκανα φορματ τον υπολογιστη.δοκιμασα το ρουτερ και με εθερνετ και με usb.δοκιμασα και μεφιλτρο και χωρις φιλτρο στο τηλεφωνο.εχετε καμια ιδεα;

φταιει το baudtec η φταιει ο οτε για τις αποσυνδεσεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

δανείσου router από κάνα φίλο σου (αν έχει διαφορετικό) και δοκίμασε να παίξεις με αυτό...

αν έχεις πάλι τα ίδια τότε φταίει ο ΟΤΕ :P

Δημοσ.

δεν εχει κανενας φιλος μου δευτερο ρουτερ δυστυχως. ξερεις τι δεν θελω να αγορασω ρουτερ και δωσω τσαμπα λεφτα.ξερεις πως μπορεις να καταλαβεις αν εχει χαλασει το ρουτερ; παντως μεχρι χτες κατεβαζα με 195 κβ.σημερα εχω χοντρο προβλημα.για 1 ωρα δεν εμπαινε καν στο ιντερνετ και κατεβαζω χαμηλα μεχρι να αποσυνδεθει.

Δημοσ.

Έχεις πάνω απο μία συσκευή τηλεφώνου στο σπίτι σου ? αν ναι δοκίμασε να τις βγάλεις εναλλάξ. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές. Η μία κάνει παρεμβολή στο router.

Δημοσ.

Οτετζήδες φταίνε 100%. Παρ τους τηλέφωνο. Αν ειχες εσυ πρόβλημα (το εσωτερικό καλώδιο) εξαρχης θα κοβόταν. Κάτι γίνεται από τη δική τους άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...