foivos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε ολους.Εχω κατεβάσει το πρόγραμμα messenger plus και από τότε έχω αναδυόμενα παράθυρα spasm στον υπολογιστή μου κάθε φορά που είμαι συνδεδεμένος με το δυκτιο.Εχω κάνει τα πάντα και αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν με αποτέλεσμα κάθε λίγα λεπτά να ανοίγουν μονά τους τον explorer κάθε 3 με 4 λεπτά και να εμφανίζουν διαφημιστικά μηνύματα.(πολύ εκνευριστικό)antivarus έχω το panta.Όποιος ξέρει κάτι να το πει.αλλιως πάω για back up
Nonokhan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, καταρχήν, το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ ευθύνεται για τα αναδυόμενα μηνύματα που λαμβάνεις. Και δεν χρειάζεται ακόμη να προβείς σε έντονες και απέλπιδες ενέργειες... Προσπάθησε πρώτα να κάνεις τα εξής: 1. Διαγραφή cookies από τον internet browser σου. 2. Εγκατάσταση κάποιου προγράμματος για αφαίρεση spyware (και χρησιμοποίησή του!) 3. Την προσευχή σου στον Άγιο Παντελεήμωνα. Εαν θέλεις να προτείνουμε προγράμματα για αφαίρεση spyware να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν άπειρα και ο καθένας θα σου προτείνει κάποιο καινούριο. Ξεκινώντας λοιπόν τις προτάσεις θα σου πω ότι πιστεύω ότι θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με το Spybot S&D και το CCleaner Κλείνοντας να δηλώσω ότι καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα firewall εκτός αυτού των windows για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο αν η χρήση που κάνεις ξεφεύγει από τα όρια της επίσκεψης των "standard" ιστοσελίδων. Εάν δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις κσι θέλεις τη γνώμη μου, προτείνω το Comodo Αλλά και πάλι, η γνώμη είναι σαν την ... (ανδρικό μόριο). Ο καθένας έχει από μια.
foivos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν,καταρχήν, το πρόγραμμα αυτό ΔΕΝ ευθύνεται για τα αναδυόμενα μηνύματα που λαμβάνεις. Και δεν χρειάζεται ακόμη να προβείς σε έντονες και απέλπιδες ενέργειες... Προσπάθησε πρώτα να κάνεις τα εξής: 1. Διαγραφή cookies από τον internet browser σου. 2. Εγκατάσταση κάποιου προγράμματος για αφαίρεση spyware (και χρησιμοποίησή του!) 3. Την προσευχή σου στον Άγιο Παντελεήμωνα. Εαν θέλεις να προτείνουμε προγράμματα για αφαίρεση spyware να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν άπειρα και ο καθένας θα σου προτείνει κάποιο καινούριο. Ξεκινώντας λοιπόν τις προτάσεις θα σου πω ότι πιστεύω ότι θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με το Spybot S&D και το CCleaner Κλείνοντας να δηλώσω ότι καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις ένα firewall εκτός αυτού των windows για να έχεις το κεφάλι σου πιο ήσυχο αν η χρήση που κάνεις ξεφεύγει από τα όρια της επίσκεψης των "standard" ιστοσελίδων. Εάν δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις κσι θέλεις τη γνώμη μου, προτείνω το Comodo Αλλά και πάλι, η γνώμη είναι σαν την ... (ανδρικό μόριο). Ο καθένας έχει από μια. Oχι φίλε αυτό το πρόγραμμα ευθύνεται γιατί σε προειδοποιεί ότι θα σου στέλνει αναδυόμενα παράθυρα όταν κάνεις την εγκατάσταση (βέβαια έχεις και το δικαίωμα να πεις να μην δέχεσαι διαφημίσεις κλπ) αλλά εγώ από λάθος μου πάτησα “ναι”…..Από κει και πέρα όλα αυτά που προανέφερες τα έχω δοκιμάσει όλα. Μέχρι και προγράμματα έχω κάνει απεγκατάσταση αλλά τίποτα. Αν κάποιος την πάτησε σαν κ εμένα και ξέρει για αυτή τη περίεργη κατάσταση (msg_plus) και βρήκε λύση ας το πει. Ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.