aladdin7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτοκολλητα nvidia και WinXP για να κολλησω στο κουτι του υπολογιστη μου; Ευχαριστω.
censOred Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Περα από την πλάκα πιστεύω ότι αν πας σε ενα μαγαζί με υπολογιστές και τους ζητήσεις πολυ ευγενικά παίζει να σου δώσουν κανα αυτοκολλητο.τι στο διαολο?
blaxos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτοκολλητα nvidia και WinXP για να κολλησω στο κουτι του υπολογιστη μου; Ευχαριστω. οκ!οκ! καταλαβα....μπορεις να τα βαλεις στην ζητηση ολο και καποιος θα εχει..(ειναι μπλα-μπλα ομως ετσι..?)
@LF@147 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 για την συγκεκριμενη περιπτωση , υπαρχει και η extreme λυση του ebay....ναι εχει και αυτοκολλητα :-D
The_Judas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μια άλλη λύση είναι να φτιάξεις μόνος σου αν έχεις εκτυπωτή. Βρες μια εικόνα στο google και τύπωσε την σε αυτοκόλλητο χαρτί.
aladdin7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Λεω αυριο να δοκιμασω την τυχη μου σε κανα μαγαζι με ειδη Η/Υ. Το ebay δεν συμφερει, βγαινουν πολλα τα λεφτα για το συγκεκριμενο προιον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.